Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Cola 😀 

Atsakyti
Lyžuka, ėjau dabar kaip tik į parduotuvę, tai mano kieme yra 2 restoranėliai ir kepyklėlė, tai viskas perpildyta ir dar eilė stovi biggrin.gif
Įdomu, Daratėja šiandien dirba? Jei taip, ir jai nelengva diena...

ate, tokio būdo negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 09 01, 11:23)
Lyžuka, ėjau dabar kaip tik į parduotuvę, tai mano kieme yra 2 restoranėliai ir kepyklėlė, tai viskas perpildyta ir dar eilė stovi  biggrin.gif
Įdomu, Daratėja šiandien dirba? Jei taip, ir jai nelengva diena...

ate, tokio būdo negirdėjau.

visi ištroškę yra biggrin.gif, kokio amžiaus renkasi? mokyklinukai?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 01, 11:36)
visi ištroškę yra biggrin.gif, kokio amžiaus renkasi? mokyklinukai?

tėvai su vaikais. Kaip suprantu, baigės turbūt visur mokyklose renginiai ir eina šeimom švęsti smile.gif
Atsakyti
Arba ne biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mamos ir tėčiai išleidę vaikus į mokyklą.
Atsakyti

haha,gerules :D 

As tai rupsesi turejau,su aukletoja pakalbejau,pasirodos ner taip grazu kaip atrodo,maniske maistauja mokykloj,sedi pamoku metu ir beveik nk nedaro  :oh: bet pakalbejau su dukra, tikiuosi susitvarkys ir cia buvo tik testo forma,ar kas pastebes ir ar kas ka sakys 

Atsakyti

Laba diena. 

Visus moksleivius ir jų mamas rugsėjo 1-ąja. Kaip sakoma mamos laikykimės...kaip nors baigsime tas mokyklas 😅😅😅😅😅

Kas neturi moksleivių - su pirma rudens diena. Kad ruduo būtų šiltas ir saulėtas.

Lyžukai atskiras diiiidelis bučkis - su gimtadieniu.

Guliu paslika. Pavargau kaip po bulviakasio...nuo to bėgimo. Ryte bažnyčia poto mokykla. Tada į darbą. Tada į namus paėmiau vaiką ir į muzikos mokyklą į šventę. Šiemet iš darbo išleido kiek reik bet kiek nereik turėjau grįžti į darbą. Beryšizmas. 😠

Norėčiau riebių bulvinių blynų. Bet pavalgiau lašinių nes tikrai nekepsiu. Visą dieną tortai ir pyragai...nes saldu ....

Atsakyti
Priimu sveikinimus, nes turiu nulinukę biggrin.gif

Ir švenčiančius bei nešvenčiančius sveikinu 4u.gif

Vrine, aš irgi norėjau sūriai biggrin.gif - kepiau tarkuotas bulves, kefyriuku užgėriau biggrin.gif
Bet pyragų neturėjom, labai išsiskyrė šventės laikas- vienai 10val., kitai 16. O bernai jau sava eiga. Vyresnysis savo univere grojo. Mačiau fb biggrin.gif
Ir aš darbe pirmą dienos pusę prabuvau, bet tris valandas teišėjau, tai turiu rezerve vieną valandą kitam kartui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 01 rugsėjo 2017 - 18:19

Su svente mokyklinukus ir ju tevelius 🎈

Atsakyti
Cartman, kaip taviškiui sveikata?
Atsakyti

Labos. Ko darat tokią baisią dieną ???? Kaip naktį pradėjo pliaupti lietus taip ir varo... siaubas.  Su vaikais pešamės, nervai visiems pakrikę...giminė toliau nervus gadina..nu žinot kuri...ta pati ☺. Vakar susitiko sūnus ir  močiūtė sako einam į pardę šventės proga nupirksiu ką. Nupirko 1 sūrelį 1 šokoladuką ir barankyčių pakelį. Jau apie dosnumą nekalbu....tik didžioji smulmena - čia tipo ant dviejų ??? ☺ kaip tą sūrelį padalint nežinau. Kaip didžuajai jaustis irgi nežinau  

Atsakyti