QUOTE(V-Rinė @ 2017 09 02, 11:49)
<p>Labos. Ko darat tokią baisią dieną ???? Kaip naktį pradėjo pliaupti lietus taip ir varo... siaubas. Su vaikais pešamės, nervai visiems pakrikę...giminė toliau nervus gadina..nu žinot kuri...ta pati ☺. Vakar susitiko sūnus ir močiūtė sako einam į pardę šventės proga nupirksiu ką. Nupirko 1 sūrelį 1 šokoladuką ir barankyčių pakelį. Jau apie dosnumą nekalbu....tik didžioji smulmena - čia tipo ant dviejų ??? ☺ kaip tą sūrelį padalint nežinau. Kaip didžuajai jaustis irgi nežinau </p>
Dirbam
A ko baisi diena? Namie pečius pakurtas, jauku, elektra yra- kompai, televizorius veikia

. Ko geriiau norėt

? Tik tokios smulkmenos, kaip namų tvarkymas ir valgio gaminimas trukdo transą pasiekti
O darbe tai sutrukdė lietus, lauke šventė turėjo būt, dabar bus salėje, bet jau ne tas.
Tai dar daug nupirko, barankų visai šeimai prie kavos užteks
QUOTE(Cartman @ 2017 09 02, 12:33)
colos, arbatos ir džiūvesėlių dirta padėjo
Vrine, mano vaikystėj abeji seneliai gyveno tam pačiam kaime, bet aš visad tik pas mamos mamą būdavau. Pas kitus senelius nepatikdavo. Ir kažkada močiutė nusivedė mane mažą į kaimo parduotuvę ir ten buvo kitos pusės senelis ir jis prieš daug žmonių būdamas radėjo labai džiaugtis anūke ir klaust ko noriu, nupirks jis man. Gal čiulpinuką kokį. O aš parodžiau į šokolado plytą. Daugiau jis manęs parduotuvėj neklausdavo ko noriu ir nesisiūlydavo ką nors nupirkt
Tai gerai, kad pritaikei tinkamą gydyną