Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2017 09 01, 21:58)
Cartman, kaip taviškiui sveikata?

colos, arbatos ir džiūvesėlių dirta padėjo biggrin.gif

Vrine, mano vaikystėj abeji seneliai gyveno tam pačiam kaime, bet aš visad tik pas mamos mamą būdavau. Pas kitus senelius nepatikdavo. Ir kažkada močiutė nusivedė mane mažą į kaimo parduotuvę ir ten buvo kitos pusės senelis ir jis prieš daug žmonių būdamas radėjo labai džiaugtis anūke ir klaust ko noriu, nupirks jis man. Gal čiulpinuką kokį. O aš parodžiau į šokolado plytą. Daugiau jis manęs parduotuvėj neklausdavo ko noriu ir nesisiūlydavo ką nors nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 09 02, 11:49)
<p>Labos. Ko darat tokią baisią dieną ???? Kaip naktį pradėjo pliaupti lietus taip ir varo... siaubas.  Su vaikais pešamės, nervai visiems pakrikę...giminė toliau nervus gadina..nu žinot kuri...ta pati ☺. Vakar susitiko sūnus ir  močiūtė sako einam į pardę šventės proga nupirksiu ką. Nupirko 1 sūrelį 1 šokoladuką ir barankyčių pakelį. Jau apie dosnumą nekalbu....tik didžioji smulmena - čia tipo ant dviejų ??? ☺ kaip tą sūrelį padalint nežinau. Kaip didžuajai jaustis irgi nežinau  </p>

Dirbam biggrin.gif
A ko baisi diena? Namie pečius pakurtas, jauku, elektra yra- kompai, televizorius veikia biggrin.gif . Ko geriiau norėt biggrin.gif ? Tik tokios smulkmenos, kaip namų tvarkymas ir valgio gaminimas trukdo transą pasiekti biggrin.gif
O darbe tai sutrukdė lietus, lauke šventė turėjo būt, dabar bus salėje, bet jau ne tas.

Tai dar daug nupirko, barankų visai šeimai prie kavos užteks mirksiukas.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 09 02, 12:33)
colos, arbatos ir džiūvesėlių dirta padėjo biggrin.gif

Vrine, mano vaikystėj abeji seneliai gyveno tam pačiam kaime, bet aš visad tik pas mamos mamą būdavau. Pas kitus senelius nepatikdavo. Ir kažkada močiutė nusivedė mane mažą į kaimo parduotuvę ir ten buvo kitos pusės senelis ir jis prieš daug žmonių būdamas radėjo labai džiaugtis anūke ir klaust ko noriu, nupirks jis man. Gal čiulpinuką kokį. O aš parodžiau į šokolado plytą. Daugiau jis manęs parduotuvėj neklausdavo ko noriu ir nesisiūlydavo ką nors nupirkt  biggrin.gif

Tai gerai, kad pritaikei tinkamą gydyną mirksiukas.gif
Atsakyti

Oho Pempe jau peciu kuriat?

As visa diena virtuvej kuiciuosi 😰

Atsakyti

Aš irgi prigaminau. Baisu kad ir pati priryjau....o vaikas bandė išlaužt pinigų kebabams. Koks nuvertinimas mano patiekalų... žadėjau kečupo prasivirt. Sutingau baisingai. Aiiii ryt. 

Atsakyti

Mes buvom pas uošvius. Grįžom, žiūriu vaiko kelnių keliai juodi net  :blink: Nu yn galvoju, žinojo kad būsim, kad vaikis ropojapo grindis, tai galėjo išsiplaut, ane? Aš kas dvi dienos namie plaunu. Ir dar užpyko kai pasakėm kad katiną arba uždaro, arba įlauką, nes jis būna ir lauke. Tai vis: o kaip tas mano katinėlis. Dzin kad anūkas kokią zarazą nuo katino pasigaus, bile katinas namie  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 09 02, 14:50)
<p>Oho Pempe jau peciu kuriat?</p><p>As visa diena virtuvej kuiciuosi 😰</p>

Kai tik lyja ilgiau, ir kuriam, kas drėgna nebūtų. Neilgai. Bet iškart smagu pasidaro.

QUOTE(pikkolo @ 2017 09 02, 19:46)
<p>Mes buvom pas uošvius. Grįžom, žiūriu vaiko kelnių keliai juodi net  blink.gif Nu yn galvoju, žinojo kad būsim, kad vaikis ropojapo grindis, tai galėjo išsiplaut, ane? Aš kas dvi dienos namie plaunu. Ir dar užpyko kai pasakėm kad katiną arba uždaro, arba įlauką, nes jis būna ir lauke. Tai vis: o kaip tas mano katinėlis. Dzin kad anūkas kokią zarazą nuo katino pasigaus, bile katinas namie  biggrin.gif​ </p>

Jei katinas vaiko nedrasko, tai nebijok. Su kuo daugiau bakterijų susiduria vaikas, tuo labiau jokios alergijos bus nebaisios. Ir purvo šiek tiek yra gerai mirksiukas.gif . Tik rūbų, sutinku, jei labai geri, gaila biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad katinas po lauką nežinia kur vaikšto, nenoriu kad prie tokio lystų, tuo labiau kad ima už uodegos, kiša į burną. Būtų naminis, tai kas kita. Neįtikinsit, kad iš lauko parnešamos bakterijos vaikui yra gerai. Ir taip visko namie prisiragauja, prisilaižo. O rūbai nesvarbu ar geri, ar ne, vis viena gaila. Praeitą kartą buvo su šortais, tai vos kelienius atploviau nuo to juodumo. Bet vat tas požiūris, kad katinas svarbiau už anūką vis dar stebina. Kaip ir daugelis dalykų, nors atrodo per tiek metų jau turėjau įprasti.

Atsakyti

Pempe mes dar nekuriam, namie 22 arba 23 rodo.

Pikkolo nieko cia blogo nematau su tuo katinu :)

Atsakyti

Aš tai būč neleidus vaikui šliaužot svetimuose namuose.... man vistiek atrodo nešvaru nors gal ir švaru šiaip ☺ kaip sakoma savas purvas visada švaresnis ☺na tai kašių žiūrit ?  Nu kad tik vėl nepraloštų - nesiriša jiems tas žaidimas. 

Atsakyti
Švaruolės jūs. Vrine, tai jei tavo vaiko žmona anūkiuko bijos pas tave padėti, kaip jausies? Na, nebent gindų nėra, plūkta asla biggrin.gif . Ir visi serga dizenterija,džiova ir dar nežinau kuo.
Katino uodegos į burną gal ir nereikia biggrin.gif .

Labas rytas 4u.gif
Su kava. Neleidžia man visokie burundukai miegoti biggrin.gif

Kažko noriu, nežinau ko. Gal dar atostogų ax.gif
Atsakyti

Tai pagal kelnes pas juos grindys seniai skudurą matę  :D  Ir savas katinas yra viena, o svetimas nežinia kur valkiojasi, net nežinau ar skiepytas. Juk mes suaugę paglostę svetimą gyvūną rankas visada nusiplaunam, o tokio amžiaus vaikui nespėsi plaut kaip į burną nukeliaus. 

Atsakyti

Labos.

Pempe aš savojo anūko pati neleisčiau ant savi grindų. Vistiek man nešvaru atrodo. Nors įtariu plaučiau 5 kartus prieš jiems ateinant. nežinau.... maniškiai kai beveik neropojo tai daug patirties neturiu. O pas mane ne asla. Parketas ☺☺☺ bet vistiek... mes su kojom o mažiukas su rankom juk...

Ko darat. Kečupo prisiviriau. moliūgienės trintos. Guliu db paslika.

Atsakyti