Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos

vakar atlaikem ketvirtines, nelijo pas mus tik kad apsiniaukę buvo ai pačiam ryte apie devinta trumpam aplijo kai ant kapo žvakutes degėm ir tiek, restorane buvo trys sales, viena pirmam aukšte kitos dvi antram ir visose gedulingi pietus tai kaip uzgiedojo iš abieju beveik kartu tai nežinau kokiam sutartiniu chore pasijutom, ačiu die kad trečioj be giesmiu vyko viskas, o šiaip paskui dar i namus giminiu privaziavo iki velumos užsisedejo, tai va tokia ta ir diena o šiandien lyja al nuo kokiu dveiju tik, vaikai gimtadienio proga išveže galvą pravedint i toki tony resort, Cartman tikrai ji žinos prie Traku , tai va kažkiek pasivaikščiojomm vaikai dar i tą pelkę norejo eit a;e jau lyt pradejo tai apsiėjom ir be pelkiu bigsmile.gif tik pavalgem skaniai ir toks šios dienos repertuaras mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką darom? Giedam, lankom gimines, geriam kavą, važiuosim norvegų orkestro žiūrėti. Žodžiu- švenčiame sekmadienį biggrin.gif . Ai, dar atvirukus skirstau biggrin.gif
Atsakyti
Vau, žinokit, vau, oho, vau biggrin.gif . Nuostabus koncertas, kūriniai patrinkti puikūs, ipildymas- super. Ir patys groja, patys džiaugiasi wub.gif . Gera žiūrėti. Emocijos aukščiausiame lygyje lithuania.gif . Ir dar Lietuva krepšį laimėjo clap.gif
Papildyta:
Oi, čia mano džiaugsmas taip bedieviškai nuskambėjo, nemačiau, Lyžuka, tavo žinutės, beveik kartu parašėm.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sveikos rudenely... 

pries ka lt zaide? nieko nemaciau, kaip cia fb ir nieko neuzmaciau.. 

vaje gryzus kad apsirgau,taip seniai sloga bebuvo, o mikriuke koindicionierius trauke, lektuve, tai sloga kaip reikalas buvo. nu dabar jau geriau, per savaitgali atsigavau.. 

galvoju jau ir bigbang kazkada gi tuoj turi tureti, lauksim ziniu  :wub: 

Atsakyti
Lyžuka, žinau žinau, faina ten. O jei į Varnikų taką planavot, tai kitąkart būtinai nulėkit, vienas gražesnių takų bendrai Lietuvoj smile.gif

aš tai sugalvojau, kad atostogų pabaigos proga reikia kokio fast food užvalgyt. Bet kadangi sostinės dienos, tai žmonių visur milijons, tai sugalvojom į Kauną palėkt pavalgyt biggrin.gif

ryt į darbą. reiks "pradžiugint" vadovę. kaip ir akmuo nuo širdies nusirita, bet vistiekbiškį nervinuos.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 09 03, 22:32)
<p>sveikos rudenely... </p><p></p><p>pries ka lt zaide? nieko nemaciau, kaip cia fb ir nieko neuzmaciau.. </p><p></p><p>vaje gryzus kad apsirgau,taip seniai sloga bebuvo, o mikriuke koindicionierius trauke, lektuve, tai sloga kaip reikalas buvo. nu dabar jau geriau, per savaitgali atsigavau.. </p><p></p><p>galvoju jau ir bigbang kazkada gi tuoj turi tureti, lauksim ziniu  wub.gif </p>

Oj, rudenėlis, sunku patikėti ax.gif . T.y. galėtų dar nebūti biggrin.gif

Su Italiija žaidė, jei nenusišneku, aš nežiūrėjau, tik visi džiaugėsi, kad mūsiškiai laimėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 09 03, 23:11)
Lyžuka, žinau žinau, faina ten. O jei į Varnikų taką planavot, tai kitąkart būtinai nulėkit, vienas gražesnių takų bendrai Lietuvoj smile.gif

aš tai sugalvojau, kad atostogų pabaigos proga reikia kokio fast food užvalgyt. Bet kadangi sostinės dienos, tai žmonių visur milijons, tai sugalvojom į Kauną palėkt pavalgyt  biggrin.gif

ryt į darbą. reiks "pradžiugint" vadovę. kaip ir akmuo nuo širdies nusirita, bet vistiekbiškį nervinuos.

Tai išeini ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 03, 21:39)

Oi, čia mano džiaugsmas taip bedieviškai nuskambėjo, nemačiau, Lyžuka, tavo žinutės, beveik kartu parašėm.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu čia dabar , koks čia bedieviškumas muzika džaiugtis, beto ir mes šiaštadienį liudna proga atlaikem, o sekmadieni jau vaikai ištempe į tą parką smile.gif

Aha Cartman apie ta pati taką , antrą karta jau vis kas nors sutrukdo mums juo prasieit bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif lietingą rytą, bet šilta užtat smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kolje dar kartą dideliausi mėlyniausi sveikinimai 4u.gif

BigBang nereikia kaži dar ruuužavai sveikint? irgi dingusi...

Cartman, parašyk kaip sekėsi smile.gif ką valdžia- neišgriuvo iš kontaplių ? smile.gif

valio. Lietuva laimėjo krepšinį (na čia dar nuo vakar džiaugiuosi) smile.gif

Atsakyti
na gaspadines gal ką idomaus iš aroniju žinot? uogos gražios gaila palikt paukštukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 04, 16:00)
na gaspadines gal ką idomaus iš aroniju žinot? uogos gražios gaila palikt paukštukams smile.gif

Nieko nedarau. Nebent kartais į koompotą. Bet ir kompoto neverdu. Tik mano sesė jas žalias valgo. Aš vos vieną kitą. Palik paukštukams, jiems irgi reikia biggrin.gif
Atsakyti

Nk nedarau. Net žalių nesu mačiusi ☺ negi viską tam žmogui reik suėst. Tai kiti irgi valgyt nori ☺

Atsakyti
iu kokios jūs tik neėėsk, neėėsk biggrin.gif paukštukams palik bigsmile.gif , o ką jie sodina tą aroniją tongue.gif tegul miške uogauja dabar bigsmile.gif

beje žinokit neesu aš jau tokia ėdri biggrin.gif putino palieku paukštukams sočiai mirksiukas.gif
Atsakyti