vakar atlaikem ketvirtines, nelijo pas mus tik kad apsiniaukę buvo ai pačiam ryte apie devinta trumpam aplijo kai ant kapo žvakutes degėm ir tiek, restorane buvo trys sales, viena pirmam aukšte kitos dvi antram ir visose gedulingi pietus tai kaip uzgiedojo iš abieju beveik kartu tai nežinau kokiam sutartiniu chore pasijutom, ačiu die kad trečioj be giesmiu vyko viskas, o šiaip paskui dar i namus giminiu privaziavo iki velumos užsisedejo, tai va tokia ta ir diena o šiandien lyja al nuo kokiu dveiju tik, vaikai gimtadienio proga išveže galvą pravedint i toki tony resort, Cartman tikrai ji žinos prie Traku , tai va kažkiek pasivaikščiojomm vaikai dar i tą pelkę norejo eit a;e jau lyt pradejo tai apsiėjom ir be pelkiu
Sveikos
vakar atlaikem ketvirtines, nelijo pas mus tik kad apsiniaukę buvo ai pačiam ryte apie devinta trumpam aplijo kai ant kapo žvakutes degėm ir tiek, restorane buvo trys sales, viena pirmam aukšte kitos dvi antram ir visose gedulingi pietus tai kaip uzgiedojo iš abieju beveik kartu tai nežinau kokiam sutartiniu chore pasijutom, ačiu die kad trečioj be giesmiu vyko viskas, o šiaip paskui dar i namus giminiu privaziavo iki velumos užsisedejo, tai va tokia ta ir diena o šiandien lyja al nuo kokiu dveiju tik, vaikai gimtadienio proga išveže galvą pravedint i toki tony resort, Cartman tikrai ji žinos prie Traku , tai va kažkiek pasivaikščiojomm vaikai dar i tą pelkę norejo eit a;e jau lyt pradejo tai apsiėjom ir be pelkiu
tik pavalgem skaniai ir toks šios dienos repertuaras
Ką darom? Giedam, lankom gimines, geriam kavą, važiuosim norvegų orkestro žiūrėti. Žodžiu- švenčiame sekmadienį
. Ai, dar atvirukus skirstau
Vau, žinokit, vau, oho, vau
. Nuostabus koncertas, kūriniai patrinkti puikūs, ipildymas- super. Ir patys groja, patys džiaugiasi
. Gera žiūrėti. Emocijos aukščiausiame lygyje
. Ir dar Lietuva krepšį laimėjo 
Papildyta:
Oi, čia mano džiaugsmas taip bedieviškai nuskambėjo, nemačiau, Lyžuka, tavo žinutės, beveik kartu parašėm.
Papildyta:
Oi, čia mano džiaugsmas taip bedieviškai nuskambėjo, nemačiau, Lyžuka, tavo žinutės, beveik kartu parašėm.
sveikos rudenely...
pries ka lt zaide? nieko nemaciau, kaip cia fb ir nieko neuzmaciau..
vaje gryzus kad apsirgau,taip seniai sloga bebuvo, o mikriuke koindicionierius trauke, lektuve, tai sloga kaip reikalas buvo. nu dabar jau geriau, per savaitgali atsigavau..
galvoju jau ir bigbang kazkada gi tuoj turi tureti, lauksim ziniu
Lyžuka, žinau žinau, faina ten. O jei į Varnikų taką planavot, tai kitąkart būtinai nulėkit, vienas gražesnių takų bendrai Lietuvoj 
aš tai sugalvojau, kad atostogų pabaigos proga reikia kokio fast food užvalgyt. Bet kadangi sostinės dienos, tai žmonių visur milijons, tai sugalvojom į Kauną palėkt pavalgyt
ryt į darbą. reiks "pradžiugint" vadovę. kaip ir akmuo nuo širdies nusirita, bet vistiekbiškį nervinuos.
aš tai sugalvojau, kad atostogų pabaigos proga reikia kokio fast food užvalgyt. Bet kadangi sostinės dienos, tai žmonių visur milijons, tai sugalvojom į Kauną palėkt pavalgyt
ryt į darbą. reiks "pradžiugint" vadovę. kaip ir akmuo nuo širdies nusirita, bet vistiekbiškį nervinuos.
QUOTE(grange @ 2017 09 03, 22:32)
<p>sveikos rudenely... </p><p></p><p>pries ka lt zaide? nieko nemaciau, kaip cia fb ir nieko neuzmaciau.. </p><p></p><p>vaje gryzus kad apsirgau,taip seniai sloga bebuvo, o mikriuke koindicionierius trauke, lektuve, tai sloga kaip reikalas buvo. nu dabar jau geriau, per savaitgali atsigavau.. </p><p></p><p>galvoju jau ir bigbang kazkada gi tuoj turi tureti, lauksim ziniu
</p>
Oj, rudenėlis, sunku patikėti
Su Italiija žaidė, jei nenusišneku, aš nežiūrėjau, tik visi džiaugėsi, kad mūsiškiai laimėjo
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 09 03, 23:11)
Lyžuka, žinau žinau, faina ten. O jei į Varnikų taką planavot, tai kitąkart būtinai nulėkit, vienas gražesnių takų bendrai Lietuvoj 
Tai išeini
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 03, 21:39)
nu čia dabar , koks čia bedieviškumas muzika džaiugtis, beto ir mes šiaštadienį liudna proga atlaikem, o sekmadieni jau vaikai ištempe į tą parką
Aha Cartman apie ta pati taką , antrą karta jau vis kas nors sutrukdo mums juo prasieit
Sveikos
na gaspadines gal ką idomaus iš aroniju žinot? uogos gražios gaila palikt paukštukams
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 04, 16:00)
na gaspadines gal ką idomaus iš aroniju žinot? uogos gražios gaila palikt paukštukams 
Nieko nedarau. Nebent kartais į koompotą. Bet ir kompoto neverdu. Tik mano sesė jas žalias valgo. Aš vos vieną kitą. Palik paukštukams, jiems irgi reikia
iu kokios jūs tik neėėsk, neėėsk
paukštukams palik
, o ką jie sodina tą aroniją
tegul miške uogauja dabar
beje žinokit neesu aš jau tokia ėdri
putino palieku paukštukams sočiai
beje žinokit neesu aš jau tokia ėdri