Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(KolJe @ 2017 09 06, 19:07)
<p>Geros tos naktys smile.gif Miega,pradeda cepset ir duodu papuli,db to tik tereikia. </p><p>Daugiau vidurinele reikalauja demesio,ir kalbu graziuoju ir sian piktuoju.pavydas lenda.. Vyras isejo i darba, tai biski susierzinus,nes ne vien dukra erzina,bet ir drauge, tokia ikyri,i svecius prasos ir sakau ne ir vistiek kasdien raso,atrodo lyg sedeciau koja ant kojos uzsimetus.. Vakar skambino,nekeliau,parsiveza vyras is ligonines islipu o ji stovi prie namu,sako negalvok nepersekioju:sakau taip ir patikejau ir piktokai,dar galva vakar skaudejo,bet jei ir nesupranta,negi turiu meluot.. sian vel raso,vaziuoju esu netol,galiu uzeit.. nu parasysiu pati,kada gali,dar tik para namie o jau verzte verzias, va neturi nei darbo,nei seimoj ten kas gero,tai lenga pas kitus  cool.gif​ </p>

O Dieve, pasakyk jai kad lankymų anksčiau , kaip dvi savaitės po gimdymo tikrai nenorėsi, o gal ir tik po mėnesio, žiūrint kaip jausitės. Kaip toks nesupratimas, siaubas.
Atsakyti

KolJe kokia keistuole 😮

Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 09 06, 18:15)
<p>Jeeetau man reik šaknį  traukt. Neprisiruošiu iš baimės...</p>

tai trauk nelauk kol prades pūliuot mirksiukas.gif o tas traukimas tai čia labai individualu, nes kiekvienas dantys gali kitaip būti

Sveikos 4u.gif

Kolje tikrai jau ten ne draugė o "draugė" unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas smile.gif

Lyžuka, o tu privačiam tvarkaisi dantis? ar ir poliklinikose jau deda strypus tuos? man dantistas spalio mėn. Tai žiūrėsiu ką gyd sakys, kaip lieps taip darysiu. man čia ta karūna kai nukrito tai va nzn dar gal uždės karūną tą pačią kas mažai tikėtina, gal kitaip ką patars. Vž laukiu gydytojo verdikto o tada jau tvarkysiu....

Kolje draugė pusdurnė. nu tikrai. Ko jaunuolis? smile.gif

Grybai grybai aplink. O aš šiemet dar net nevalgiau. jau parkės nerealios.... Uošviai tempia su kita būsima broliene kibirais, o mums nepasiūlo nei nuvažiuot kartu nei grybų smile.gif nu ir nereikia. Nueisiu ir nusipirksiu ...baisiai čia smile.gif biggrin.gif

Cartman, o nuo kada išeini? ką sakei- kad kito ieškosi ar kaip? smile.gif

Sunfl. kaip sekasi nauja dienotvarkė? kaip dukra, kaip tu?

BigBang- gal jau sveikinti????

Krepšinį žiūrėjot? aš pusė klausiau per radiją , pabaigą sulindom pas kolegę į telefą smile.gif nulygis smile.gif

Atsakyti
Vrine privačioj tvarkaus, bet deda strypus smile.gif ir valdiškoj girdejau deda, tik nežinau ar moka tada oficialiai ar ne smile.gif
Atsakyti

Bigbang vakar pagimdė :) 

Miega jaunuolis. 6h. Uzmigo iki db pučia.  Mano pieno fabrikas jau sprogs..teks žadintuvas ir eisim už poros val.sesės parsivest. 

Plius reik spinta persitvarkyti neturiu rūbų o nestuminiai per dideli. Sudejau senus ka nesiojau iki pilvo,Is 11kg. 5 kg.belike reiks vėliau po biski kratyt sporto pagalba :D

Atsakyti
Big 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Sunflowers @ 2017 09 06, 14:27)
<p>Lyžuka oho, skaudejo? </p><p>Kas tas kastinis, as kazin ragavus? 🤔</p><p></p><p>Buvau kirpykloje siandien pagaliau, truputi plaukus pasikirpau. O daugiau kaip ir nieko naujo.</p><p>Sveikos</p>

Toks baltas dalykas, padarytas iš grietinės, panašus, bet nepanašus į sviestą biggrin.gif , valgomas su karštomis virtoms bulvėmis, kąsti pilna burna, o ne bandyti užsitepti biggrin.gif

QUOTE(KolJe @ 2017 09 07, 10:14)
<p>Miega jaunuolis. 6h. Uzmigo iki db pučia.  Mano pieno fabrikas jau sprogs..teks žadintuvas ir eisim už poros val.sesės parsivest. </p><p>Plius reik spinta persitvarkyti neturiu rūbų o nestuminiai per dideli. Sudejau senus ka nesiojau iki pilvo,Is 11kg. 5 kg.belike reiks vėliau po biski kratyt sporto pagalba biggrin.gif</p>

Smagu skaityti wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Big bang sveikinimai dideliausi ir gražiausi smile.gif

dar priminkit ką turi smile.gif
Atsakyti

V-Rinė as is namu kolkas dirbu. 

Pempe as galvojau ir varskes.

Big sveikinu!

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 09 07, 11:15)
<p>V-Rinė as is namu kolkas dirbu. </p><p>Pempe as galvojau ir varskes.</p><p>Big sveikinu!</p>

pARDUOTUVINIO SUDĖTY RAŠO, KAD DĖTA IR VARŠKĖS. nAMIE NIEKADA VARŠKĖS NEDĖDAVOM, NEGIRDĖJAU, KAD KAS KAIMYNUOSE DĖTŲ.
Atsakyti

pARDUOTUVINIO SUDĖTY RAŠO, KAD DĖTA IR VARŠKĖS. nAMIE NIEKADA VARŠKĖS NEDĖDAVOM, NEGIRDĖJAU, KAD KAS KAIMYNUOSE DĖTŲ.

Man rodos, kad as neragavus 🤔

Atsakyti
Sveikinu ir aš Bigbang ir naująją šios planetos gyventoją Elenytę smile.gif

na čia jei tiesa tikra kad jau užgimė smile.gif ) smile.gif iš kur jūs žinot?
Atsakyti