tai tik apvirk ir padek į šaldytuva arba kur šaltai o ryt ka sugalvosi
Sveikos
"gyriaus" jau kitoj temoj tai ir čia pasiskusiu, vakar netiketai danti ištrauke ta "malonia" proga nualpau kedej
kastinio nesu valgiusi... reiks kada nusipirkt, ar tu pati Pempe jį gamini kaip?
ko jūs?
Kolje, pasakok dabar kaip naktelė pirma namuose mažajam vyrui?
Naminį pirkau iš "amatininkės". Vaikystėje sukdavau su baba
Sveikos
"gyriaus" jau kitoj temoj tai ir čia pasiskusiu, vakar netiketai danti ištrauke ta "malonia" proga nualpau kedej
Man be galo skanu, ir pirktinis, bet naminis ypač. Valgai, ir negali sustot. Bet širdis neapsunksta, noras ir riebu.
Kastinys ir sukamas iš riebios riebios separuotos grietinės, iš parduotuvinės neišsuksi. Kai kurios šeimininkės pradžioje š sviestą deda grietinę, nieko nesumelavai
Netrūksta tau kalio? O kodėl netikėtai traukė? Pabandytų man taip netikėtai, tai
Oi, pamiršau, kad ir man traukė netikėtai, dar pati pasiprašiau
Netrūksta tau kalio? O kodėl netikėtai traukė? Pabandytų man taip netikėtai, tai
Oi, pamiršau, kad ir man traukė netikėtai, dar pati pasiprašiau
na galėjo dar palikt kokiam mėnesiui
nežinau del kalio, nesityriau niekad bet kai prieš gerus metus taise kita dantį ir apšaldė tai labai širdis tabalavosi paskui jau leisdavo silpnesnius arba aplamai jokiu
Lyžuka oho, skaudejo?
Kas tas kastinis, as kazin ragavus? 🤔
Buvau kirpykloje siandien pagaliau, truputi plaukus pasikirpau. O daugiau kaip ir nieko naujo.
Sveikos
Geros tos naktys
Miega,pradeda cepset ir duodu papuli,db to tik tereikia.
Daugiau vidurinele reikalauja demesio,ir kalbu graziuoju ir sian piktuoju.pavydas lenda.. Vyras isejo i darba, tai biski susierzinus,nes ne vien dukra erzina,bet ir drauge, tokia ikyri,i svecius prasos ir sakau ne ir vistiek kasdien raso,atrodo lyg sedeciau koja ant kojos uzsimetus.. Vakar skambino,nekeliau,parsiveza vyras is ligonines islipu o ji stovi prie namu,sako negalvok nepersekioju:sakau taip ir patikejau ir piktokai,dar galva vakar skaudejo,bet jei ir nesupranta,negi turiu meluot.. sian vel raso,vaziuoju esu netol,galiu uzeit.. nu parasysiu pati,kada gali,dar tik para namie o jau verzte verzias, va neturi nei darbo,nei seimoj ten kas gero,tai lenga pas kitus
valdžia žoiais už mane pasidžiaugė, sėkmės ptilinkėjo,bet veiksmai desperaciją rodo. bet o kas man
Kolje, nušaut norėčiau tokią draugę