Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Prisigrybavau ant nakties kazlėkų, dabar tvarkyt reikia, o jau tingiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 04, 20:59)
Prisigrybavau ant nakties kazlėkų, dabar tvarkyt reikia, o jau tingiu biggrin.gif  ax.gif

tai tik apvirk ir padek į šaldytuva arba kur šaltai o ryt ka sugalvosi mirksiukas.gif , iš šaldytu kazleku skanus kotletukai gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Bulvės su kastiniu, pavydėkit essen.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kastinio nesu valgiusi... reiks kada nusipirkt, ar tu pati Pempe jį gamini kaip?

ko jūs?

Kolje, pasakok dabar kaip naktelė pirma namuose mažajam vyrui? smile.gif
Atsakyti
Man tas kastinys kaip čipsai, jei pradedi negali sustot valgyt, matyt gerai visokiais e praturtintas, na čia aš apie pirktinį aišku, o šiaip tai toks įspūdis, kad ten grietinė su sveistu užmaišyta mirksiukas.gif , na bet ką čia aš brokiju biggrin.gif, esmėj ne mūs kršato valgis ir ne mūs tongue.gif, nelimpa jis visiškai

Sveikos 4u.gif

"gyriaus" jau kitoj temoj tai ir čia pasiskusiu, vakar netiketai danti ištrauke ta "malonia" proga nualpau kedej unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 rugsėjo 2017 - 07:37
QUOTE(V-Rinė @ 2017 09 06, 08:34)
Labas rytas,
kastinio nesu valgiusi... reiks kada nusipirkt, ar tu pati Pempe jį gamini kaip?

ko jūs?

Kolje, pasakok dabar kaip naktelė pirma namuose mažajam vyrui? smile.gif

Naminį pirkau iš "amatininkės". Vaikystėje sukdavau su baba smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 06, 08:37)
Man tas kastinys kaip čipsai, jei pradedi negali sustot valgyt, matyt gerai visokiais e praturtintas, na čia aš apie pirktinį aišku, o šiaip tai toks įspūdis, kad ten grietinė su sveistu užmaišyta  mirksiukas.gif , na bet ką čia aš brokiju biggrin.gif, esmėj ne mūs kršato valgis ir ne mūs tongue.gif, nelimpa jis visiškai

Sveikos  4u.gif

"gyriaus" jau kitoj temoj tai ir čia pasiskusiu, vakar netiketai danti ištrauke ta "malonia" proga nualpau kedej  unsure.gif

Man be galo skanu, ir pirktinis, bet naminis ypač. Valgai, ir negali sustot. Bet širdis neapsunksta, noras ir riebu.
Kastinys ir sukamas iš riebios riebios separuotos grietinės, iš parduotuvinės neišsuksi. Kai kurios šeimininkės pradžioje š sviestą deda grietinę, nieko nesumelavai biggrin.gif

Netrūksta tau kalio? O kodėl netikėtai traukė? Pabandytų man taip netikėtai, tai bash.gif
Oi, pamiršau, kad ir man traukė netikėtai, dar pati pasiprašiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 06, 13:33)

Netrūksta tau kalio? O kodėl netikėtai traukė? Pabandytų man taip netikėtai, tai  bash.gif
Oi, pamiršau, kad ir man traukė netikėtai, dar pati pasiprašiau unsure.gif

na galėjo dar palikt kokiam mėnesiui biggrin.gif, prievartos nenaudojo tongue.gif, bet jei rimtai tai plomba buvo didelė ir iškrito, pradejo grežt, tipo visas minkštas gilyn , dar galvojau bent ta štika isuks i šaknis sako be šansu, pūlinys po juo jau formavosi , nu žodziu be dančio neišleido isuko kažkoki laikina

nežinau del kalio, nesityriau niekad bet kai prieš gerus metus taise kita dantį ir apšaldė tai labai širdis tabalavosi paskui jau leisdavo silpnesnius arba aplamai jokiu

Atsakyti

Lyžuka oho, skaudejo? 

Kas tas kastinis, as kazin ragavus? 🤔

Buvau kirpykloje siandien pagaliau, truputi plaukus pasikirpau. O daugiau kaip ir nieko naujo.

Sveikos

Atsakyti
Neskaudėjo tik jausmas šlykštus kai ten grežia ir makaluoja po burną, o dar gale dantis buvo ...veu
Atsakyti

Jeeetau man reik šaknį  traukt. Neprisiruošiu iš baimės...

Atsakyti

Geros tos naktys :) Miega,pradeda cepset ir duodu papuli,db to tik tereikia. 

Daugiau vidurinele reikalauja demesio,ir kalbu graziuoju ir sian piktuoju.pavydas lenda.. Vyras isejo i darba, tai biski susierzinus,nes ne vien dukra erzina,bet ir drauge, tokia ikyri,i svecius prasos ir sakau ne ir vistiek kasdien raso,atrodo lyg sedeciau koja ant kojos uzsimetus.. Vakar skambino,nekeliau,parsiveza vyras is ligonines islipu o ji stovi prie namu,sako negalvok nepersekioju:sakau taip ir patikejau ir piktokai,dar galva vakar skaudejo,bet jei ir nesupranta,negi turiu meluot.. sian vel raso,vaziuoju esu netol,galiu uzeit.. nu parasysiu pati,kada gali,dar tik para namie o jau verzte verzias, va neturi nei darbo,nei seimoj ten kas gero,tai lenga pas kitus  :B​ 

Atsakyti
Kastinį mėgstu bigsmile.gif

valdžia žoiais už mane pasidžiaugė, sėkmės ptilinkėjo,bet veiksmai desperaciją rodo. bet o kas man biggrin.gif

Kolje, nušaut norėčiau tokią draugę unsure.gif
Atsakyti