Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos 4u.gif
Na, ir kaip ligoniai?
O kaip mūsų kūdikiai auga?

Aš darbe. Tai gali lyt, kiek nori, bet jau aplinkui upeliai ir grioviai išsilieję, įdomu pažiūrėti.
Tik nusisėdėjau, norėtųsi kur toliau prasieiti ax.gif
Atsakyti

Sveikutes :) auga auga :) laukiam mociutes sveciuose, liko 10 dieneliu :) o siaip valgom, miegam ir kakojam :D 

Atsakyti

Pagedo mano vaikis, neramus, verkia daug.. Nuo pirmadienio gal kiek ramiau bus, uosvis isskrenda ir dukroms atostogos,tai vartysiuos lovoj

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 10 07, 19:13)
<p>Pagedo mano vaikis, neramus, verkia daug.. Nuo pirmadienio gal kiek ramiau bus, uosvis isskrenda ir dukroms atostogos,tai vartysiuos lovoj</p>

Kai visus turi aptarnauti, mažiukui šilumos trūksta, tai ir šaukiasi mamos unsure.gif
Atsakyti

Pempe, žygių sezonas dabar gi. Va, mes kitą savaitę varom :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 10 08, 11:50)
<p>Pempe, žygių sezonas dabar gi. Va, mes kitą savaitę varom biggrin.gif
</p>

Cartman gal žinai koks ten vakar žygis prie Preinu buvo, mačiau nuo Birštono puses koks tukstantis jaunimo ėjo bigsmile.gif
Atsakyti

Nemuno kilpomis http://www.nemunokilpomis.lt/. Dabar madingi daros šito trenk turo žygiai. bet aš tai tokių nelabai. čia kaip ir maratonų mada - mokestis didelis (33 eur, už tai kad 65 km prasivaikščiotum man kažkoks kosmosas, kaip ir 50 eur už tai, kad maratoną nueitum).

Man patinka geriau patinka pėsčiųjų žygių asociacijos organizuojami, ten mokestis minimalus (nebent medalio nori, atksirai už jo gamybą susimoki), gal reklaminių užkandžių nedalina, bet kareiviai košės išverda :D

Dar yra VU žygeivių klubo žygiai nemokami, o vadovas jų toks daaaaug metų turintis pagonis, tai jis daug visko įdomaus pripasakot gali. :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 10 08, 11:50)
<p>Pempe, žygių sezonas dabar gi. Va, mes kitą savaitę varom biggrin.gif
</p>

Geriausiu atveju pažygiuoju iki savo darbuko, jei iki durų neatveža blush-anim-cl.gif . Bažnyčioje, va, į antrą aukštą iki vargonų palipu biggrin.gif . Mažai judu, žiauriai mažai.
Atsakyti
Meggaujuosi šiluma , taip malonu, kad niekur nereikia eiti, tegul lyja bigsmile.gif
Atsakyti

Tai kaip savaitę pradėjot? :)

Atsakyti
Kariauju su gėlėm, blaškau vorus, rašausi, kas kiek lapų užaugino, verdu plovą su stirniena. Rašau atvirukus. Žaidžiu. Tai daugmaž taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 09, 16:11)
Kariauju su gėlėm, blaškau vorus, rašausi, kas kiek lapų užaugino, verdu plovą su stirniena. Rašau atvirukus. Žaidžiu. Tai daugmaž taip smile.gif

oho kaip pas tave griežtai bigsmile.gif , o tai ką jeigu lapų mažiau negu priklauso? Tokiai jau amen biggrin.gif

cartman šaltai pradejom, šaltai verysad.gif, ir dabar ragejam, laukiu nesulaukiu kada namo šausiu smile.gif , o už lango toks jausmas, kad tuoj snigt prades smile.gif

mano dar dalis pelargonijų lauke ir kitų kvietku o dar kur persodinimai visi užplanuoti ir tulpių sodinimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 spalio 2017 - 15:20