Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

O, kaip plovą darot? Kelis kartus bandžiau, man nesigavo :D

Atsakyti

Atsakyti

Labos. 

Na kad tu ko nemoki gamint tai netikiu...aštunkojus kepi o čia šššš plovo nepavyksta 😅😅😅 netikiu.

Lyja. Nieko naujo ☺☺☺☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 09, 18:24)
<p>Labos. </p><p>Na kad tu ko nemoki gamint tai netikiu...aštunkojus kepi o čia šššš plovo nepavyksta 😅😅😅 netikiu.</p><p>Lyja. Nieko naujo ☺☺☺☺</p>

nu tikrai cartman netikiu ir aš smile.gif, nebent tu sukėlus aukštus reikalavimus plovui smile.gif

čia pagal šita recepta buvo mano plovo darymo pradziamokslis smile.gif gavosi visai neblogai, gal ir tau patiks smile.gif
http://kasuvalgyti.lt/2010/01/plovas/

mirksiukas.gif

dar man patinka šito receptai:
http://www.alacarte....ekiskas-plovas/

net sakyčiau labiau pats valgio gaminimo aprašymas biggrin.gif , kažkas panašaus kur vyras kepė pyragą su brendziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 spalio 2017 - 19:32

Man kažkoks baisiai sausas gavos, berods, pagal Beatos receptą buvau gaminus :D

Lyžuka, reiks tavo receptus pabandyt :)

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 09, 16:19)
oho kaip pas tave griežtai  bigsmile.gif , o tai ką jeigu lapų mažiau negu priklauso? Tokiai jau amen  biggrin.gif

cartman šaltai pradejom, šaltai verysad.gif, ir dabar ragejam, laukiu nesulaukiu kada namo šausiu smile.gif , o už lango toks jausmas, kad tuoj snigt prades smile.gif

mano dar dalis pelargonijų lauke ir kitų kvietku o dar kur persodinimai visi užplanuoti ir tulpių sodinimas  ax.gif

Tik meileniams skaičiuoju. Žiūrėsiu, ko tikėtis, ir kaip realiai žydės. Ir šiaip įdomu biggrin.gif
Aš pelargonijas tik kelias šiemet turėjau, mesiu lauk, ir taip per meilenių cebulius nepereinu ax.gif . O gal jau jos ir nuskendo ax.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 10 09, 16:28)
<p>O, kaip plovą darot? Kelis kartus bandžiau, man nesigavo biggrin.gif
</p>

Panašiai, kaip aprašymuose, tik aš morkas ir svogūnus kepinu atskiroje keptuvėje paeiliui, ir tik tada dedu ant mėsos. A, ir aš vis tik verdu su pomidorų padažu, t.y. pakepinus mėsą storadugniame puode(mano metalinis), ant jos užverčiu puslitrį ar daugiau pomidorų padažo. Tada kepinu morkas, dedu, tada svogūnus, dedu. Truputį vandens, troškinu. O jau paskui ryžius, prieskonius, druską, vandenį, ir jokiu būdu nemaišau. O česnaką dedu skaldytą pabaigoje, permaišau, t.y. labiau- perverčiu, ir dar kelias min uždengusi palaikau. Ir niam essen.gif
Atsakyti

Man dūšioj nyyyyku.

dieną jau sakė kad per snabchatus ėjo žinutė kad mergaitė viena iš mūsų miestuko tipo išėjo į mokyklą ir nenuėjo ir į namus negrįžo. Jauna. 2005 m gimimo. Dabar atsiuntė draugai policininkai  žinutę kad rado nusižudžiusią. Kokios problemos tokiems vaikams gali būt ???? Graži mergaitė fb apžiūrėjau. Žinot kai mūsų miestelis mažas tai tokie įvykiai išmuša iš vėžių...

Atsakyti

mm priminei, seniai bedariau. bet man jis toks zieminis patiekalas, tai jau tuoj tuoj.. 

maniskis ji vadina "Lithuanian rice" tai zinau ko nori :D 

as tai darau taip: mesa gabaliukais susipjaustau (as tik su jautiena darau), bet ne per mazais, svoguna susismulkinu, morkas tarkuotos. 

puoda gerai ikaitinu, nu arba jei paprastai atskirai ryzius verdant, tai keptuve. tada mesa i gerai ikaitinta keptuve su aliejum, apkepu is visu pusiu kol pradeda rodytis sultys, tada eina svogunai, ir morkos, prieskoniai, cesnakas. troskinas viskas. tada pilu vandens kiek truksta. galiausiai pilu heinz pomidoru tyres. dar patroskinu ir tada sumaisau su ryziais. 

jei darau spiziniam puode,tai kai mesa apkepa su morkom, pilu ryzius, vandens kad apsemtu, ir tada nemaisius palieku kol vanduo visas susigeria, tada ant galo padazo pom. patroskinu ir permaisau. bet taip reciau darau, nes mano spizinis puodas didelis,tai kazkaip vis patingiu issitraukt... 

Man dūšioj nyyyyku.

dieną jau sakė kad per snabchatus ėjo žinutė kad mergaitė viena iš mūsų miestuko tipo išėjo į mokyklą ir nenuėjo ir į namus negrįžo. Jauna. 2005 m gimimo. Dabar atsiuntė draugai policininkai  žinutę kad rado nusižudžiusią. Kokios problemos tokiems vaikams gali būt ???? Graži mergaitė fb apžiūrėjau. Žinot kai mūsų miestelis mažas tai tokie įvykiai išmuša iš vėžių...

vaje, kaip liudna :( nerado jokio laisko ar ko, priezastis kazkur slypi vistiek.. bet nezinau, kaip tevai nieko nepastebi kad vaikui kazkas yra. reikia kalbetis, nepalikti likimo valiai ar nurasyti paauglystei,deja gali buti rimtesniu bedu nei atrodo is kart. 

Atsakyti

mm priminei, seniai bedariau. bet man jis toks zieminis patiekalas, tai jau tuoj tuoj.. 

as tai darau taip: mesa gabaliukais susipjaustau (as tik su jautiena darau), bet ne per mazais, svoguna susismulkinu, morkas tarkuotos. 

puoda gerai ikaitinu, nu arba jei paprastai atskirai ryzius verdant, tai keptuve. tada mesa i gerai ikaitinta keptuve su aliejum, apkepu is visu pusiu kol pradeda rodytis sultys, tada eina svogunai, ir morkos, prieskoniai, cesnakas. troskinas viskas. tada pilu vandens kiek truksta. galiausiai pilu heinz pomidoru tyres. dar patroskinu ir tada sumaisau su ryziais. 

jei darau spiziniam puode,tai kai mesa apkepa su morkom, pilu ryzius, vandens kad apsemtu, ir tada nemaisius palieku kol vanduo visas susigeria, tada ant galo padazo pom. patroskinu ir permaisau. bet taip reciau darau, nes mano spizinis puodas didelis,tai kazkaip vis patingiu issitraukt... 

Man dūšioj nyyyyku.

vaje, kaip liudna :( nerado jokio laisko ar ko, priezastis kazkur slypi vistiek.. bet nezinau, kaip tevai nieko nepastebi kad vaikui kazkas yra. reikia kalbetis, nepalikti likimo valiai ar nurasyti paauglystei,deja gali buti rimtesniu bedu nei atrodo is kart. 

Atsakyti

Man dūšioj nyyyyku.

Atsakyti

susidubliavo zinutes, sorry. ir negaliu istrint!!  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 09, 21:36)
<p>Man dūšioj nyyyyku.</p><p>dieną jau sakė kad per snabchatus ėjo žinutė kad mergaitė viena iš mūsų miestuko tipo išėjo į mokyklą ir nenuėjo ir į namus negrįžo. Jauna. 2005 m gimimo. Dabar atsiuntė draugai policininkai  žinutę kad rado nusižudžiusią. Kokios problemos tokiems vaikams gali būt ???? Graži mergaitė fb apžiūrėjau. Žinot kai mūsų miestelis mažas tai tokie įvykiai išmuša iš vėžių...</p>

Siaubas unsure.gif . Vaikas čia dar unsure.gif . Siaubas
Atsakyti