Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2017 10 23, 11:52)
<p>aš šiandien FB pamačiau <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207676483028554&set=p.10207676483028554&type=3&theater'>https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207676483028554&set=p.10207676483028554&type=3&theater</a>
</p><p>Galvoju ką man reiktų kuo apkaltint, kad remontą padarytų biggrin.gif
</p>

Neblogai biggrin.gif
Atsakyti

Pempe, aš tai taip ir neišmokau maitint gulėdama. Pirmą mėnesį buvo neįmanoma, nes vaikas gerai neapžiodavo spenelio, o vėliau dukrą bandžiau gulint maitinti, bet ji atpildavo fontanu, tai su vaikiu ir nebandžiau. Taip iki šiol ir maitinu sėdėdama. Tik dabar greit pavalgo.

Atsakyti

aš šiandien FB pamačiau https://www.facebook...&type=3

Galvoju ką man reiktų kuo apkaltint, kad remontą padarytų :D

nu joo :D  nu tikiuos kad ji cai visgi juokauja, nors ant IKI sienos rase, tai gal nelabai.  :blink:

kokio velnio ant palanges det puodeli visu pirma. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 10 23, 21:11)
<p>Pempe, aš tai taip ir neišmokau maitint gulėdama. Pirmą mėnesį buvo neįmanoma, nes vaikas gerai neapžiodavo spenelio, o vėliau dukrą bandžiau gulint maitinti, bet ji atpildavo fontanu, tai su vaikiu ir nebandžiau. Taip iki šiol ir maitinu sėdėdama. Tik dabar greit pavalgo.</p>

Eikit sau blink.gif . Tai naktį turi keltis?
Neįsivaizduoju savo gyvenimo, jei būtų reikėję keltis per naktis vos ne visą gyvenimą. Kai pagimdžiau pirmą vaiką, o gal jau prieš gimdymą, nusipirkau tokią knygą "Kūdikio žindymas". Aš neturėjau jokių patarėjų tuo kausimu nei iš artimųjų, nei iš draugų. Gyvenau visai svetimame krašte be draugų, giminių. Perskaičiau tą knygą, ir ja visiškai patikėjau. Kad maitinti yra tiesiog natūralu. Ir pavyko biggrin.gif
Atsakyti
Rytas, jei kas nepastebėjot tongue.gif

Mano vyresnioji apsisnargliavo. Vakar visą vakarą svarstė, ką daryti, eiti ar neiti į mokyklą. Kažkoks svarbus kontrolinis, nenorėtų praleisti. Bet atrodo tikrai nekaip. Tai vis tik neis. Bet kažkokioj keistoje vietoje kaklą jai skauda, net ne kaklą, o po smakru, tai eis pas gydytoją.

Kaip tamsu. Jau nesusigaudau, kai pasuksim laikrodį, bus šviesiau ryte, ar dar tamsiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 24 spalio 2017 - 05:38
Pempe, ryte turėtų biggrin.gif būti šviesiau kurį laiką, deja vakare jau bus naktis smile.gif

Sveikatos tavo mokinukei, gal koks balso stygų uždegimas darosi? Serga dabar visi aplink

Atsakyti

Pempe, taip keliuosi naktį 2 kartus. Bet tai kiek jau čia liko, ilgiau 2 metų nemaitinsiu, nes prasidės komandiruotės. O dukra nuo 6 mėn naktim nesikėlė, o dieną sėdint maitinti patogiau. Na bet kad kitaip nemoku.

Jo, ryte bus šviesiau, o vakare tamsiau. Kažin ar beeisim į lauką po pietų. Nors gal ir visai įdomu vaikščiot degant gatvių žibintam. Vis kažkas įdomiau. Tik jau atšvaitų prisireiks ir man, ir vežimui. Bet jau čia auklės bus reikalai  :P Mum aplamai ėjimas į lauką yra lygu egzekucijai, be ašarų neapsirengiam, nors lauke labai patinka, net ir prirengtam.

Atsakyti
Laba diena laba diena smile.gif
dėl šviesos tamsos tai žinau kad tuoj išeisim su tamsa ir grįšim su tamsa...fe.

Grange, klausei ar vyras ką sako jei nusiperku ką nauja- tai ne nesako niekada nieko gyvenime (sakau leido batus pirkti už 400 smile.gif smile.gif smile.gif ). Nėra sakęs kad nepirk, kad perbrangu ar pan. Nesako nes aš protinga ir žinau už kiek galiu ir ką galiu smile.gif bet aš pati naujų daiktų labai ilgai neprisijaukinu. Būnu nusiperku ir įkišu į spintą prisijaukint. Po mėnesio kokio išsiimu...kartasi dar po ilgiau smile.gif na jei nereik skubiai. Va dabar taip rankinę naują jaukinuosi trečias mėnuo, nors senoji jau tikrai nieko gero bet naujosios dar neprisipratinau...smile.gif o kad rodytis kaip Pempė sako nauju daiktu tai aplamai ne man smile.gif
Atsakyti
man tai butu gaila tokiu pinigu batams, tegul ten jie super duper kokybiški ir nesunešiojami, vistiek atsibostu , tas pats su rankinem esu kelias turejus odines tai siaubas smile.gif paskui ir atsibosta ir išmest gaila kai pagalvoji daiktas brangus ir dar gerai atrodo, tai paaukojau dukrai rankdarbiams sukarpyti vieną, o viena dar yra užkišta kažkur irgi a vdrug kam prireiks bigsmile.gif
Atsakyti

Man tai baisiausia, kad ankčiau batai už 300-400lt būdavo jau tokie labai verti dėmesio, pagalvojus gerai tokkius būdavo galima sau leist vienus, pvz, rimtus patvarius žieminius keliem sezonam. Dabar už 100 eur paprasti eiliniai batai eina.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 10 24, 11:15)
<p>Man tai baisiausia, kad ankčiau batai už 300-400lt būdavo jau tokie labai verti dėmesio, pagalvojus gerai tokkius būdavo galima sau leist vienus, pvz, rimtus patvarius žieminius keliem sezonam. Dabar už 100 eur paprasti eiliniai batai eina.
</p>

dabar eiliniai odos pakaitalo po 70-80 eur kas seniau budavo apie 250 llt jau odiniai normalus , kainos nuprotėję yra ypač sviesto su grietine kur už indeli grietines 7lt bigsmile.gif
Atsakyti
Vis galvoju užeit į batus, mačiau, užrašyta, kad vidurio sezono išpatdavimas, bet kad pinigus išleidžiu iki ten nedaėjusi biggrin.gif . Gal ir apsieisiu, kažką turiu iš pernai-užpernai-užžužpernai-ir dar seniau. Tik reikia išsitraukt. O ir parduotuvės ne nuo 8 dirbą, man nepatogu.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti