turbut, kad svencia
ale vakar toks fainas oras- pagaliau saulute pamatem, kad ir pasale, bet vis tiek smagiau, siryt prabundu- lyja, tiksliau pila uz lango
. aha, senai lyjo vadinasi. visa diena vel apsiniaukusi, vejas net kaukia balkone
mes ir ne namie, bet penktadieni po darbinio vakarelio dar pas mane biskeli pratesima padarem, tai kas buvo kiekvienam ideta, tai visi pas mane ir paliko to maisto
dar kazka drauge nuo Kaledu buvo idejus, o mano kaip ir susivalge. O naujiems tai nezinau, greiciausiai kaimynai vel pas mus susirinks, tai siandien nugarines uzmarinavau, kepsiu "armonika" kadangi uzkandukais ir mes ir kaimynai sotus
tai geriausiu atveju pafarsiruoju kiausiniu, padarysiu paprasciausiai- zirneliai- kiausiniai su majonezu, na jei matysiu kazkas daugiau susirenka, dar sumustiniu su lasisa padarysiu, bet juk ir kiekvienas ateidamas atsines, be to turiu kazka saldytuve, ka galima butu greit ant stalo padeti jei pritruktu
nereiks ilgai virtuveje kuistis. ir dar sestadieni padruske gimtadienis
ir vel balius su karstais, kaip kokiems nedavalgiusiems
jau sakiau rimtai nuo kitos savaites reikes susiimti su tais maistais, nes po tokiu valgymu maratonu
tuoj pro duris netilpsim
Giega daug sveciu lauki?
Dovanu daug ir visokiu- ir kvapu namams, didelius puodelius, net paziurejau kokia talpa - 750 ir 850 ml
man prijuostes i virtuve, zvakiu, dezute papuosalams,, saldainine, kazkokie dangteliai, dar gerai neapziurejau, kur jie tempiasi ant bet kokiu bliudelio galima uzdeti, , auskarus, papuosimu namams, ranksluosciu virtuviniu, aisku MB ir kojiniu tokiu mandru su prikolu gavo, kazka jis ten i masina chemijos, net nepamenu dabar jau visko, nes tai daugiau tokios nedideles dovaneles, bet tikrai visko daug ir labai smagu
MB grynais man, tai kad dasimesiu ir dabar galvoju ka cia pirmiau nusipirkus- ar dujine ar skalbenka