Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Na kaip  laikotes po svenciu ?  gyvos ? skrandziai jau nepyksta ? maisto vis dar gaminti nereikia, tikrai yra visokiu likuciu yra, be to vakare vel prikimsiu skrandi  :P   galvojau gal kur eiti prasivaikscioti, bet kadangi matau sninga, tai gal ir nekisiu nosies, geriau plaukus pasisviesinsiu pries vakareli,  tai va kol geriu kava su sumustiniais, idarbinau skalbenka, dar drauge turi  uzlekti trumpam, taip ir prastumsiu diena  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Na ka,vienos sventes jau praejo biggrin.gif Nuo vieno stalo,prie kito,paskui prie trecio biggrin.gif Buvom ir kalnuose,labai patiko wub.gif Is vis Lenkijoj labai grazu,bent jau sitoj pusej. Visi namai tvarkingi,naujai statyti arba renovuoti,gatves svieziai isasfaltuotos. Kaip marcios tevai sake-cia visi nori pasirodyt vieni pries kitus,uz tai ir tvarkos,statos biggrin.gif
Siandien jau namo varysim.
Atsakyti

Labukas

Na ka,vienos sventes jau praejo biggrin.gifNuo vieno stalo,prie kito,paskui prie trecio biggrin.gifBuvom ir kalnuose,labai patiko wub.gifIs vis Lenkijoj labai grazu,bent jau sitoj pusej. Visi namai tvarkingi,naujai statyti arba renovuoti,gatves svieziai isasfaltuotos. Kaip marcios tevai sake-cia visi nori pasirodyt vieni pries kitus,uz tai ir tvarkos,statos biggrin.gif
Siandien jau namo varysim.

Maciau kad po Zakopane vaiksciojot. ten tikrai grazios gatveles, nameliai , o tie kalnai  :wub:  ir ziema ten nuostabiai grazu. bent jau pajutot Kaledas su sniegu. o tai   jie ne pacioje Zakopaneje gyvena ?o tai su marcios tevais kaip susisnekat - lenkiskai zaprasujem  :D  :P  :P  pas mus biskeli pasnigo, tai tik masinos dabar baltos, krenta tos snaiges ant zemes ir tirpsta is karto, o dabar maciau, kad ir vel nesmarkiai lyja  :B   atvare padruske,tai daugiau nei valanda prie kavos praplepsejom, dabar  issitepiau dazais plaukus, einu  kazka pasitvarkyti, MB  mazaji kambareli atkrauste, sake prades grindis deti

Atsakyti
Mes nuo Zakopanes kokua 60km-Tylmanowa kaimukas. Ant upes kranto mirksiukas.gif
Mb laisvai lenkiskai sneka,as suprantu,bet man tas psh psh niekaip neiseina biggrin.gif As pusiau rusiskai,su jaunimu angliskai,ka neina pasakyt-mb isvercia-susisnekam biggrin.gif
Visai noreciau i pati Krakova varyt ir pasivaiksciot,bet nesinori prasyt,kad mus ten veziotu kelias h,o su lagaminais trintis ir nei sis nei tas..
Atsakyti

Mes nuo Zakopanes kokua 60km-Tylmanowa kaimukas. Ant upes kranto mirksiukas.gif
Mb laisvai lenkiskai sneka,as suprantu,bet man tas psh psh niekaip neiseina biggrin.gifAs pusiau rusiskai,su jaunimu angliskai,ka neina pasakyt-mb isvercia-susisnekam biggrin.gif
Visai noreciau i pati Krakova varyt ir pasivaiksciot,bet nesinori prasyt,kad mus ten veziotu kelias h,o su lagaminais trintis ir nei sis nei tas..

o tai visoje Lenkijoje sniego yra  ? nu jo, Krokuva   labai grazus miestas  :wub:​ 

Atsakyti
Nezinau kaip visoj biggrin.gif Zakopanej daug,musu kaimuky nera biggrin.gif Sniga ka tik,bet is kart tirpsta..
Atsakyti

Labukas :) visai nėra laiko paplepėti, norisi daug ką pasidaryti, nes sekmadienį išlekiam į Vilnių sutikti Naujų :rolleyes: visai išsiderino ritmas per šventes, nesuprasi ar tai savaitgalis, ar kas, ryte man pirmoji mintis kuri šiandien diena :D 

Skrandis jau atsigavo nors nelabai buvo nuo ko, nevalgiau lyg paskutinį kartą maistą matyčiau :D 

Giega, labai faini vaizdai :bigsmile: 

Atsakyti
Labukas

Oho kokia ramube bigsmile.gif
As dirbau siandien.. Nesenai grizau,koldunu pavalgisu,nes tik ju namie buvo biggrin.gif Laukiu kol viena skalbenke baigsis,,pakeicii ir varom iki maistiniu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Vakar  planavom ramiai namuose praleisti, po visu baliu festivaliu pailseti, ale tai tai MB draugas  grizes is UK atostogu,  senai matyti, tai buvom nuleke  pasimatyti. pas mane pagaliau jau likuciai apsivalge, o tai is darbinio vakarelio dar  visokiu uzkanduku ir tortu parsinesiau, kad net kaimynus apdalinau  :D  nes sestadieni vakare  jau is anksto buvom kepsnius uzsisake. tai geriau  kaimynus pamaitinti, nei gera maista ismesti  :P​ tai siandien jau ramiai namie, eisiu iki parduotuves prasivaikscioti, kazka rasim ir namie ka paveikti 

Atsakyti
Labukas

Ar vid dar svenciat,kad tik Mickute pasirode biggrin.gif
As dirbu,bet jau i pabaiga mirksiukas.gif Kaip visada greiciau vaziuoju,,nri laikas eina biggrin.gif

Pas mus jokiu likuciu,nes ne namie sventem biggrin.gif Uz tai jau uzpirkt Naujiems.. Jau 200£ isleidau ant visokiu maisteliu.. Aviena uzmariniota,grizus vista sumatinuosiu,ryt tik salotas susipjaustau mirksiukas.gif

Ka dovanu nuo kaledu senio gavot?
Atsakyti

turbut, kad svencia  :P  ale vakar toks fainas oras- pagaliau saulute pamatem, kad ir pasale, bet vis tiek smagiau, siryt prabundu- lyja, tiksliau pila uz lango  :oh: . aha, senai lyjo vadinasi. visa diena vel apsiniaukusi, vejas net kaukia balkone  :P  

mes ir ne namie, bet penktadieni po darbinio vakarelio dar pas mane biskeli pratesima padarem, tai kas buvo kiekvienam ideta, tai visi pas mane ir paliko to maisto  :P  :D  dar kazka drauge nuo Kaledu buvo idejus, o mano kaip ir susivalge. O naujiems tai nezinau, greiciausiai kaimynai vel pas mus susirinks, tai siandien  nugarines uzmarinavau, kepsiu "armonika" kadangi uzkandukais ir mes ir kaimynai sotus  :lol:  tai geriausiu atveju pafarsiruoju kiausiniu, padarysiu paprasciausiai- zirneliai- kiausiniai su majonezu, na jei matysiu kazkas daugiau susirenka, dar sumustiniu su lasisa padarysiu, bet juk ir kiekvienas ateidamas atsines, be to   turiu kazka saldytuve, ka galima butu greit ant stalo padeti jei pritruktu  :ax: nereiks ilgai  virtuveje kuistis. ir dar sestadieni padruske gimtadienis  :bigsmile: ir vel balius su karstais, kaip kokiems nedavalgiusiems  :liezuvis:  jau sakiau  rimtai nuo kitos savaites reikes  susiimti su tais maistais, nes po tokiu valgymu maratonu  :essen:  :fool:  tuoj pro duris netilpsim   :lol: 

Giega daug sveciu lauki?

Dovanu daug ir visokiu- ir kvapu namams, didelius puodelius, net paziurejau kokia talpa - 750 ir 850 ml :bigsmile: man prijuostes i virtuve, zvakiu, dezute papuosalams,, saldainine,  kazkokie dangteliai, dar gerai neapziurejau, kur jie tempiasi ant bet kokiu bliudelio galima uzdeti, , auskarus, papuosimu namams, ranksluosciu   virtuviniu, aisku MB ir kojiniu tokiu mandru su prikolu gavo, kazka jis ten i masina chemijos, net nepamenu dabar jau visko, nes tai daugiau  tokios nedideles dovaneles, bet tikrai visko daug ir labai smagu  :bigsmile:  :clap:  :clap:  MB grynais man, tai kad dasimesiu  ir dabar  galvoju ka cia pirmiau nusipirkus- ar dujine ar skalbenka  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos!!! :) Su šventėmis visas! :) Šiek tiek buvau nutilusi, nes laikotarpis iki švenčių buvo wow.. :) Ypač universitete, nemažai darbų reikėjo priduoti/atsiskaityti, o dar ir renginiuose dalyvavome, tai vos pasibaigus semestrui, keletą dienų juoooodai tinginiavau, neprisimenu, kada tokį tinginį turėjau paskutinį kartą, bet labai reikėjo. :) Susitikau su nemažai draugų, kurių nemačiau po 4-6 mėn, nes kai kurių nepavyko pamatyti, nors jie ir Vilniuj gyvena, kiti studijuoja užsieny ir šventėms parvyko namo. :) Rytoj su MB vyksim į Klaipėdą naujųjų sutikti, praėjusiais metais uostamiesty sutikom, tai nusprendėm ir šiemet rinktis uostamiestį, tik šį kartą Lietuvoje. :) Grįžus iškart prasidės sesija, penktadienį pirmasis egzaminas ir taip iki pat sausio 17 d., o po to atostogėlės iki vasario! :wub: 

Einu skaityti, kas pas jus naujo! :) 

Atsakyti