Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Viena diena +2,langus grandyt reikia,kita +13 biggrin.gif
Planavau grizus masina nusiplaut,bet lyt pradejo...Ai,po svenciu jau dabar tik nuplausiu biggrin.gif

Oi kokia grazi tavo katyte V-rine wub.gif
Ir priminei man eilerastuka,reiks mazaja ismokint biggrin.gif
Atsakyti

Aš dar darbe, noriu pavakaroti, nes ryt jau prasideda šventinė savaitė po truputį :) ryte į kirpyklą, vakarop pasisedėjimą mergaitišką turėsim, šeštadienį taip pat mergaitiškai vakarosim :rolleyes: uch, laikykis skrandi, laikykis :D  :D  :D​ 

Atsakyti

mano raina katytė juoda nosytėsmile.gif

pagrindinis eglutes  akcentas  :wub:​ 

Atsakyti

Aš dar darbe, noriu pavakaroti, nes ryt jau prasideda šventinė savaitė po truputį :) ryte į kirpyklą, vakarop pasisedėjimą mergaitišką turėsim, šeštadienį taip pat mergaitiškai vakarosim :rolleyes: uch, laikykis skrandi, laikykis :D  :D  :D​ 

mano skrandis jau atsigavo po keliones ir vel reikes vargsa  kankinti  :lol:  :lol:  :lol: pas mus ryt paskutine diena,  tai  dirbsim be pietu tai ir trumpiau, tada  dovanelemis keisimes,  vel torciukai, kazkas prie torciuko  :P  stengsiuos tas dienas be mesos, bent jau   pati tikrai negaminsiu. ir siandien vakarienei zuvies pirsteliu  iskepiau, rytdienai i darba pasidariau krabu lazdeles-kiausinis- varske- majonezas- cesnakas- krapai uztepele,  su kolegemis sutareme ryt  kazka skanaus atsinesti, bet kad  tik  be mesos  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Oi kaip smagu, kad pagaliau penktadienis  :ax:​ 

Atsakyti
Labukas

Jau oras oras,pila nuo pat ankstyvo ryto.. Ir gerai kad vakar masinos neploviau biggrin.gif

As ir jau savaitgali grozio procedurom uzsiimsiu-nagai,plaukai,ragai biggrin.gif Reik rubus susiziuret.. Dar planuoju tokius sokoladinius trufeliukus padaryt,cia moterims prie dovanu bus mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas :) aš kirpykloj sėdžiu, pasikavinau, tai va laukiu kol plauti eisim :rolleyes: 

Jutiminė minusas šiandien, tai jaučiasi, nes vėjas žvarbokas, nelabai malonus oras :) 

Atsakyti
O man liko 3 siuntiniai biggrin.gif Ir nors specialiai pasidarau,kad veliociau i pirmus taskus,fienos eihoj taip pasiveju,kad va net laiko turiu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Miegat biggrin.gif O a dirbu rolleyes.gif Tingiu savaitgaliais dirbt,bet iskvuete.. Ai nieko,paskui po svenciu gi mazai darbo bus.. O siandien apie 14h pasibaigt tureciau mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

nemiegam nemiegam, ruosiuosi per drauges pralekti, prekes dar turiu isdalinti. vakar  trumpai bet smagiai darbe pasisedejom, torciuku uzkapojom, aisku ta darbo diena tokia  nei siokai nei tokia buvo, meile darbui prazuvo :P  :P  o gal paskendo  :P nes pats gamybos vadovas atnese mums moteriskems sampano 3 butelius, sako eikit i savo kamabriuka  :D  :D  vienu zodziu pasikeitem dovanelemis, gavau kvapus namams, tikrai patenkinta, labai megstu situos dalykus,  is karto vakar pasistaciau kambaryje, liuks. namie jau pries 16 valanda buvau. MB irgi senai grizes, jie visia jau vakar nedirbo, tai irgi tik vaises, dovanu pasikeitimas. nu ka sakom, visai smagi diena, tai negi taip liudnai sedesim  vakare  namie, nu tai dar kaimyna prigriebem,  padruskei su vyru pasiskambinom ir visi nulekem i bariuka pasedeti.  tai kad liuks penktadienis. o dabar einu prasivaikscioti, MB isvare su kaimynu i Senukus,  reikia gi pagaliau  tas grindis nusipirkti ir  pabaigti ta kambario remonta  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

As kaip visada ankstyva, tiek kad nenorejau dar  brazdintis, tik grybus dziovintus uzsimerkiau ir filma ziurejau, jau kai MB prabudo, tada jau galejau drasiai varskes apkepa sumakaluoti , nu nejungsiu mikserio kol MB miega, tai va jau sotus, privalge su trintomis braskemis, lauke apsiniauke, lyg lynoja, bet gal reiktu  biskeli prasivaikscioti, kad ne visia namie sedeti

Atsakyti
Labukas

As irgi anktyva ryta pabudau biggrin.gif Vakar biski dirbau,paskui drauge pavakarot atvare,pasivyninom mirksiukas.gif
Dabar nagus plaukus dazau,kauke uzdidejau mirksiukas.gif Kai issiplausiu galva,varysim iki shopingu mirksiukas.gif Mb pagalviu niekaip neissirenka,jau antra karta eis keist biggrin.gif Kas svarbiausia turi tikrai gera,bet ca uzsimane naujos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti