Viena diena +2,langus grandyt reikia,kita +13

Planavau grizus masina nusiplaut,bet lyt pradejo...Ai,po svenciu jau dabar tik nuplausiu

Oi kokia grazi tavo katyte V-rine

Ir priminei man eilerastuka,reiks mazaja ismokint

Aš dar darbe, noriu pavakaroti, nes ryt jau prasideda šventinė savaitė po truputį
ryte į kirpyklą, vakarop pasisedėjimą mergaitišką turėsim, šeštadienį taip pat mergaitiškai vakarosim
uch, laikykis skrandi, laikykis
![]()
![]()
mano skrandis jau atsigavo po keliones ir vel reikes vargsa kankinti
pas mus ryt paskutine diena, tai dirbsim be pietu tai ir trumpiau, tada dovanelemis keisimes, vel torciukai, kazkas prie torciuko
stengsiuos tas dienas be mesos, bent jau pati tikrai negaminsiu. ir siandien vakarienei zuvies pirsteliu iskepiau, rytdienai i darba pasidariau krabu lazdeles-kiausinis- varske- majonezas- cesnakas- krapai uztepele, su kolegemis sutareme ryt kazka skanaus atsinesti, bet kad tik be mesos
Labas rytelis
nemiegam nemiegam, ruosiuosi per drauges pralekti, prekes dar turiu isdalinti. vakar trumpai bet smagiai darbe pasisedejom, torciuku uzkapojom, aisku ta darbo diena tokia nei siokai nei tokia buvo, meile darbui prazuvo
o gal paskendo
nes pats gamybos vadovas atnese mums moteriskems sampano 3 butelius, sako eikit i savo kamabriuka
vienu zodziu pasikeitem dovanelemis, gavau kvapus namams, tikrai patenkinta, labai megstu situos dalykus, is karto vakar pasistaciau kambaryje, liuks. namie jau pries 16 valanda buvau. MB irgi senai grizes, jie visia jau vakar nedirbo, tai irgi tik vaises, dovanu pasikeitimas. nu ka sakom, visai smagi diena, tai negi taip liudnai sedesim vakare namie, nu tai dar kaimyna prigriebem, padruskei su vyru pasiskambinom ir visi nulekem i bariuka pasedeti. tai kad liuks penktadienis. o dabar einu prasivaikscioti, MB isvare su kaimynu i Senukus, reikia gi pagaliau tas grindis nusipirkti ir pabaigti ta kambario remonta
Labas rytelis
As kaip visada ankstyva, tiek kad nenorejau dar brazdintis, tik grybus dziovintus uzsimerkiau ir filma ziurejau, jau kai MB prabudo, tada jau galejau drasiai varskes apkepa sumakaluoti , nu nejungsiu mikserio kol MB miega, tai va jau sotus, privalge su trintomis braskemis, lauke apsiniauke, lyg lynoja, bet gal reiktu biskeli prasivaikscioti, kad ne visia namie sedeti