Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

fui oras. lyja, isejau  tik cia vietoj pasivaikscioti, o atsiduriau net bazeje, kaimyna sutikau, tai kartu ir nuvaziavom pazioplineti. ale kad nieko gero, aisku jau velai vaziavom, daug ispirkta, kainos uzkeltos, saldumynu,  dar lempuku nusipirkau, kalakutienos kumpi prigriebiau ir jogurtuku pusryciams . eisiu dabar neskubedama pasitvarkineti 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) pokolkas dar nieko neskaičiau, galbūt vakare daugiau laiko turėsiu :rolleyes: 

Visą savaitgalį su draugais praleidom, pradėjom švęsti jau, dovanomis keitemės, vakar taip pat pas mus pavakarojom jaukiai, tai visas savaitgalis toks labai fainas. 

Šiandien daug reikalų, tikrai daug, tai va darbe pasidarau ką reikia ir lekiu apsipirkti, lekiu suknelės ieškoti ir t.t :) 

Atsakyti

Pas mane vakar  rami diena, grizus valgyt dar kazka gaminausi, paskui pas kaimynka buvau nulekus valandelei prie kavos paplepeti. siryt kadangi kaip visada ankstyvi, tai ir kambarius apsitvarkiau, MB  svogunus, morkas man jau paruose kepimui, biskeli turiu reikalu, reiks islekti, o jau paskui eisiu  vel kazka siandien gamintis, kad ryt maziau reiktu. Kucios pas mano  broli, ten  tai 14 zmoniu su vaikais is viso bus. Kaledos pas draugus,  ketvirtadieni nezinau, penktadieni- darbo vakarelis boulinge, sestadieni susibegimas su draugais Legendoje. hm... paskui jau pailsim ir laukiam nauju  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Vakar irgi netiketai oas draugus uzsukom,paskui su jais pas mus parejom-gerimu pritruko biggrin.gif Tai ar i parde eit,vis tuek pro mus praeit reikia,ar iskart pas mus ir pirkt nieko nereik biggrin.gif
Dar lovoj,bet jau kilsiu-mirstu is bado biggrin.gif Paskui dar ir mums iki pardes nulekt reiks ir jau lagaminus kraut biggrin.gif
Atsakyti

Biskeli prisedau pailseti. buvau islkeus pasivazineti. o masinu  :blink:  o zmoniu Maximoje  :oh: kadangi  turejau reikalu netoli Hyperio, tai   sumasciau ir as uzsukti. ir is karto pasigailejau  :lol:  :lol:  :lol:  nes masinos nera kur pasistatyti, teko  Maaxima  kelis kartus apvaziuoti, ir tai salia gatveleje pasistaciau,  o pacioje pardeje kiek zmoniu..... isivaizdavau, kad darbo diena, nes su kuo pasneki, tai sako- oi kaip tau gerai- atostogos, o man tai dirbti. nei velnio niekas nedirba, visi pardese  :lol:  vezimai su kaupu prikrauti, nei praeiti, nei pravaziuoti, kazkoks durdomas, visi viska griebia kaip isbadeje. kad daugiau  eiciau i tokius prekybcentrius pries sventes  :fool:  :mmm:  gerai, kad vaziuojant namo spejau  nuziuret, kad visa Partizanu gatve uzkimsta, tai  per aplinkui greitai parvaziavau, o cia links SAVO eile vel didziausia, net PIKO valandomis  tiek masinu nebuna,  dar turejau minciu pro Sava pravaziuoti, bet greit tos mintys praejo  :liezuvis:  tikrai visi kaip isproteje.  viskas, ka turiu, to uzteks. grizus biskeli virtuveje pasidarbavau su keptuvemis- tai grybukai, tai zuvis, tai svogunai, tai va nesenai tik prisedau  normaliai pavalgyti ir pailseti  :ax: darbu dar yra, bet spesiu   po truputi pasidaryti :ax:​ 

Atsakyti

Labukas

Vakar irgi netiketai oas draugus uzsukom,paskui su jais pas mus parejom-gerimu pritruko biggrin.gifTai ar i parde eit,vis tuek pro mus praeit reikia,ar iskart pas mus ir pirkt nieko nereik biggrin.gif
Dar lovoj,bet jau kilsiu-mirstu is bado biggrin.gifPaskui dar ir mums iki pardes nulekt reiks ir jau lagaminus kraut biggrin.gif

Gero skrydzio 

Atsakyti
Velus tas musu skrydis biggrin.gif Dar namie mirksiukas.gif Bet jau viskas sudeta,supakuota mirksiukas.gif
Aga,mes irgi pastrigom kamsciuose,bet kazkaip dar normaliai-kaip koki sestadieni biggrin.gif Keitykloj irgi eile buvo biggrin.gif Daug kas keliaus biggrin.gif
Atsakyti

Velus tas musu skrydis biggrin.gifDar namie mirksiukas.gifBet jau viskas sudeta,supakuota mirksiukas.gif
Aga,mes irgi pastrigom kamsciuose,bet kazkaip dar normaliai-kaip koki sestadieni biggrin.gifKeitykloj irgi eile buvo biggrin.gifDaug kas keliaus biggrin.gif

ryskiai velus, jei vis dar namie  :ax:

Vsio baigiau sios dienos pasirodymus virtuveje, paziurejom su MB filmus, dar tada   kalakuto  kumpi issimarinavau,  vel kisieliaus puoda prisiviriau  ir dar lavasa Kaledoms susukau ir viskas, jau einu i lovyte ilsetis. Labanat

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 23 gruodžio 2019 - 22:34

Labas rytelis

80095468_140570860707351_606095685195923

Kaip Jusu nuotaikos ? siryt pavyko jau ilgiau pamiegoti, prabudus pirmiausiai issitraukiau tesla  is kameros ka atsileistu, dar leidau sau patinginiauti, o dabar jau geriam kavyte, skanaujam  karstus pyragelius su grybais   :P​ 

Atsakyti

Labukas :) visas dar kartelį su gražiausiom metų šventėm :4u: tikiuosi praleidot jas šiltai, jaukiai, su pačiais brangiausiais :angel_not: 

Mūsų šventės tokios ir buvo, bet taip greit pralekė, kad vaje, va tuoj ir metų pabaiga :rolleyes: mes kaip visuomet visur po truputį, vakar pusdienį su maniškiais, vakarop važiavom pas MB šeimyną, tai tikrai smagus laikas ir aišku labai sotus :) šiandien dar net nieko nesinori, tai leidžiu skrandžiui pailsėti ir keista, bet esu darbe, nes yra tokių neužbaigtų darbų - noriu iki metų galo pasibaigti :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labutukas.

Pas mus siandien tingiedienis  :P  ramiai, namie, dar MB buvo biskeli isejes , o man visai gerai  ir su teliku padraugauti.  reikia atsipusti po visu tu valgymu, kazko veikti dar siandien nesinori, tai tik bulviu nusiskutau ir issiviriau. ir tvarka saldytuve pasidariau. o sventes smagios buvo, nors oras tai ka zinau  :oh:  :oh:  sitiek lyjo.  be lietsargio niekur. tai vat antradieni prigriebiau sunena su zmonike,  aplankem kapelius, tada jau pas  mano broli i svecius. o ten zmoniu  :bigsmile:  18 ! taip normaliai, na cia su jaunimu aisku ir neskaitant pudelioko  :D  vienu zodziu smagiai, stalas irgi pilnas vaisiu. tai gi tiek zmoniu, tai visi po truputi kazka prisinese, tai jau zuvu, silkiu ivairove, niekaip visu neisragausi vat naminis pyragas su aguonomis ir kisielius jau pilnai mane  uzmuse  :D  :D vienu zodziu viskas skanu, pilnais pilvais grizom namo, isdribom prie teliko, nes kaip miegot ir anksti.  Kaledu ryta  prabudau anksti, tai jau puse 7h imeciau kalakuto kumpi i orkaite  :D  11 jau buvom pas draugus. ten vel stalas skanumynais  nuklotas. ir aisku zasyte kepta  :bigsmile: 6 buvom, bet labai smagiai. tai jau pagaliau  20 h  nuo stalo tik pakilom. grize dar pas  savo kaimyne uzsukom valandelei, o tai liudna vienai moteriskei, cia kur tas kaimynas vasara mire. siryt toks tinginys, MB ziuriu irgi nesikelia, tai tik kavos pasidarau, kazka valgomo susirandu ir viska i lova susitempiu ir toliau filmus ziuriu  :ax: nors jau zvengiam kad sonus nuo gulejimo skauda  :P  tai ta proga keliauju i virtuve , ten tikrai rasiu ka pasitvarkyti, o tada pasidarysiu kavytes, torciuko turiu ir toliau sau ramiai vakarosiu 

Atsakyti