Labas iš ryto, kūmutės
Nu tai su tais naujais 2020. Kad visoms sėkmingi būtų ir pilni to, ko norit ir ko siekiat
Net ir nežinau, ką papasakot, kai paskutinį kartą senokai čia bebuvau. Nors skaitau vis, bet, rodos, nežinau ką ir pasakyt.
Juokauju jau, kad šios žiemos virusai, kurie čia pas mus sklando (peršalimo, gripo ir pan.), tai visi mane užkabino. Vis sergu paskutines 5 - 6 savaites. Nu tai tiek, kiek žiemos turim kol kas
Vakar vėl namie buvau, užvakar išėjau iš darbo anksčiau. Visus raumenis skaudėjo siaubingai kaip po geros treniruotės, nors sportavus paskutinį kartą tik šeštadienį buvau. Gerklė perštėjo siaubingai. Žodžiu suėmė nuo širdies. Tai nei lagaminai krauti, nei planai įgyvendinti (turėjau ir sportuot šią savaitę tris kartus, ir daiktus susidėt atostogoms). Žodžiu smagumėlis
Šiaip viskas taip pat, nieko naujo, nieko ypatingo nevyksta. Tai nelabai ką ir turiu pasakot iš tiesų
Šiandien mano broliui 18m suėjo, tai jau juokiaus iš linkėjimo savo - sakiau, kad nedarytų nieko, ko aš nedaryčiau
Šiaip pagalvojus tai tokie rimti metai šie - labai nemažai jubiliejų artimiausių draugų aplinkoj, tai bus avinėli pasipurtyk kas mėnesį - du
Sakiau jau Kalėdoms reik pradėt nuo dabar taupyt, atskirai atsidėt
Daugiau kaip ir nieko naujo, tai skanios kavos visoms - aš su sultim jungiuos, kavos dvi dienas negėriau ir netrūksta kol kas kažkaip. Nu morališkai norisi, bet skonio tai nepasiilgau
Vakar bandžiau pasidaryt, tai po dviejų gurkšnių išpyliau viską ir arbatos pasiėmiau..