Labas iš ryto Papusryčiavau darbe taip skaniai, pasidariau dabar kavos, šokolado pasiėmiau - skanausiu.
Šiandien darbe visokios veiklos prisigalvojus esu, nes negaliu kalbėt (vakar vakare pradėjau kimt siaubingai, tai šiandien nenoriu prisižaist tiek, kad balso visai neturėčiau). Reik nemažai popierizmo susitvarkyt, procedūrų, tai va tuo ir užsiimsiu. Paprašiau, kad kolega mokymus pravestų vietoj manęs, nes iš mano balso tai mažai naudos
Vakare eisiu į limfodrenažinį masažą. Reik sunaudot abonementą, kurį pirkau dar rugpjūtį ir turėjau iki Kalėdų sunaudot, bet per visas problemas neišėjo nulėkt niekaip Gerai, kad savininkė supratinga, tai pratęsė galiojimą
Nors tikrai nesmagu taip prašyt
Paskui po masažo lėksim draugės su jubiliejum sveikinti. Pavakarieniausim thai restorane, labai skanų maistą ten gamina. Pasibūsim, pabendrausim - ji Islandijoj buvo kelias dienas neseniai, tai laukiu labai įspūdžių Tada va namo, susikraut paskutines šmutkes ir viskas, prasidės ilgai lauktos atostogos. Tik labai tikiuosi, kad nepablogės man - reiks vaistų prisidėt dėl visa ko
V-Rine - skaitau ir vis galvoju, kad kiek Tu daug jautrumo ir pykčio turi tų žmonių atžvilgiu. Tiesiog ignoruot išmok, nepriimt asmeniškai. Žmonės, matyt, taip pratę, jiems taip priimtina. Bet tai nereiškia, kad turi Tu šokinėt palei jų dūdelę ar kažkaip va šitaip reaguot Aš seniau labai jautriai reaguodavau į kai kuriuos dalykus, kaip mano vyro brolienė elgiasi / sako / daro. Bet paskutiniu metu išmokau tiesiog numot ranka. Kad ir situaciją turėjom kvailą per Kalėdas su dovanom, nu bet gerai paskui pagalvojau pati sau - mes pasveikinom, padovanojom, o jau jie ką nori, tą lai ir daro su tom dovanom
Buvo skirtas papuošalas jai, ji atidavė savo dukrai nepilnai 3m. Nu taip norėjo pasielgti, tai tegul
Kažkaip nėra jokio to jausmo, kad ai nieko nebedovanosim kitą kartą, kaip čia elgiasi ir t.t.