Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas iš ryto  :) Papusryčiavau darbe taip skaniai, pasidariau dabar kavos, šokolado pasiėmiau - skanausiu.

Šiandien darbe visokios veiklos prisigalvojus esu, nes negaliu kalbėt (vakar vakare pradėjau kimt siaubingai, tai šiandien nenoriu prisižaist tiek, kad balso visai neturėčiau). Reik nemažai popierizmo susitvarkyt, procedūrų, tai va tuo ir užsiimsiu. Paprašiau, kad kolega mokymus pravestų vietoj manęs, nes iš mano balso tai mažai naudos  :D  :D 

Vakare eisiu į limfodrenažinį masažą. Reik sunaudot abonementą, kurį pirkau dar rugpjūtį ir turėjau iki Kalėdų sunaudot, bet per visas problemas neišėjo nulėkt niekaip  :unsure: Gerai, kad savininkė supratinga, tai pratęsė galiojimą  :) Nors tikrai nesmagu taip prašyt  :rolleyes: 

Paskui po masažo lėksim draugės su jubiliejum sveikinti. Pavakarieniausim thai restorane, labai skanų maistą ten gamina. Pasibūsim, pabendrausim - ji Islandijoj buvo kelias dienas neseniai, tai laukiu labai įspūdžių  :) Tada va namo, susikraut paskutines šmutkes ir viskas, prasidės ilgai lauktos atostogos. Tik labai tikiuosi, kad nepablogės man - reiks vaistų prisidėt dėl visa ko  :rolleyes: 

V-Rine - skaitau ir vis galvoju, kad kiek Tu daug jautrumo ir pykčio turi tų žmonių atžvilgiu. Tiesiog ignoruot išmok, nepriimt asmeniškai. Žmonės, matyt, taip pratę, jiems taip priimtina. Bet tai nereiškia, kad turi Tu šokinėt palei jų dūdelę ar kažkaip va šitaip reaguot  :) Aš seniau labai jautriai reaguodavau į kai kuriuos dalykus, kaip mano vyro brolienė elgiasi / sako / daro. Bet paskutiniu metu išmokau tiesiog numot ranka. Kad ir situaciją turėjom kvailą per Kalėdas su dovanom, nu bet gerai paskui pagalvojau pati sau - mes pasveikinom, padovanojom, o jau jie ką nori, tą lai ir daro su tom dovanom  :) Buvo skirtas papuošalas jai, ji atidavė savo dukrai nepilnai 3m. Nu taip norėjo pasielgti, tai tegul  :) Kažkaip nėra jokio to jausmo, kad ai nieko nebedovanosim kitą kartą, kaip čia elgiasi ir t.t.  :)​ 

Atsakyti
Almost paprasčiausiai būtent su tais vienais nesusipratimų virtinė nesibaigia. Vienas, antras, trečias...ir taip nnn ir eilę metų jau.. Tai jau ir gaunasi toks negatyvas ir tiek. Visaip bandėm ir ignoruot, ir atleist, ir nekreipt dėmesio bet vis tiek kokia atsiprašant pyst ir išlenda nesąmonė ir vėl ir vel. manau jie tokie žmonės, na tai taip ir gaunasi.
Dabar dar viena nesąmonė "kabo" ore su jais... tai dabar vyrą mokau kad tik nepradėtų prie bendro stalo teisybės ieškot.... nes nesinori konfliktų prie visų ir tokia proga. O konflikas bręęęsta smile.gif
Šiaip aš nesikišu ten. Tik nuomonę turiu, kurią žino vyras ir jūs dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 sausio 2020 - 13:11

Bet kodėl mes dažniausiai tik kitus mokom, teisiam? kodėl žmonės turi elgtis kaip mums atrodo teisinga ar kaip mes norim? nuo savęs reikėtų pradėti :) požiūrį reikia keisti, nes tik patys sau kenkiam :rolleyes:​ 

Atsakyti

Almost, primink kur išlekiat? :bigsmile:​ ilgam?

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 01 10, 13:22)
<p>Bet kodėl mes dažniausiai tik kitus mokom, teisiam? kodėl žmonės turi elgtis kaip mums atrodo teisinga ar kaip mes norim? nuo savęs reikėtų pradėti smile.gif požiūrį reikia keisti, nes tik patys sau kenkiam rolleyes.gif​ </p>

Nelabai supratau minties kam taikai smile.gif
Jei mes- tai nei mokinam nei teisiam. Net nepasakom faktiškai į akis kas netinka ir nepatinka. Esu tik kartą išsakius konkrečiu atveju. Jau išrėkus o ne išsakius. Per 20 m. tai manau atrodo kukliai...O tik čia pakalbu kas mano akimis yra man nepriimtina. Juk forumai ir yra- diskusijoms smile.gif

O dėl tos naujos situacijos kur minėjau- tas MB brolis paėmė mūsų daiktą, mūsų pirktą ir pasidėtą - ir atidavė savo uošviui. Be atsiklausimo, žinios net... nuvažiavo vyras į sodybą- žiūri nebėra... sužinojom kad va jis taip pasielgė. Užklausi- konfliktas, neužklausti nematau tikslo kodėl turiu remti jo uošvius, nes jie nėra socialiai remiami kokie smile.gif uošviai mūsų mykia- ai negi gaila, ko čia kelsi kipišą ...gaila, iš principo, nes bent paklausti galėtų ir manau net privalėtų ....
Tai va taip ir gyvenam smile.gif o tas kenki-nekenki.... tai žinai, negali būti visada trečias brolis Jonas....mes taip esam apsiriboję iki minimumo su jais, bet vat kartais tie keliai vis susikerta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 sausio 2020 - 13:54

Užmigti galima, kai toks oras, vaje vaje :) apsnūdimo lygis 100%, einu kavos ir apsimesiu, kad padės :D 

Atsakyti

O dėl tos naujos situacijos kur minėjau- tas MB brolis paėmė mūsų daiktą, mūsų pirktą ir pasidėtą - ir atidavė savo uošviui. Be atsiklausimo, žinios net... nuvažiavo vyras į sodybą- žiūri nebėra... sužinojom kad va jis taip pasielgė. Uvis susikerta...

:blink:  :blink: nesuvokiama. Brolis ar ne brolis, bet aš tikrai ribočiau bendravimą iki minimumo. Man išvis keista skaityti kai patys artimiausi žmonės, šiuo atveju broliai va šitaip :hmm:​ 

Atsakyti
pas mus rūkas buvo baisulingas. o dabar tikrai tik miegas ima....

grįžusi kepsiu kūgelį smile.gif
o jūs ką valgysit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 sausio 2020 - 14:30

Aš šiandien lašišos kepsnelius kepsiu :) ir vyno noriu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Almost, primink kur išlekiat? :bigsmile:​ ilgam?

Savaitei slidinėt, sakėm jau tradicija bus čia mūsų  :D Sausis taip lengvesnis pasidaro  :wub: 

O dėl tos naujos situacijos kur minėjau- tas MB brolis paėmė mūsų daiktą, mūsų pirktą ir pasidėtą - ir atidavė savo uošviui. Be atsiklausimo, žinios net... 

Ne nu čia tai virš visko. Noriu - pasivogiu ir liuks viskas  :wub:  :rolleyes: 

grįžusi kepsiu kūgelį
o jūs ką valgysit?

Oj, visai pasiilgau jau kugelio ir norėčiau kada cepelinus kelis namie pasidaryt. Reiks bandyt - nesu dar niekad virus pati  :rolleyes: 

Mes tai thai restorane vakarieniausim  :) O pietums lašišą valgau keptą ir daug daržovių visokiausių  :wub: 

Ai, galiu tik pritart Voque dėl bendravimo ribojimo. Ir tai nereiškia niekur nebeit kartu ar pan. - tikrai žinau, kad tenka ir susidurt, ir apsilankyt, ir praleist šventes, progas kartu. Bet iš savo asmeninės patirties galiu pasakyt, kad įpratus ir išmokus labai lengva ignoruot / ribot bendravimą su vienu konkrečiu žmogum, net kai jis yra tam pačiam kambary  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Savaitei slidinėt, sakėm jau tradicija bus čia mūsų  :D Sausis taip lengvesnis pasidaro  :wub:

MB išlekia taip pat kitą savaitgalį slidinėti :) tiek norėta, tiek svajota ir va bus pirmas kartas. Dar, kai anksčiau sulaukdavom tikrų ir snieguotų žiemų, tai vis čia kažkur lėkdavo ar į Latviją, bet aišku nėra ko lyginti :)​ 

Atsakyti

MB išlekia taip pat kitą savaitgalį slidinėti :) tiek norėta, tiek svajota ir va bus pirmas kartas. Dar, kai anksčiau sulaukdavom tikrų ir snieguotų žiemų, tai vis čia kažkur lėkdavo ar į Latviją, bet aišku nėra ko lyginti :)​ 

Ūūūū, kaip faina, smagu už jį!! Slidėm, snieglente ar abu kombinuos? Pas sesę turbūt lėks?  :) 

Su tuo slidinėjimu, tai kartą paragavęs - negali sustot. Tikrai taip užkabina, kad uch  :wub: Laukiu jau šitų atostogų kai anos pernai sausį pasibaigė  :D  :D  :D​ 

Atsakyti