Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Taip Almost, aš suprantu ir sutinku kad kai žmogus erzina tai viskas ir kliuna. Plius aišku naglumo ir panašiai irgi turi daugiau negu reikia, o tai dar labiau erzina...
Bet aš jau turiu planą. Mano sūnaus ir uošvio (jo senelio) gimtadieniai 13 ir 15 d. Tai sakiau kai sulauksim tu mėnesio pasakysiu- sūnus sveikinimus priiminės per senelio gimtadienį pas senelį smile.gif Tortą nunešiu, negaila, svarbu indų nereiks plauti ir stalo dengti smile.gif O seneliui šiemet dar 75 m. tai visa proga...
Atsakyti

Tai sakiau kai sulauksim tu mėnesio pasakysiu- sūnus sveikinimus priiminės per senelio gimtadienį pas senelį smile.gifTortą nunešiu, negaila, svarbu indų nereiks plauti ir stalo dengti smile.gifO seneliui šiemet dar 75 m. tai visa proga...

Tik iš principo tokie poelgiai? ar pačiam sūnui bus smagu su seneliu minėti gimtadienį? :hmm:​ 

Atsakyti

Oj, aš prisiminiau, kaip man brolienė buvo rašius, kad galėsim mano vyro ir mūsų anytos (vyrų mamos) gimtadienį tuo pačiu paminėt, nes grįžt planavom per anytos šventę (buvo kaip tik jubiliejus tais metais). Niuansas tik toks, kad mano vyras švenčia liepą, o anyta - rugpjūčio vidury  :D  :D  :D  :D  :D  :D Kai diena ta pati / šalia, tai dar suprantu suaugusiems be problemų kartu paminėti tuo pačiu. Bet jau šituo atveju tai net nesusivokiau savam prote, kaip taip sugalvot reikia dar  :D Bet ir nepaminėjom, pamiršo visi  :D  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 09 sausio 2020 - 17:39

Niuansas tik toks, kad mano vyras švenčia liepą, o anyta - rugpjūčio vidury  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

:D  :D  :D nu normaliai, tik mėnėsio laiko tarpas :D​ 

Atsakyti

nu pas mane su MB savaites tarpas ir tikrai svenciam viena gimtadieni, nes tu paciu sveicu po savaites nekviesiu jau. o siaip dazniausiai svenciam kaip ir 2 savaitgalius, nes nesutalpinam visu, nes ir giminiu yra ir bendru draugu, MB  ir su savo vyriska kompanija pasvencia, tai cia jau isleidziu  vyrus i bariuka pasisedeti  :P 

Atsakyti
Musu su mb gimtadieniai beveik per men skirias-jo birzelio 22, mano liepos 31.. Eilinius gimtadienius taip atsvenciam,bet jubiliejinius padarom viena baliu mirksiukas.gif O dovanu tai abu norim biggrin.gif

As tai ir V-rinei siulyciau maziau kreipt demesio i svogerkas ir elgtis kaip paciai patogu mirksiukas.gif
Atsakyti

Musu su mb gimtadieniai beveik per men skirias-jo birzelio 22, mano liepos 31.. Eilinius gimtadienius taip atsvenciam,bet jubiliejinius padarom viena baliu mirksiukas.gifO dovanu tai abu norim biggrin.gif

As tai ir V-rinei siulyciau maziau kreipt demesio i svogerkas ir elgtis kaip paciai patogu mirksiukas.gif

Pritariu  :P 

Atsakyti

Labas rytas

va pagaliau jau ir penktadienis. :bigsmile:​ 

Atsakyti
Labos ,

QUOTE(*Voque* @ 2020 01 09, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72581366" data-time="1578580051"><div><p>Tik iš principo tokie poelgiai? ar pačiam sūnui bus smagu su seneliu minėti gimtadienį? hmm.gif​ </p>

sūnaus gimtadieniai būna du- vienas su draugais, kitas va būtent uošviams ir tai giminei . Aišku visas smagumas pirmame gimtadienyje, o antras iš būtinybės. Tai tikrai bus smagu arba tiksliau dzin kada tam sūnui dovanas susirikt, o man smagu kad nereikės niekuo rūpintis smile.gif na tipo aš čia taip dabar kalbu, įkvėpta tos situacijos. O kai sulauksiu rugsėjo bus matyt smile.gif

Aš suprantu kai gimtadieniai kartu iš vienų namų kur keliom dienom skiriasi ar net savaitėm pora kokių. Bet kai iš trijų skirtingų namų ir atskirų šeimų suaugę žmonės tiesiai pasako "prie to paties priimsim sveikinimus" nu tai sveikinimai ne rankos paspaudimas tai tikrai pas juos.... prie kažkieno padengto stalo - tai man keistai atrodo smile.gif nes juk visada geriau trys tortai ir viena žvakė nei atvirkščiai (čia berods pagal Mikę smile.gif )

penktadienis, bet net nežinau ar čia gerai ar čia šiaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 sausio 2020 - 08:37

Labas rytas! Dar viena pražuvelė iš praėjusių metų prisiduoda :D . Su naujais metais visas! :) Linkiu Jums jų kuo geresnių. :)

Pati esu šiuo metu užsikasusi egzaminais, sesija jau įsibėgėjo. Kai tik grįžom iš naujų Klaipėdoj, tai vos ne sekančią dieną ir prasidėjo sesija. Liko dar 3 egzaminai, vienas jų yra šiandien, o paskutinis po savaitės. :) Dienas leidžiu bibliotekos skaityklose ir jau darosi nuo jų bloga :D :D nes būna dienų, kai ateinu 8 ryto ir palieku tik 8-9 vakaro.. Tai tiek žinių iš manęs! :) Pasistengsiu dažniau užsukt kitą savaitę. :)
Atsakyti

Labas rytas :) penktadienis lietingas/tamsus/niūrus ir visoks kitoks :D planų jokių, manau ramiai šiandien, nebent kažką greit sugalvosim :) 

Atsakyti

Labas rytas! Dar viena pražuvelė iš praėjusių metų prisiduoda :D .

Jau tikrai pražuvėlė, bet viskas suprantama :)  :mirksiukas:​ 

Atsakyti