Bet aš jau turiu planą. Mano sūnaus ir uošvio (jo senelio) gimtadieniai 13 ir 15 d. Tai sakiau kai sulauksim tu mėnesio pasakysiu- sūnus sveikinimus priiminės per senelio gimtadienį pas senelį

Tai sakiau kai sulauksim tu mėnesio pasakysiu- sūnus sveikinimus priiminės per senelio gimtadienį pas senelį
Tortą nunešiu, negaila, svarbu indų nereiks plauti ir stalo dengti
O seneliui šiemet dar 75 m. tai visa proga...
Tik iš principo tokie poelgiai? ar pačiam sūnui bus smagu su seneliu minėti gimtadienį?
Oj, aš prisiminiau, kaip man brolienė buvo rašius, kad galėsim mano vyro ir mūsų anytos (vyrų mamos) gimtadienį tuo pačiu paminėt, nes grįžt planavom per anytos šventę (buvo kaip tik jubiliejus tais metais). Niuansas tik toks, kad mano vyras švenčia liepą, o anyta - rugpjūčio vidury
Kai diena ta pati / šalia, tai dar suprantu suaugusiems be problemų kartu paminėti tuo pačiu. Bet jau šituo atveju tai net nesusivokiau savam prote, kaip taip sugalvot reikia dar
Bet ir nepaminėjom, pamiršo visi
nu pas mane su MB savaites tarpas ir tikrai svenciam viena gimtadieni, nes tu paciu sveicu po savaites nekviesiu jau. o siaip dazniausiai svenciam kaip ir 2 savaitgalius, nes nesutalpinam visu, nes ir giminiu yra ir bendru draugu, MB ir su savo vyriska kompanija pasvencia, tai cia jau isleidziu vyrus i bariuka pasisedeti
Musu su mb gimtadieniai beveik per men skirias-jo birzelio 22, mano liepos 31.. Eilinius gimtadienius taip atsvenciam,bet jubiliejinius padarom viena baliu
O dovanu tai abu norim
As tai ir V-rinei siulyciau maziau kreipt demesio i svogerkas ir elgtis kaip paciai patogu
Pritariu
Labas rytas! Dar viena pražuvelė iš praėjusių metų prisiduoda . Su naujais metais visas!
Linkiu Jums jų kuo geresnių.