Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ūūūū, kaip faina, smagu už jį!! Slidėm, snieglente ar abu kombinuos? Pas sesę turbūt lėks?  :)

Ne, ne pas sesę. Su draugu susiplanavo gan ekspromtu ir va išlekia savaitei :ax: jis su snieglente visada, turi susipirkęs viską, tai jau laukia/nesulaukia :)​ 

Atsakyti
Labukas

Manau moka ta V rine ignoruot,tik va noris pasiguost,pasiskust.. As ir retkarciais uosvuene pasiskundxiu,bet rai nereiskua,kad kreipiu labai i ja demesi biggrin.gif

Visiskai netraukua snieguitos atostogos biggrin.gif Pilnai yzteki tu keliu dirnu Lenkijij biggrin.gif I saltas atostogas vaziuodiu,kai milioniere busiu ir dirbt nereiks,dabar man gaila ant ju pinigus leist-geriau jura biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai išvis nesu tokių sportų megėja, esu bailė, tai ir manęs kažkaip netraukia tokios atostogos :)​ 

Atsakyti

Pavargau siandien...Po darbo dar iki tokios Costco nulekiau...Nu nekenciu tos pardes biggrin.gif 100sv ir nieko normaliai valgomo biggrin.gif DAr benzo,dar i kita maistine ir 200 nuorinau blink.gif
Ryt planuojam pas draugus su nakvyne.Ten jacuzi yra,pamirksiu,pailsesiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Vakar  pavargus grizau, tai tik su serialais deaugavau. uz tai siandien ankstyva, nu net iki 6 pavyko pamiegoti  :D jau  tuoj ir pietus gatavi bus- raug kopustus troskinu su sv.desrelemis  :P  lauke ne koks orelis, tiek kad silta, turbut +6   :hmm:  bet vakar vakare kaip lyjo, ir per nakti lyjo,  dabar tik nesenai  nustojo. bus matyti ka cia veiksim, lyg yra minciu, paziuresim ar pavyks suderinti  :ax:​ 

Atsakyti
LAbukas

Turbut kad penktadienis-paskutine darbo diena,tai ir pavargusios buvom..
Nuo kitos sav pradesim po 4d dirbt,reikia trec laisva pasiimt-dvi dirbi,laisva,dvi dirbi,savaitgalis mirksiukas.gif Patinka man taip-ir nepervargsti ri namai sutvarkyti mirksiukas.gif

NA ka,sestadienis biggrin.gif Tradiciskai blynu iskepiau,pavalgem mirksiukas.gif Apsitvarkysim ir leksim pas draugus su nakvyne.Oras nekazka,o taip norejau palei jura pasivaiksciot...
Atsakyti

LAbukas

Turbut kad penktadienis-paskutine darbo diena,tai ir pavargusios buvom..
Nuo kitos sav pradesim po 4d dirbt,reikia trec laisva pasiimt-dvi dirbi,laisva,dvi dirbi,savaitgalis mirksiukas.gifPatinka man taip-ir nepervargsti ri namai sutvarkyti mirksiukas.gif

NA ka,sestadienis biggrin.gifTradiciskai blynu iskepiau,pavalgem mirksiukas.gifApsitvarkysim ir leksim pas draugus su nakvyne.Oras nekazka,o taip norejau palei jura pasivaiksciot...

gal ir visai neblogai ta laisva diena viduryje savaites, kaip sakai- namus susitvarkyti, apsipirkti galima, tada kaip ir savaitgalis laisvesnis lieka. tiek kad mums tai jau  per algas labai pasijaustu   :hmm: 

Na ir mes pasivazinejome- dukterecia parsiveze MB mama is Alytaus , o tai jos  mazoji serga, tai parsiveza mociute, kad    butu kam priziuret, tai va  nulekem  aplankyti,  senai matemes, dar lauktuviu is keliones turejom, tai pasisedejom prie kavytes ir va jau namie  :) 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas! Kavos pertraukėlė bibliotekoj.:) 

Almost, gerų atostogų! :bigsmile: 
Pas mane naujienų nedaug, bet va šis mėnuo - jubiliejų mėnuo. Kitą šeštadienį švęsime senelio jubiliejų, o po keletos sav. - mamos. Ji labai norėjo jau keletą metų per savo jubiliejų su geriausiom draugėm ir šeima nuvykt į Kuršių Neriją! Tai porą dienų mėnesio gale leisime ten. :) 
O iš kitų naujienų, tai žadu darbo ieškotis po sesijos, tvarkaraštis pavasario laisvesnis, todėl noriu ir padirbėti jau. :) 

Atsakyti

Jau prasivaiksciojau po pardes, sio bei  to prisipirkau, skalbiusi, valgyt gaminu, dar reiks iki drauges nulekti, sake darzoviu duos, nu ka - ramus  sekmadienis namie. ir siaip pora menesiu ramiu nusimato- jokiu baliu  festivaliu  :P Vasara jau  prasides jubiliejai, bet dar labai toli,  nesukam galvos, kol kas reikia namus  pasitvarkyti, daug minciu  yra ka  atnaujinti, tai kad ramiai ziemojam ir laukiam  pavasario   :ax:​ 

Atsakyti

Labukas :) jau po sočių ir vėlyvų sekmadienio pusryčių, dar trupiniuotį tokį sveikuolišką iškepiau, tai vėliau skanausim :rolleyes: 

O šiaip ši diena skirta namų tvarkymui, valgio gaminimui ir filmams :) nes vakar realiai visą dieną prasimalėm po parduotuves, net keliuose prekybcentriuose buvom, tai vaje vaje grįžom nusikalę :rolleyes: MB midijų pagamino, vyno įsipylėm ir vakarojom ramiai :ax: 

Atsakyti

Mums dar nusimato pora gimtadienių sausį ir tuomet jau bus ramu iki balandžio :) 

Atsakyti