Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas, labas rytas  :) 

Pasak orų prognozės turėjo saulėtas rytas būt, o išėjau ir lyja lauke  :blink:  :D Nu puikumėlis. Aišku gerai, kad ne lauke dirbu - šilta ir smagu ofise  :D 

Vakar grįžau jau sportuot pagaliau, po kelių savaičių pertraukos uch sunkumėlis buvo. Treniruotės pabaigoj jau net silpna pasidarė, nebepajėgiau tempimo pratimų padaryt - susirinkau šmutkes ir išbėgau laukan, nes būtų blogai pasibaigę  :blink:  :D  :D  :D  Šią savaitę keturis kartus teks sportuot (šiaip sportuoju tris per savaitę dažniausiai), tai žodžiu smagumėlis laukia  :D 

Ai dar vakar darbe su bosu turėjom kaip ir neoficialią mano metinę peržiūrą. Tai smagiai paplepėjom, aptarėm planus. Matysim, kur čia toliau mane kelias darbinis nuves  :rolleyes: Minčių, idėjų visokiausių pilna galva - tik spėk suktis.

Mouette - smagi dovana labai ir puikios kelionės jums  :4u: 

BigBang - kada nusimato remontų pabaiga, turit kažkokią datą minty, kada kelsitės jau atskirai?  :) 

Voque - kaip Tu, viskas gerai?  :4u: 

mickute - skaičiau, kad dėl kojos gavai vizitą pas daktarus tik vasarį. Aišku negreit, bet jau manęs eilės tokios nebestebina tikrai. Svarbiausia, kad gavai - gal jei būtų labai ūmi ir didelė problema, tai automatiškai gautum greičiau  :hmm: Tikiuosi nieko ten rimto labai  :4u: 

giega - kaip Tau sportai sekasi?  :rolleyes: 

V-Rine - skaičiau situaciją Tavo po tų gimtadienių, tai jergus nu kai kurių žmonių humoro jausmas mažai kam suvokiamas man atrodo  :D Aš turbūt kreivai pažiūrėčiau arba pareplikuočiau broliui, kad atiduotų man tą dovaną  :D  :D  :D 

Tavo studentei kiek laiko atostogos bus dabar?  :) 

Daugiau kaip ir neturiu ką pasakot, tai skanios kavos visoms ir puikaus ryto  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, damos :) aš va tik vakar grįžau iš sostinės, truputį pasibuvau su pusseseriuku, praleidom jaukiai laiką ir va pradedu įprastą savaitę tik nuo šiandien :rolleyes: 

Paplepėjot truputį, viską perskaičiau, tai vėliau pakomentuosiu :rolleyes: 

Tokio stiprumo vėjas, sunkiai net paeiti galima ir naktį net prabudinėjau nuo gūsių stiprumo :) 

Atsakyti

Almost - me neturim laiko, tikiuosi iki Velykų, o ar pavyks nežinau ;) 

Voque - gali neatsakyti, bet kaip jūsų reikalai sveikatos dėl lėliukių ar palikot viską likimui? :) 

Atsakyti

Sveikos! Riedam jau į Kauną, iš ten šį vakarą ir skrisime. :) Tik oras tai tragiškas.. :blink: 

Giega, nesu buvus Edinburge. Apskritai UK tik Leedse buvau.

Almost, ačiū! :)

Atsakyti
Sveikos,
kažkaip mane jau biesina šiandiena. Noriu į namus. Nors ten irgi nieko gero- ir dar maistą šiandien reiks gamint...

Almost taip pasakyt kaip rašei " turbūt kreivai pažiūrėčiau arba pareplikuočiau broliui, kad atiduotų man tą dovaną" neišdrįsčiau nes vėl būtų naujas konfliktas. Aš aplamai jaučiu kad bijau net ką su juo kalbėt, na žinot kai su needekvačiu žmogum- nežinai kaip priims, kaip reaguos, kaip išvartys poto.... Vž suvaikėjau, kažko bijau smile.gif ir dar tokio iš dalies artimo žmogaus. Artimo bet kaip sakiau neprognozuojamo smile.gif
Atsakyti

Giega, kokie faini planai  :bigsmile: kad ir tolokai, kad ilgokai dar laukti, bet super!

Mickute, kaip sveikata? bent kiek pagerėjo? :4u: 

Almost, oi tikiu kiek įspūdžių, kiek teigiamų emocijų pasisėmėt :bigsmile: MB man siunčia kasdien nuotraukas/video, tai aš vien nuo vaizdų aikčioju :bigsmile: kada sekančios atostogos? gal kažkur jau suplanavot?

Mouette, gero laiko, gerų atostogų! :mirksiukas: esu buvusi vieną kartą Edinburge, patiko tikrai :ax: ir sveikinimai su sesijos pabaiga :4u: 

V-rine, ir aš šiandien noriu namo, kažkaip nekaip jaučiuosi, tai krisiu į patalus spėju :huh2: ką žadi gaminti?

Big Bang, smagu, kad užsukai, neprapulk ilgam :) susidėjo čia Jums truputį bėdų/bėdelių, tai linkiu, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Voque - gali neatsakyti, bet kaip jūsų reikalai sveikatos dėl lėliukių ar palikot viską likimui? :)

Galbūt kada papasakosiu :mirksiukas: 

Aš aplamai jaučiu kad bijau net ką su juo kalbėt, na žinot kai su needekvačiu žmogum- nežinai kaip priims, kaip reaguos, kaip išvartys poto.... Vž suvaikėjau, kažko bijau smile.gifir dar tokio iš dalies artimo žmogaus. Artimo bet kaip sakiau neprognozuojamo smile.gif

Žinok suprantu Tave, turiu ir aš savo aplinkoj toki žmogų, bet jis nėra labai artimas, tai ir netenka dažnai susidurti :ax: tiesiog bendrauji su tokiu nerimu/baime viduje, kad net nežinai ką pasakyti, kaip pasakyti.

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2020 01 21, 07:34)

Gerai man tie sportai biggrin.gif VA siandien pavelavau uzsisakyt klase ir nebegavau vietos..Gal bandyt taip nueit..Trenere mane zino,neisvarytu..O dabar labai daug nauju nariu atejo..Su laiku puse atkris,bet dabar vieta uzima...
Siaip kazkada man sakei,kad be reikalo as i sportus einu,tai kazkaip man atrodo,kad tu be reikalo tiek uzsiplesi rolleyes.gif Nu tikrai nera gerai,jei net bloga pasidaro..

Na ka,as po darbu..Ilgokai siandien,vien per tuos vazinejimus pirmyn atgal..UZsisako zmones konkreciam laikui ir taip gaunas...
O paskui dar per kamscius grizt..NA bet ryt laisva mirksiukas.gif I bankus butinai nulekt,o paskui nezinau ka veiksiu biggrin.gif
Atsakyti

mickute - skaičiau, kad dėl kojos gavai vizitą pas daktarus tik vasarį. Aišku negreit, bet jau manęs eilės tokios nebestebina tikrai. Svarbiausia, kad gavai - gal jei būtų labai ūmi ir didelė problema, tai automatiškai gautum greičiau  :hmm: Tikiuosi nieko ten rimto labai  :4u:

tai jau taip, neextrenis atvejis, tai ir lauk eileje. arba eini privaciai, moki  ir tada irgi greiciau  pakliuni. kadangi  kentet galima, tai ir laukiu. tikekimes. aciu  :4u: 

Sveikos! Riedam jau į Kauną, iš ten šį vakarą ir skrisime. :) Tik oras tai tragiškas.. :blink:

geros keliones  :4u:  :4u: 

Mickute, kaip sveikata? bent kiek pagerėjo? :4u:

deja, ne. savaitgali kai daugiau namie, nors ir  buvau isejus pasivaiksciot, bet vis apsisukdama kad ir pusvalandukui istiesiu kojas prie teliko, pailsinu, tai lyg  vakare  atrode ir maziau skauda, net istveriau  be vaistu. ale vakar  vel  visa diena darbe, nors  tikrai ir nemazai sedejau, bet jau vakare ir vel tas pats  :oh: bandziau dar kentet, bet deja vel teko  vaistu ikalt  :(  jau ir siandien ikaliau .  tai va tiek

Atsakyti
Mickute užuojauta del kojų skausmo. Kai buvau nėščia man vidinės venos lb skaudėdavo. Tai žinau kad jausmas neeekažką.
O tau sąnariai negali būti. Nes daug judi. O svoris irgi nepadeda šioj situacijoj.

Almost aga tikrai. Gal persistengi kiek su sportu ..kad poto nepakenktum sau kaip nors.
Atsakyti

Mickute, laikykis! menkas malonumas...

Aš va ilsiuosi jau, keista kažkaip be MB, nejauku net, nesu įpratusi būti viena :) bet vaje ryt jau trečiadienis, ant nosies savaitgalis, tai greit pralėks tos dienos :rolleyes: 

Atsakyti

Jetus ir vėl vidurnaktis 😱 nu šakės, o sakiau dar tą aną reikia padaryt, bet reikia dabar į lovą lyst ir miegot.. kur tas laikas sprogsta 🙈

Mickute te balioną už tą skausmą, tikrai nemalonu jei kasdien reik kentėti ir ant vaistų gyvent 🎈

Atsakyti