Sveikos iš ryto. Vidursavaitis
BigBang - na tai laikom kumščius, kad pavyktų viską susiremontuot ir jau Velykas sutikt savuose namuose
Kas liečia laiką, tai jau tikrai siaubas, kur tos dienos prabėga. Man dabar kai treniruočių laikas pasikeitė, tai labai jaučiasi dienos ritme iš viso
Ai, aš bandžiau lęšius prisijaukint ir niekaip man neprilipo. Vis dar turiu dvi dėžutes ir nemanau, kad kada naudosiu
Bet žvalgausi jau vėl naujų akinių, nes dabartiniai silpnoki darosi
V-Rine - ai tai tada iš viso neverta tikrai nei veltis į kalbas su tokiu žmogum absoliučiai. Sakau, aš va panašią situaciją turiu su vyro babule (kitaip neapsiverčia liežuvis vadinti tikrai), tai jau eilę metų ignoruoju ir iš viso net nežiūriu į žmogų, nors ir vienam kambary sėdim
Man taip paprasčiau, o kaip ji jaučiasi man net ir neįdomu
Voque - jooo, įspūdžių jau tikrai ilgam su kaupu. Nu iki kitų metų, kol vėl lėksim ten pat
Sakėm bandysim šį kartą gal snieglentes abu prisijaukinti. Lėksim čia vietoj į dirbtinę trasą pasibandyt ir matysim ar slidinėt vėl, ar su snieglente mokytis ant tikro sniego tam pačiam kurorte kitąmet
Ai, man irgi būna kažkaip nejauku, baisoka net vienai namie būt, kai vyro nėra. Nors aš visad bijau viena naktį namie būt, tik dabar kažkaip pradėjau po truputį jaukintis ir atsikratyt tos baimės perdėtos. Nes būdavo seniau ir iki ašarų įsibaugindavau save
Dėl kitų atostogų kol kas jokių planų neturim. Esam tik kelioms dienoms nusipirkę bilietus Lietuvon link vasaros
giega - oooo joooo, dabar visi tik sportuoja, sveikai maitinais. Dar daugmaž savaitę. O paskui jau viskas dzin bus visiems
Nauji Metai - Naujas Aš, kaip sakoma
Kas liečia mano sportus ir užsiplėšimą, tai tikrai taip nemanau. Bet ačiū už pastebėjimą ir Tau, ir V-Rinei
Mano treniruotės šiek tiek kitokios, nei grupinės zumbos, jogos ir pan. Dirbam su labai atidžia trenerių priežiūra itin mažose grupėse (neretai būnu ir viena pati su dviem treneriais). O kad po 3sav pertraukos ir ligos intensyvi treniruotė ir dar cardio jos pabaigoj priveda iki slabnumo trumpalaikio, tai manau tikrai natūralu
Nu čia tas pats, kas bėgiot išeitum kokius 5km niekad / labai ilgai nebėgiojęs
Tai irgi slabnumas suimtų, normalu, organizmui šokas būna ir tiek. Vakar ėjau, sportavau vėl ir viskas liuks buvo. Nuovargis dėl svorių, savaime aišku, jaučiasi, raumenys maudžia, bet nei jokio blogumo nebebuvo, nieko. Taip kad natūrali organizmo reakcija. Sportuoju aš ne pirmą dieną, ne pirmą mėnesį, tai savo organizmą jaučiu puikiai ir žinau, kada sustot, kada susiimt
mickute - čia mūsuose eilės irgi, jei ne ekstrinė situacija, ilgos ilgos. Kitiems ir metus, du tenka laukt. Nors aš dabar kai turiu sveikatos draudimą (ne Amerika, bet žodžiu situacija tokia, kad jei esi dirbantis, moki mokesčius visus ir reikia skubios kažkokios medikų priežiūros - gali jos laiku ir negaut, tai geriau jau turėt privatų sveikatos draudimą arba nedirbt ir turėt visokias korteles, kur ir priežiūrą greičiau suteikt gali, ir nemokami vizitai pas medikus, ir t.t. Mūsų sveikatos apsaugos sistema stipriai skiriasi nuo UK, o tuo labiau Lietuvos
), tai viskas būna pakankamai greitai tikrai. Pernai kai po slidinėjimo koją susižalojau, tai viską iškart vietoj padarė - ir patikrino, ir rentgeną padarė, ir kitoj dienoj jau MRT paskyrė. Aišku, kaip ir sakai - eini privačiai, moki ir greičiau pakliūni
Nu va lyg ir visas pakalbinau. Mouette atostogauja, tikiu smagiai laiką leidžia
Šiandien darbe jokių didelių rimtų planų neturiu, reikia gal mokslų pasieškot ta proga. Vakare namie vakarienę gaminsiu ir sakiau eisiu skaityt knygą, nes jau senokai neskaičiau popierinės. Vis klausau audioknygas važiuodama darban ar per pietus, paskaitinėju elektroninę knygą, o va popierinę pernai dar skaityt pradėjau ir nustūmiau į šoną. Negerai
Vyras kaip tik motociklą tvarkysis, jau sakė pradės nuo rytojaus važinėt vėl. Tai bus man laisvė papūgoms
Skanios kavos visoms ir puikaus trečiadienio
Almost - me neturim laiko, tikiuosi iki Velykų, o ar pavyks nežinau ;)
Voque - gali neatsakyti, bet kaip jūsų reikalai sveikatos dėl lėliukių ar palikot viską likimui?