Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis 

Jetus ir vėl vidurnaktis 😱 nu šakės, o sakiau dar tą aną reikia padaryt, bet reikia dabar į lovą lyst ir miegot.. kur tas laikas sprogsta 🙈

Mickute te balioną už tą skausmą, tikrai nemalonu jei kasdien reik kentėti ir ant vaistų gyvent 🎈

Kazkas vagia ta laika  :P 

aciukas  :bye: 

Mickute užuojauta del kojų skausmo. Kai buvau nėščia man vidinės venos lb skaudėdavo. Tai žinau kad jausmas neeekažką.
O tau sąnariai negali būti. Nes daug judi. O svoris irgi nepadeda šioj situacijoj.

nu kad ne toje vietoje skauda , tikrai ne sanarys

Mickute, laikykis! menkas malonumas...

Aš va ilsiuosi jau, keista kažkaip be MB, nejauku net, nesu įpratusi būti viena :) bet vaje ryt jau trečiadienis, ant nosies savaitgalis, tai greit pralėks tos dienos :rolleyes:

:4u:​ o kada TB grista ?

Atsakyti

Labas rytas :) po ilgo laiko išėjau lęšius į akis, įdomu kaip čia dirbsis šiandien su jais :D geriu kavą ir leksiu į darbelį :) visoms geros dienos :) 

Atsakyti

Labas rytas :) susimaišiusios tos dienos, aš vėl skubu gyventi diena į priekį :rolleyes: šiandien fainas vakaras nusimato, lekiu į Kito kampo improvizacijų šou, tai oi tikiu gerų emocijų pasisemsiu :bigsmile: esu buvusi ne vieną kartą, bet kai tai nėra surepetuota, tai eičiau ir eičiau, kaskart skirtingai viskas :ax: 

Mickute, klausei kada grįžta MB, tai sekmadienį :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos iš ryto. Vidursavaitis  :wub: 

BigBang - na tai laikom kumščius, kad pavyktų viską susiremontuot ir jau Velykas sutikt savuose namuose  :) Kas liečia laiką, tai jau tikrai siaubas, kur tos dienos prabėga. Man dabar kai treniruočių laikas pasikeitė, tai labai jaučiasi dienos ritme iš viso  :unsure: 

Ai, aš bandžiau lęšius prisijaukint ir niekaip man neprilipo. Vis dar turiu dvi dėžutes ir nemanau, kad kada naudosiu  :D Bet žvalgausi jau vėl naujų akinių, nes dabartiniai silpnoki darosi  :huh2: 

V-Rine - ai tai tada iš viso neverta tikrai nei veltis į kalbas su tokiu žmogum absoliučiai. Sakau, aš va panašią situaciją turiu su vyro babule (kitaip neapsiverčia liežuvis vadinti tikrai), tai jau eilę metų ignoruoju ir iš viso net nežiūriu į žmogų, nors ir vienam kambary sėdim  :) Man taip paprasčiau, o kaip ji jaučiasi man net ir neįdomu  :D 

Voque - jooo, įspūdžių jau tikrai ilgam su kaupu. Nu iki kitų metų, kol vėl lėksim ten pat  :wub:  :D Sakėm bandysim šį kartą gal snieglentes abu prisijaukinti. Lėksim čia vietoj į dirbtinę trasą pasibandyt ir matysim ar slidinėt vėl, ar su snieglente mokytis ant tikro sniego tam pačiam kurorte kitąmet  :wub: 

Ai, man irgi būna kažkaip nejauku, baisoka net vienai namie būt, kai vyro nėra. Nors aš visad bijau viena naktį namie būt, tik dabar kažkaip pradėjau po truputį jaukintis ir atsikratyt tos baimės perdėtos. Nes būdavo seniau ir iki ašarų įsibaugindavau save  :unsure: 

Dėl kitų atostogų kol kas jokių planų neturim. Esam tik kelioms dienoms nusipirkę bilietus Lietuvon link vasaros  :wub: 

giega - oooo joooo, dabar visi tik sportuoja, sveikai maitinais. Dar daugmaž savaitę. O paskui jau viskas dzin bus visiems  :D  :D Nauji Metai - Naujas Aš, kaip sakoma  :D 

Kas liečia mano sportus ir užsiplėšimą, tai tikrai taip nemanau. Bet ačiū už pastebėjimą ir Tau, ir V-Rinei  :) Mano treniruotės šiek tiek kitokios, nei grupinės zumbos, jogos ir pan. Dirbam su labai atidžia trenerių priežiūra itin mažose grupėse (neretai būnu ir viena pati su dviem treneriais). O kad po 3sav pertraukos ir ligos intensyvi treniruotė ir dar cardio jos pabaigoj priveda iki slabnumo trumpalaikio, tai manau tikrai natūralu  :) Nu čia tas pats, kas bėgiot išeitum kokius 5km niekad / labai ilgai nebėgiojęs  :D Tai irgi slabnumas suimtų, normalu, organizmui šokas būna ir tiek. Vakar ėjau, sportavau vėl ir viskas liuks buvo. Nuovargis dėl svorių, savaime aišku, jaučiasi, raumenys maudžia, bet nei jokio blogumo nebebuvo, nieko. Taip kad natūrali organizmo reakcija. Sportuoju aš ne pirmą dieną, ne pirmą mėnesį, tai savo organizmą jaučiu puikiai ir žinau, kada sustot, kada susiimt  :) 

mickute - čia mūsuose eilės irgi, jei ne ekstrinė situacija, ilgos ilgos. Kitiems ir metus, du tenka laukt. Nors aš dabar kai turiu sveikatos draudimą (ne Amerika, bet žodžiu situacija tokia, kad jei esi dirbantis, moki mokesčius visus ir reikia skubios kažkokios medikų priežiūros - gali jos laiku ir negaut, tai geriau jau turėt privatų sveikatos draudimą arba nedirbt ir turėt visokias korteles, kur ir priežiūrą greičiau suteikt gali, ir nemokami vizitai pas medikus, ir t.t. Mūsų sveikatos apsaugos sistema stipriai skiriasi nuo UK, o tuo labiau Lietuvos  :) ), tai viskas būna pakankamai greitai tikrai. Pernai kai po slidinėjimo koją susižalojau, tai viską iškart vietoj padarė - ir patikrino, ir rentgeną padarė, ir kitoj dienoj jau MRT paskyrė. Aišku, kaip ir sakai - eini privačiai, moki ir greičiau pakliūni  :) 

Nu va lyg ir visas pakalbinau. Mouette atostogauja, tikiu smagiai laiką leidžia  :) 

Šiandien darbe jokių didelių rimtų planų neturiu, reikia gal mokslų pasieškot ta proga. Vakare namie vakarienę gaminsiu ir sakiau eisiu skaityt knygą, nes jau senokai neskaičiau popierinės. Vis klausau audioknygas važiuodama darban ar per pietus, paskaitinėju elektroninę knygą, o va popierinę pernai dar skaityt pradėjau ir nustūmiau į šoną. Negerai  :hmm:  :D Vyras kaip tik motociklą tvarkysis, jau sakė pradės nuo rytojaus važinėt vėl. Tai bus man laisvė papūgoms  :D 

Skanios kavos visoms ir puikaus trečiadienio  :4u: 

Almost - me neturim laiko, tikiuosi iki Velykų, o ar pavyks nežinau ;) 

Voque - gali neatsakyti, bet kaip jūsų reikalai sveikatos dėl lėliukių ar palikot viską likimui?  :)

Atsakyti

Kaip liuks susiskaitė Almost postas prie kavos :rolleyes:  :bigsmile: 

Dėl sportų, tai tikrai būna, kad žmonės persistengia, nejaučia ribų, nesiklauso savo organizmo ir nežino kada sustoti, bet kitu atveju turim jausti tą nuovargį, tą skausmą ir normalu, kad tas silpnumas būna po petraukos :ax: va aš pvz šįryt kojų treniruotę dariau, didinau svorius, tai nu aišku, kad ir sunkiau, ir nuovargis greičiau, ir visa kita kol priprasiu :)​ 

Atsakyti

Vakare namie vakarienę gaminsiu ir sakiau eisiu skaityt knygą, nes jau senokai neskaičiau popierinės.

Ką gaminsi? :mirksiukas: 

Aš kažkaip šventiniu laikotarpiu buvau apleidusi knygas, bet draugauju dabar vėl :ax:​ kokią skaitysi?

Atsakyti

Kaip liuks susiskaitė Almost postas prie kavos :rolleyes:  :bigsmile:

Dėl sportų, tai tikrai būna, kad žmonės persistengia, nejaučia ribų, nesiklauso savo organizmo ir nežino kada sustoti, bet kitu atveju turim jausti tą nuovargį, tą skausmą ir normalu, kad tas silpnumas būna po petraukos :ax: va aš pvz šįryt kojų treniruotę dariau, didinau svorius, tai nu aišku, kad ir sunkiau, ir nuovargis greičiau, ir visa kita kol priprasiu :)​ 

:wub: Va taip netikėtai ėmė ir grįžo noras rašyt, bendraut ir būt čia. Būna, reikia pailsėt kartais tikrai. Smagu matyt, kad dar įdomu kažkam skaityt mane  :D  :D 

Va va, yra man buvę taip gyvenime tikrai ir esu labai iš to pasimokius  :) Todėl jau kam kam, bet tik ne man ir tik ne dabar gali žmonės pamokymus skalambyt (netaikau šitai temai), kad persistengi, nebeik, pailsėk ir t.t. Tam tikros organizmo reakcijos yra absoliučiai normalios į sportą, į kažkokią kitokią mitybą ir t.t., tai kiekvienas tik pagal save gali spręsti ir keisti kažką  :) Faktas, kad jeigu širdis jau mataruotųsi kiekvieną treniruotę, rankos kojos nebelaikytų, tai tikrai stabdyčiau arklius  :) 

Ką gaminsi? :mirksiukas:

Aš kažkaip šventiniu laikotarpiu buvau apleidusi knygas, bet draugauju dabar vėl :ax:​ kokią skaitysi?

Lašišos filė turiu, tai kepsiu orkaitėj ir quinoa kruopas su daržovėm gaminsiu. Bet dar nesugalvojau, kaip lašišą gamint su kokiu padažu / marinatu  :) Pašmirinėsiu internetuose, prisiminsiu, ko spintelėse turim ir kažką sugalvosiu. Nusprendėm rimtai imtis spintelių ir šaldiklio prasivalymo, nes nusiperkam kažką ir paskui išmest tenka (mėsa pvz. pamirštama kameroj iškorėja net, visokie padažai iš galiojimo išeina irgi), tai naudoju naudoju naudoju  :D

Užvakar va gaminau grikius su šaldytom morkom, marinuotais burokais, marinuotom voveraitėm ir papjausčiau mėsyčių skirtingų iš tokio kaip tapas rinkinio. Gerai suėjo  :) Įdomus derinys, bet skanu buvo  :D 

Vakar dariau vištieną su stir-fry daržovių rinkiniu iš kameros irgi ir su kokosu pienu patroškinau, šviežių makaronų užsimetėm ir psio. Vyras sakė skanu buvo, aš nevalgiau dar (šiandien pietums ragausi) - prieš sportą nevalgau, po sporto jau per vėlu toks maistas man būna (namie po sporto būnu tik apie 21:30, apie 22:30 aš jau miegu  :D  :D )

Aha, per šventes man irgi kažkaip nesiskaitė. Gaila, kad nepasiekiau savo tikslo pernai metų - pritrūko vos vienos knygos, bet nieko, yra va kur pasitempt  :D 

Šiuo metu popierinę skaitau šią "Lemtingas laiškas" (M. McInerney) https://www.knygos.l...tingas-laiskas/

Elektroninę skaitau šią "The Handmade's Tale" (M. Atwood) https://www.goodread...handmaid-s-tale

O audio knygą šiuo metu pabaiginėju šią "Stuffocation" (J. Wallman) https://www.goodread...85-stuffocation. Baigus šią imsiuos toliau klausyt "War Doctor" (D. Nott) https://www.goodread...k/show/41793575

Ir ne, niekas man nesimaišo jokie siužetai, nieko nepamirštu - gerą atmintį turiu knygoms ir skaitalams nuo vaikystės  :D 

Atsakyti

Oi kiek čia visokių gardumų ir skanaus maisto aprašei :)  :bigsmile: aš lašišą labai mėgstu pamarinuoti su soja/klevų sirupu arba vietoj jo spausto apelsino sultimis, toks saldžiarūgštis marinatas gaunasi - labai gardu :ax: 

Man laisviau šią savaitę nuo gaminimo, tai aš sau vakar troškinio pasigaminau su kokosu pienu/avinžirniais/grybais, dar šiandienai liko, tai labai liuks :)​ 

Atsakyti

Galvoju gal su garstyčiom, medum ir čili marinuot arba va priminei šitą su sojų padažu ir klevų sirupu  :) Reiks pageneruot idėjų  :D 

Koks tingumas apėmė mane, eina sau  :unsure: Vis dar sunkoka grįžt į normalų dienos ritmą. Austrijoj ir laikas skiriasi (+1 valanda) ir visa savaitė grynam ore aktyviai leista buvo. Tai žodžiu jau man organizmui dabar pietų metas, aš valgyt noriu ir judėt  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos, ooo kad tema atsigavo smile.gif

Almost koks tavo tikslas buvo numatytas 2019 metams knygų skaityme? smile.gif kiek?

Aš dabar irgi laaabai skaitau knygą vieną biggrin.gif . bet suprantu kad mane jau ji nervina, tai nežinau padėsiu ar pabaigsiu. Jau daugiau nei įpusėjau. Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti". nieks neskaitėt? Ten apie tokius žmones kuriuo nuo mažumės augina tai kažkokiam vaiknamyje, tai į spec stovyklas/kaimus paaugusius perkelia ir augina specialiai donorams. Jie viską žino kad bus kažkokių žmonių (beje jų antrininkų) donorai. bet perskaičiau tiek knygos ir nesuprantu kokiems donorams - organų ar aplamai kažkam su kokia fantastika ar kuo....kažkokie lyg klonai jie lyg kas..., nesuprantu kodėl jiems tai visai patinka ir jie su tuo susitaikę nors jau dabar nebe vaikai o 18-likmečiai ir gyvena laisvai...nu esmėj skaitau ir nesuprantu. Recenzijų kažkokių skaityt nenoriu ar atsiliepimų intere, sakau gal taip įdomiau- po truputį išsiaiškint, bet jaučiu kad jau nervai kyyyla kyyyyla smile.gif smile.gif

va radau intere
https://www.knygos.l...sk-man-iseiti-/
skaičiau recenziją bijodama kad neužbėgčiau už akių smile.gif bet viskas gerai, nerašo irgi aiškiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 sausio 2020 - 14:12

V-rine, aprašymas toks visai įdomus, įtraukiantis atrodo :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos gyvos, ooo kad tema atsigavo

Almost koks tavo tikslas buvo numatytas 2019 metams knygų skaityme? kiek?

Aš dabar irgi laaabai skaitau knygą vieną. bet suprantu kad mane jau ji nervina, tai nežinau padėsiu ar pabaigsiu. Jau daugiau nei įpusėjau. Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti". nieks neskaitėt? 

Nu va, tik manes ir tereikėjo  :flirt2:  :D  :D

Planavau 22 perskaityt / perklausyt, tai pavyko 21. Bet 3 popierines knygas pradėjau skaityt ir atidėjau į šoną kadangi neprilipo tiesiog, neįtraukė, o kiek dar pradėjau skaityt / klausyt elektroniniu ir audio formatu ir va grąžinau iškart, nes neįtraukė. 2018tais perskaičiau 20, tokį ir tikslą turėjau. Šįmet vėl įsivedžiau į programėlę 22 - matysim, kaip seksis  :D Nes ir su mokslais planų turiu, tai žodžiu viskam laiko gali nebeužtekt. Todėl tos audio knygos man puikiai ir limpa  :)

Tam tikrais atvejais sakyčiau pabaigt, nes jau tiek laiko iššvaistei skaitydama ir tą pusę. Bet bet bet pati esu pasimokius - nesvarbu, kiek perskaitei, jeigu knyga vis dar nieko neneša (nei emocijų, nei kažkokio noro ją pasiimt), tai neverta kankintis. Knygų ant šio svieto tiek ir tiek išleista, tai kam teršti galvą ir gaišti laiką tam, kas netraukia?  :)

Ai, o Tavo įdėtos neskaičiau, bet turėjau ją įsimetusi į norų krepšį internetinėj krautuvėj  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 22 sausio 2020 - 14:23