Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) sekmadienis, bet aš darbe, na trumpam turėjau atlėkti, tai galvoju reikia pasilabinti :rolleyes:

Visiškai įprastas savaitgalis, vakar su šeima ryte pasikavinom, po to namus tvarkinėjausi, valgyt gaminau truputį, o vakarojau su knyga, ramiai visiškai :) dar euroviziją žiūrėjau, turiu savo favoritus, seniai taip patiko daina :)

o šiandien grįžta MB, kepsiu lašišą, dar gal kažką sugalvosiu, visai kokio obuolių pyrago norėčiau ar kokio brownie :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 26 sausio 2020 - 11:49

kazkaip siemet nemaciau visai Eurovizijos, net nezinau kas dalyauja. o cia nepaskutine atranka buvo ?

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

Vakar pas draugus vel i pirtis baseinus nuvarem biggrin.gif Pora h pamirkom biggrin.gif Mazoji patenkinta baisiausiai,soka nuo krasto i vandeni,paneria,visai nebijo biggrin.gif Jei dazniau pavaiksciosim,tai ir plaukt ismoks. Jau dabar gana neblogai issilaiko virs vandens..
Atsakyti

Labas rytas  :)

 

mickute - aha, pasijungiau trumpam ryte prieš pat išeinant ir ačiū viso gero  :D Savaitgaliais prie kompiuterio apskritai nesėdžiu, o ir telefoną stengiuos rečiau paimti paskutiniu metu  :) Kaip sakoma gyvent gyvenimą sugalvojau  :D  :D Darbe tai kadangi prie kompiuterio dirbu, tai atitinkamai ir daugiau laiko čia galiu pabūt  :)

 

giega - o kiek mažikei amžiaus dabar? Žinai su tuo ankstumu - gal kitaip neišėjo, kad dar neleist. Vis tiek darbai ir visa kita. Aš apskritai galvoju, kad eina sau, kokie lietuviai laimingi su tokiom ilgom motinystės atostogom. Taip taip, žinau tą finansinę nenaudą ir pan., bet kai nereikia visai mažiukų vaikų palikt kažkur ar su auklėm, ar lopšeliuose, tai labai didelė laimė  :)

 

Voque - na ir kokie vyro įspūdžiai po slidinėjimo savaitės? Užsikabliavo turbūt ir jau planuoja sekančias tokias atostogas?  :) Mūsų draugė lėks kovo mėnesį kelioms dienoms su darbo kolegom slidinėt, tai sakėm prieš tai susiorganizuosim išvyką į dirbtinę trąsą. Mes kai su mašina, tai patogu nuvažiuot iki ten  :)

 

V-Rine, BigBang - kaip jūsų savaitgalis praėjo?  :)

 

 

Mano savaitgalis tai pilnas visko buvo  :D

Penktadienį po darbo ėjau į masažą. Paskui su vyru namo grįžom ir tiesiog vakarojom.

Šeštadienį ryte važiavau į treniruotę, po jos vėl į masažą. Tada nuėjom su vyru į filmą, žiūrėjom 1917 (http://www.forumcine...t/Event/307393/) - visai įdomus buvo, tik kelios vietos tokios šiek tiek nesuvokiamos protu  :D Paskui galvojom nulėkt į kokį barą ar kur papietavę, bet nusprendėm grįžt namo ir pavakarot namie  :D Prisipirkom mieste skanėstų, namie pasidarėm kokteilių, žiūrėjom serialus ir tiek žinių.
Sekmadienį su drauge iš pat ryto važiavom į išparduotuvių miestelį. Nusipirkau šį bei tą: 

 

Batus

timberland_women_s_6-inch_premium_boot_b

 

Suknelę

ted-baker-Black-Cornela-Pleated-Velvet-D

 

Marškinius

752fb368f0bc7a1b7acd55891aff3226.jpg

 

Ir dar dvi poras tamprių sportui. Labai norėjau nusipirkt paltą savo išsvajotą, bet pagailo kažkaip pinigų. Vyras paskui sakė galėjau sau ateinančio gimtadienio proga nusipirkt, bet iki jo dar šimtą kartų apsigalvosiu  :rolleyes:  :D  :D  :D Tai taip ir liko  :)

Paskui grįžom pas mus, atsigėrėm visi kavos, nuvažiavom iki centro, draugė savais keliais pasuko, mes su vyru į kelias parduotuves užėjom, tada pavalgėm japoniško maisto restoranėly, paminėjom sukaktį savo. Dar nuvažiavom į kitą didelę parduotuvę, nusipirkau kelias priemones plaukams, kelis krepšius metalinius tokius į vonią susidėt buteliukams ir pan. Po to grįžę namo atsidarėm butelį raudono putojančio vyno, kur buvom iš Australijos parsivežę, pasikūrėm kaljaną ir su serialais dar pavakarojom  :)

 

Šiandien po darbo eisim vakarienės į restoraną, tai jau labai laukiu  :wub: Seniai norėjau nueit pavalgyt būtent į tą vietą, bet brangoka, tai dabar tokia proga eisim pasilepinti  :) O paskui jau savaitė nusimato kaip ir visada - sportas, buitis ir tiek žinių  :)

 

Ta proga lekiu darbuotis ir linkiu visoms puikios dienos ir skanios kavos  :4u:

Atsakyti

Sveikos :) man susimaišiusios visos dienos, nes kažkoks tikrai ne pirmadienis, o dar šiandien pusseseriuko šventę švęsim, tai va toks pirmadienis visiškai nepirmadieniškas :D nesiskundžiu aišku :D 

Vakar vakarojom su SB namuose jaukiai, pasakojosi įspūdžius, pavalgėm ir tiek. Ir taip, Almost, tikrai grįžo pilnas įspūdžių, kitaip ir nesitikėjau, labai patiko :) 

Fainas Jūsų savaitgalis, kaip visuomet visur po truputį, liuks :angel_not: 

Sveikinu su Jūsų švente :4u:​ gražaus vakaro!

Mickute, taip eurovizijos buvo trečioji antranka, paskutinė :mirksiukas: 

kaip Tavo sveikata? :4u: 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
savaitgalis pralėkė, o pirmadienis šiandien tikras pirmadienis toks...nu toks ilgas tamsus ir nelengvas smile.gif
šeštadienį po namus ir pas mamą,
sekmadienį Kauną aplankėm, Megoj ir Pažaislio vienuolyne su vienuolėmis pietavau užu vieno stalo smile.gif Apvaikščiojom viską, nors jau ne pirmą kartą, bet vis tiek ten tokia gera aura smile.gif
Grįžom pavakary, tada dar pas brolį į gimtadienį važiavom, iki 8 val vakaro...Ir dienos kaip nebūt .
Atsakyti

Pažaislio vienuolyne su vienuolėmis pietavau užu vieno stalo smile.gif

O čia kaip eskursija ar kas? ar tiesiog nuvažiavot ir tiek? :mirksiukas:

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Patinka taip anksti grizt mirksiukas.gif

Almost,mazajai per Kaledas 2 m suejo.. Del darbu jai jokio skirtumo eina i ta darzeli ar ne..tai galejo dar bent pusmeti namie pabut.. Na bet nori kad greicuau priprastu,prasirgtu visom ligon ir tvarkingai i mokykla eitu biggrin.gif
o del auginimo.. nu uk gali eit dirbt parttime(ka marti ir dirba,18 h lygtai i sav) dar gauni pasalpa is valstybes kaip mazai yzdirbanti ir augini ta vaika mirksiukas.gif Labai net finansiskai nenukentedama..
Atsakyti

Mickute, taip eurovizijos buvo trečioji antranka, paskutinė :mirksiukas:

kaip Tavo sveikata? :4u:

jau gal ir favoritus savo turi ? kazkaip visai nieko siemet nemaciau, net nezinau kas dalyvauja  :P 

kaip ir tas pats- savaitgali daugiau pailsinu kojyte, tai ir be vaistu istveriu, o va siandien is darbo vaziuoju, sedziu masinoje ir jau jauciu , kad vel maudena  :huh2: 

Po darbo dar nulekem iki kapu,  tevuko siandien gimtadienis, tai  zvakutes padeginom, dabar jau priskutau bulviu, ir grybu pakepsiu, kraustau kamera    :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos! Grįžau. :) Atskridome į Kauną užvakar, o vakar grįžau namo. Šiandien tinginiavau visą dieną, vakare susitikau su drauge. Žodžiu, atostogauju dar. :) Į paskaitas grįžtu kitą antradienį, visai laukiu jau.. :rolleyes: 

Kelionė buvo smagi, labai pasisekė su oru, nes nelijo ir saulės šiek tiek buvo, +11 laipsnių. Labai gražus miestas išties, norėčiau dar sugrįžti ten kada. :) O dabar mintyse sukasi Stokholmas, viliuosi, kad nukeliausiu ten dar šiemet. :) 

Atsakyti

Labas rytelis

O as  kaip ir  turiu minciu vel i UK nulekti,  sekmadieni kaip tik su padruske snekejau,   sakau dar labai noriu Londona daugiau pamatyti, o MB is viso nebuves. tai kaip ir sutarem , kad priims  :mirksiukas:​ 

Atsakyti