Labukas
Oi koks savaitgalis buvo

Per uragana

Vakar apsipirkom maistelio,dar pas kitus draugus uzvarem. Ir ka-darbai

Sveikos jungiuosi su kava ir apelsinu, skanus derinys
greit pusdienis pralekė, veiklos yra, tai va toks tas pirmadienis
vėjas siaubingas pas mus ir nors šilumos nemažai, bet nesijaučia visiškai, nes žvarboka tikrai
Giega, liuks! paminėjot kaip priklauso vis noriu parašyti, kad labai faina, kad visur lekiat, neužsisėdit, super
3x rasiau ta diktanta
Namie,niekam nesiunciau,saziningai pati klaidas istaisiau.. Pirma karta daug klaidu padarius buvau,paskui ir rase kad sunkus diktantas buvo.. Kitus du kart po 2-3 klaidas, pagrinde skyryboj..
tai as ir niekam nesiusciau, siaip smalsu save isbandyti
Mickute, daug žmonių planuoja šventėje būti?
Dėl diktanto, tai norėčiau ir aš išmėginti! galvoju, kad neblogai turėtų pasisekti, bet gal per gerai galvoju apie save
iki 20
Labukas
Oi koks savaitgalis buvoLinksmai valentinke atsventen
kokua 2nakties sugalvojom kubila leist
O ten kad vien vanduo uzsiltu reik 4h
Tai tik kita diena jau lindom
Per uraganaJau kai ismirkom,ejau,paslydau,bet nenukritau,bet pirstuka taip susitrenkiau,juodas visas..
Vakar apsipirkom maistelio,dar pas kitus draugus uzvarem. Ir ka-darbaivel nemazai siuntiniu turiu ir net 7 tuos laikinius,nervina jie...
Maciau maciau kaip jus ten smagiai tasketes kubile va kur birzelio pabaigoje turesim 70 jubilieju, tai jau drauge vakar uzsake sodyba su 2 nakvynemis, na tai va ten jau bus kur pasimaudyti ir tvenkinyje, ir kubile, ir pirtys yra. nu smagu bus ko laukti
TAi sedi ir rasaiJi ten per radija diktuoja..O paskui po kiek laiko buna tekstas imestas,tada pasitikrini klaidas
KAda cia ji rasys siais metais?bet jauciu dirbsiu tuo laiku...
ryskiai neskaitei vakar mano posto ir nuoroda ikeliau del diktanto. ir sakiau, kad darbe prastas rysys
Labukas kažkaip nepavyksta anksčiau pasilabinti, tai va jungiuos su kava ir šįkart su obuoliu
aš negalėčiau manau be vaisių išgyvent, tikrai nea
Darbai, reikalai šiandien, o vakarop su drauge tinkamės, bandysim lėkti iki parduotuvių, reikia jai suknelės šventei, tai gal ir aš ta proga užmatysiu kąnors