As pabraidziau,vanduo kaip BAltijos juroj vasara

PAsveikinom drauge su gimke.JAu grizom

Sveikos tikiuosi tokios esate ir nesergate
aš namuose šmirinėju, vakar aukšta temp sukilo, tai žiūrėsiu kaip bus šiandien, rytoj gal pas daktarus reikės keliauti
o šiaip sausas kosulys kankina, krūtinę drasko, tai va garstyčių dabar užsidėjau.
Daugiau kaip ir nėra ką pasakoti, tinginiauju ir tiek, neįprastas pirmadienis.
V-rine, vaje ir vėl netektis...
Sveikos
Voque - sveikatos Tau daug
Tikrai simptomai kaip ir Corona viruso, tai jeigu teko bendraut su žmonėm grįžusiai iš regionų, kur yra užsikrėtusių, labiau sakyčiau skambint savo daktarei, o ne važiuot į polikliniką
Aišku jei nebendravai su niekuo ir neįtari būtent to viruso, tai tada važiuok į vietą
V-Rine - aš tai nežinau, kaip teisingai vadinasi, bet realiai tai niekas nesieja, jokie giminystės ryšiai jūsų Nu bent jau toks mano požiūris (gal ir per griežtas, bet aš tai sakiau visada, kad aš su vyro brolio žmona nesam giminaitės ir išsiskyrus bet kam mūsų absoliučiai niekas nesieja)
Šiandien darbo per akis, dar pekla dėl planų visokių per tą virusą darosi. Tai žodžiu darbuojuos ir tiek žinių. Savaitgalis, kaip visada, per greit praėjo
Almost, dėl kraujo giminystės tai taip, tikrai jokios nėr. bet tai kai pažįsti jos tėvus, senelius...ai kažkaip vis tiek gal mandagu nuvažiuot. Užpyks poto, kai jai tai lengvai ir dažnai darosi. Nors tingiu neklauskit....
Oj tas tai taip - mandagumas ir palaikymas viena, bet giminystės ryšiai ar pan. tai visai kas kita Aš irgi saviškę broliene vadinu, jei tingiu parašyt "vyro brolienė", bet pati žinau, kad man tai ji ne brolienė
Tavo vyro brolio zmona? Gerai suprarau? Liaudiskai svogierka
Vyro brolis yra dieveris. Bet jo zmona ne dieveriene,o jante,gente arba inteCia taip reiktu is tikro vadint..
O jos senelis(a.a.) tau tikrai niekas..
Beje,esu ir as buvus tokiose laidotuvese-mb mamos brolio zmonos senelis. Gyvenime ne akyse nemacius buvau..
vyro brolio žmona – jénte, ìnte, bróliene. As su savo MB brolio zmona gerai bendraujam, susiskambinam, pasiplepam. Broliene ir tiek. o jos jau senelis tai butu 9 vanduo nuo kisieliaus
V-Rine - aš tai nežinau, kaip teisingai vadinasi, bet realiai tai niekas nesieja, jokie giminystės ryšiai jūsų
Nu bent jau toks mano požiūris (gal ir per griežtas, bet aš tai sakiau visada, kad aš su vyro brolio žmona nesam giminaitės ir išsiskyrus bet kam mūsų absoliučiai niekas nesieja)
tiek kad pavardes vienodos