Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oras buvo +22 mirksiukas.gif Ant saules labai faina,bet iejus i seseli-vesoka..NA ziema dar ten biggrin.gif Saulei nusileidus irgi noris apsirengt..Bet pilnai svarkelio uzteko mirksiukas.gif
As pabraidziau,vanduo kaip BAltijos juroj vasara biggrin.gif Bet maudytis pabijojau vien del to,kad nesusalt,nesusirgt visiskai..MB irgi nelindo i vandeni del to paties,nors dabar gailis biggrin.gif Vienas draugelis issimaude biggrin.gif VAikai irgi pamirko vandeny mirksiukas.gif

PAsveikinom drauge su gimke.JAu grizom mirksiukas.gif Eisim po truputi miegot mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas

Smagumelis Giega !

Atsakyti
labas dienas karalaitės smile.gif

savaitgalis pralėkė. Pasitvarkiau namus, buvau pas mamą, atšventėm draugės gimkę- sekmadienį nuo pietų 15 iki 21 val... -tai sekmadienį tik valgyt prigaminau ir švenčiau smile.gif
Taigi tikrai neturėjau laiko prisėst, bet jau čia įprasta kad sekmadienius kaip priklauso visos švenčiam ir rečiau užsukam smile.gif
P.s. spintą susitvarkiau smile.gif
Vogue nesirk, ne sausas kosulys? rolleyes.gif
šiandien vėl į apsėdus eisim, mirė mb brolienės (kas ji man skaitosi kaži, kaip teisingai vadinasi gal žinote?) senelis. reiks nueit.
Atsakyti

Sveikos :) tikiuosi tokios esate ir nesergate :rolleyes: aš namuose šmirinėju, vakar aukšta temp sukilo, tai žiūrėsiu kaip bus šiandien, rytoj gal pas daktarus reikės keliauti :huh2: o šiaip sausas kosulys kankina, krūtinę drasko, tai va garstyčių dabar užsidėjau. 

Daugiau kaip ir nėra ką pasakoti, tinginiauju ir tiek, neįprastas pirmadienis. 

V-rine, vaje ir vėl netektis... :4u: 

Atsakyti
Vogue,sveikatos 4u.gif Auksta tempa,kosejimas iki dusimo,jau koronos viruso simptomai..

QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 02, 07:)
šiandien vėl į apsėdus eisim, mirė mb brolienės (kas ji man skaitosi kaži, kaip teisingai vadinasi gal žinote?) senelis. reiks nueit.

Tavo vyro brolio zmona? Gerai suprarau? Liaudiskai svogierka biggrin.gif
Vyro brolis yra dieveris. Bet jo zmona ne dieveriene,o jante,gente arba inte biggrin.gif Cia taip reiktu is tikro vadint..
O jos senelis(a.a.) tau tikrai niekas..
Beje,esu ir as buvus tokiose laidotuvese-mb mamos brolio zmonos senelis. Gyvenime ne akyse nemacius buvau..
Atsakyti

Sveikos  :) 

Voque - sveikatos Tau daug  :4u:  :4u: Tikrai simptomai kaip ir Corona viruso, tai jeigu teko bendraut su žmonėm grįžusiai iš regionų, kur yra užsikrėtusių, labiau sakyčiau skambint savo daktarei, o ne važiuot į polikliniką  :unsure: Aišku jei nebendravai su niekuo ir neįtari būtent to viruso, tai tada važiuok į vietą  :) 

V-Rine - aš tai nežinau, kaip teisingai vadinasi, bet realiai tai niekas nesieja, jokie giminystės ryšiai jūsų  :) Nu bent jau toks mano požiūris (gal ir per griežtas, bet aš tai sakiau visada, kad aš su vyro brolio žmona nesam giminaitės ir išsiskyrus bet kam mūsų absoliučiai niekas nesieja)  :) 

Šiandien darbo per akis, dar pekla dėl planų visokių per tą virusą darosi. Tai žodžiu darbuojuos ir tiek žinių. Savaitgalis, kaip visada, per greit praėjo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 03 02, 15:05)
Vogue,sveikatos 4u.gif Auksta tempa,kosejimas iki dusimo,jau koronos viruso simptomai..
Vyro brolis yra dieveris. Bet jo zmona ne dieveriene,o jante,gente arba inte biggrin.gif Cia taip reiktu is tikro vadint..
Beje,esu ir as buvus tokiose laidotuvese-mb mamos brolio zmonos senelis. Gyvenime ne akyse nemacius buvau..

arba brolienė. nesvarbu kad vyro brolio žmona, bet vis tiek brolienė (neparašei išaiškinimo tęsinio smile.gif). bet tokių jentė gentė intė nu visai nevartoja pas mus.... aš irgi pasigooglinau poto smile.gif
aš tai jį pažinojau, yra ne kartą tekę bendraut.
Beje ta MB brolienė fb nuotrauką į žvakę pakeitė ir dabar priiminėja užuojautas ten po ta profiline žvakės nuotrauka. man kaip durnai atrodo....Na man taip ta nepriimtina ir svetima...bet čia tik mano nuomonė.

Almost, dėl kraujo giminystės tai taip, tikrai jokios nėr smile.gif bet tai kai pažįsti jos tėvus, senelius...ai kažkaip vis tiek gal mandagu nuvažiuot. Užpyks poto, kai jai tai lengvai ir dažnai darosi smile.gif Nors tingiu neklauskit....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 kovo 2020 - 15:19

Almost, dėl kraujo giminystės tai taip, tikrai jokios nėr. bet tai kai pažįsti jos tėvus, senelius...ai kažkaip vis tiek gal mandagu nuvažiuot. Užpyks poto, kai jai tai lengvai ir dažnai darosi. Nors tingiu neklauskit....

Oj tas tai taip - mandagumas ir palaikymas viena, bet giminystės ryšiai ar pan. tai visai kas kita  :) Aš irgi saviškę broliene vadinu, jei tingiu parašyt "vyro brolienė", bet pati žinau, kad man tai ji ne brolienė  :D​ 

Atsakyti
Del rysiu.. Buna,kad taip susidraugauji su ta negimine,kad ir po skyrybu toliau bendrauji mirksiukas.gif O buna,kad su tikra kraujo gimine visiskai nesueini..

I laidotuves nueiciau,tuo labiau kad pazinojai ta zmogu..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 03 02, 16:16)
I laidotuves nueiciau,tuo labiau kad pazinojai ta zmogu..

į šermenis eisiu, į laidotuves neisiu smile.gif

Vogue, kaip tau?? unsure.gif
Atsakyti

Vyro brolis yra dieveris. Bet jo zmona ne dieveriene,o jante,gente arba inte biggrin.gifCia taip reiktu is tikro vadint..

vyro brolio žmona – jénte, ìnte, bróliene. As su savo   MB brolio zmona gerai bendraujam, susiskambinam, pasiplepam. Broliene ir tiek. o jos jau senelis tai butu 9 vanduo nuo kisieliaus  :D 

Atsakyti

V-Rine - aš tai nežinau, kaip teisingai vadinasi, bet realiai tai niekas nesieja, jokie giminystės ryšiai jūsų  :) Nu bent jau toks mano požiūris (gal ir per griežtas, bet aš tai sakiau visada, kad aš su vyro brolio žmona nesam giminaitės ir išsiskyrus bet kam mūsų absoliučiai niekas nesieja)  :)

tiek kad pavardes vienodos  :D  :D  :D  

Atsakyti