Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš neturiu šikart jokių planų. Ai turiu- spintą susitvarkyt,nes pati neberandu savo rūbų.... smile.gif pas mamą nuvažiuot:)
po praeito užimto savaitgalio kažkaip tenorisi ramiai, pailsėt, knygą baigt skaityt.
Dar gali tekti eitpas draugę su gimtadieniu sveikint . Bet čia irgi dar neaišku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 vasario 2020 - 14:17

PO. darbu. BUvom Lidle, paskui po RIMI pasivaiksciojau, jau si bei ta pradedam apsipirkineti gimtadieniams, bet tikrai ne kruopas  :D  :D  :D  kaimynka sutikau, ta juokiasi, sako, tai jau karantinui kruopas pirkineji, kad su maisais gristi ? a kad sakau as kitam  geresniam skyriuje apsipirkinejau  :lol:  :lol:  :lol:  bet zinokit rimtai sluoja zmones pardese viska- LIDLE daug ko neradau- nei sviezios vistienos, nu ten akcijine buvo, net konservu  kuriu norejau nebuvo.... RImiake tai  atkreipiau demesi tikrai kai katros  lentynos tustesnes, ryskiai matosi

Atsakyti

Labas rytelis

Ir vel sninga. Ka noret- paskutine ziemos diena :P nakti buvau prabudus - balta balta uz lango  :D  :D  . 6 atsikeliau- nera sniego  :blink:  :hmm: gal sapnavau  :D bet ant masinu dar buvo like sniego, viskas gerai, neprisisapnavo vadinasi  :lol:  :lol:​ spejo istirpti

Atsakyti

as jau pora valandu   aplink rajona palaksciau- ir antakius susitvarkiau, ir suknele baliui nusipirkau,  kirpykloje ten musu nemazas burelis damu taip neplanuotai is vienos FB grupes susirinko, tai   pakvaksejom, pasiselfinom, tai  tik nesenai grizau namo. greit uzkandau, einam su MB  namus patvarkyti 

Atsakyti

Mickute, kada tau balius? bigsmile.gif

Jau kita sestadieni pradesim  selioti, o finalinis balius kavineje dar sekanti 

Atsakyti

Mickute, na na ir kas per meniu bus? gardumynų spėju visokiausių :bigsmile:

OI tikrai visko bus gausiai. atsiunte meniu, perzvelgiau, bet galvojau cia galesiu po kelis patiekalus tik rinktis.  a kai nuejom, tai sako- silkes 3 rusiu, salotos - 4, zuvis visa kas nurodyta 3  rusys, dar pievagrybiai tesloje, dar salti mesos uzkandziai,  farsiruoti  karpis ir vista,   uzkanduku visokiu prie  alaus.  vienu zodziu ivairove tikrai gausi. Tortas savo nesimes, draugas Alkavoje dirba, tai  sake padarys ta proga su dyyydele nuolaida ,  dar galvoju kazkoki sakoti ar   skruzdelyna nusipirkti, bus matyt, paleksim iki bazes ir ten jau ka rasiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 vasario 2020 - 13:47

tai viena as cia gyvenu  :ax: padirbejom su MB tai jau normaliai visa diena  :P  :P​  tai kad uzsitarnavom dabar ir pailseti  ramiai prie  TV 

Atsakyti

Turbut man nereikia siryt ir sveikintis, nes nei vienos vakar kaip ir nebuvo   :P​ mano monologo niekas taip ir nenutrauke nuo penktadienio 

Atsakyti
Labuks biggrin.gif
Tuoj jungsiuos ir as i pokalbius biggrin.gif Nors gal ir nelabai.. Dabar orouoste,kol parskrisim.. Tada tuesiai drauges sveikint-vakar 29d gimke jos buvo mirksiukas.gif Nupirkau kvepalu dovanai mirksiukas.gif
Atsakyti

Labuks biggrin.gif
Tuoj jungsiuos ir as i pokalbius biggrin.gifNors gal ir nelabai.. Dabar orouoste,kol parskrisim.. Tada tuesiai drauges sveikint-vakar 29d gimke jos buvo mirksiukas.gifNupirkau kvepalu dovanai mirksiukas.gif

tai aisku, kai gimtadienis tik kas 4 metus   :D  ale ir spejat- is Ispanijos ir dar tiesiai i gimtadieni  :P 

As tai varau iki Maximos pasivazineti 

Atsakyti

Sveikos :) jungiuosi ir aš paplepėti :rolleyes: savaitgalis nelabai toks, kokį planavom, nes vakar temp sukilo, gerklės skausmas didžiulis, kosulys, tai iškart vaistai, arbatos ir bent pora dienų namuose teks praleisti :) nežinau kaip bus, nes aš neišbūsiu tikrai, o ir išgulėti sunku man :hmm: kitą savaitgalį į Rygą susiplanavom, tai turiu pasveikti! ir pasveiksiu, viskas bus gerai :B 

Giega, kaip Jūsų sveikatos? 

Mickute, oho kiek visokių vaišių, kiek gardumų :rolleyes: ir beje, už temos nepamiršimą savaitgaliais Tau pliusas didžiulis! :4u: 

Su pavasariu visas! pas mus jis saulėtas, gražus, galėtų kuo dažniau toks oras būti :rolleyes: 

Atsakyti

Voque - sveikateles  :4u: 

Giega - tai kaip ta jura ? ar paciupinejot ? kaip siaip ten dabar oras ? 

Na pas mus tai labai darbingas savaitgalis buvo, tikrai daug ka nuveikem namuose, daug pasitvarkem, dar siandien nulekiau iki Maximos, grizus dar spejau kazka naudingo nuveikti. aisku maisto prigaminau, dabar sau sedziu rami kojas istiesus, nagus lakuoju   :P​ 

Atsakyti