tiek kad pavardes vienodos
![]()
![]()
![]()
Nu mano atveju mano ir mano brolienės pavardės skirtingos
Jūs manęs negasdinkit su tuo virusu, esu įsitikinusi, kad tai tikrai ne tai, nes jokių kontaktų neturėjau, niekur nebuvau, būtų keista. Aš apskritai pastaruosius metus sergu retai, bet gerklė ir kosulys mano jautrioji vieta, nuo pat mažesns kosėju sausai, dažnu atveju antibiotikų reikėdavo, tai žiūrėsim kaip čia dabar bus lyginant su vakar, šiandien vakare jaučiuosi geriau, laikau visus kumščius, kad nekiltų temp
ačiū už rūpestį
Laukiu SB, kažką manau žiūrėsim, valgyt yra, tai ramu
Labas rytelis
Labas vakaras
Kaip laikotes? Matau kad Voque sirguliuoja, tai sveikatėlės tau!
Mes gyvenam visai neblogai, mergytė mano biški sirguliuoja, bet kol adenoidu neisoperuos tol taip ir bus. Savaitė darželyje ir dvi namie. Taip ir gyvenam
o senai matyta.
MB dukterecios mergytei irgi tas pats buvo, isoperavo- pagerejo situacija. nesiruosiat dar operuoti ?
Jūs manęs negasdinkit su tuo virusu, esu įsitikinusi, kad tai tikrai ne tai, nes jokių kontaktų neturėjau, niekur nebuvau, būtų keista. Aš apskritai pastaruosius metus sergu retai, bet gerklė ir kosulys mano jautrioji vieta, nuo pat mažesns kosėju sausai, dažnu atveju antibiotikų reikėdavo, tai žiūrėsim kaip čia dabar bus
lyginant su vakar, šiandien vakare jaučiuosi geriau, laikau visus kumščius, kad nekiltų temp
ačiū už rūpestį
Kaip Tu jauties šiandien?
Mes gyvenam visai neblogai, mergytė mano biški sirguliuoja, bet kol adenoidu neisoperuos tol taip ir bus. Savaitė darželyje ir dvi namie. Taip ir gyvenam
Aš irgi labai dažnai sirgdavau mažutė būdama, tai po adenoidų ir visų tų tonzilių operacijų tikrai mažiau sirgdavau
Pavasaris,o teko langus nuo serksno gramdyt
Bet tikrai kažkokia žiema su šalčiais užėjus, mūsų pusėj irgi
Vos po kelis laipsnius per visą dieną prišyla.
Ale gerai, vakar gavau naują striukę savo, tai jau šiltumas neišpasakytas - pasiruošus žiemai iš naujo
Sveikos,
aš šiandien jaučiuosi pikta
kažkaip visi nervina
tai tu -ienė ar su sutrumpinta galūne?
Aha, mane šiandien irgi visi nervina. Šiaip erzina, kai žmonės savo nervus suverčia ant manęs (darbe čia) - neva mano kaltė, kad anksčiau atėjo ar ilgiau teko dirbti
Jau pasiutau šiandien ryte atėjus tikrai
Bet va pasidariau arbatos, nusipirkau keksiuką - vėl būsiu laimingas tuoj
Mano brolienė ir anyta -ienės, aš -ėnė
Labas iš ryto
Labai šalta, bet nors saulėta diena
Vakar pekla darbe buvo, nu bet ką padarysi - pasiruošimas pas mus masinis dėl to viruso vyksta, visokie atsarginiai planai dėliojami, žodžiu. Po darbo lėkiau pasportuot, tokia gera treniruotė buvo Dar gavau žinių, kad mano naujas motoroleris jau parduotuvėj, bet galėsiu pasiimti tik kitą savaitgalį. Reikės dar nemažai susitvarkyt visokių reikalų tuo klausimu, tai visai gerai, kad daug laiko iki atsiėmimo liko.
Šiandien po darbo vėl lėksiu sportuot, tai jau laukiu labai Naują programą turiu dabar, labai patinka, tai ir tas sporto laukimas kitoks
Daugiau kaip ir neturiu ką pasakot, tai linkiu visoms puikaus antradienio
Labukas jungiuosi su kava iš lovos, va kaip poniškai gyvenu
temp nėra, bet dar nelendu iš namų, nes kosulys didžiulis, o iki penktadienio privalau kuo geriau jaustis
tai va, Almost, gyvensiu, viskas gerai
faina dėl sporto, svarbu norėti/laukti, tada ir rezultatai yra, o ir šiaip sportas man atrodo daro stebuklus ir neturiu omeny vien svorio metimo ar formų pasikeitimo