Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

tiek kad pavardes vienodos  :D  :D  :D  

Nu mano atveju mano ir mano brolienės pavardės skirtingos  :ax: 

Atsakyti

Jūs manęs negasdinkit su tuo virusu, esu įsitikinusi, kad tai tikrai ne tai, nes jokių kontaktų neturėjau, niekur nebuvau, būtų keista. Aš apskritai pastaruosius metus sergu retai, bet gerklė ir kosulys mano jautrioji vieta,  nuo pat mažesns kosėju sausai, dažnu atveju antibiotikų reikėdavo, tai žiūrėsim kaip čia dabar bus :) lyginant su vakar, šiandien vakare jaučiuosi geriau, laikau visus kumščius, kad nekiltų temp :rolleyes: ačiū už rūpestį :4u: 

Laukiu SB, kažką manau žiūrėsim, valgyt yra, tai ramu :rolleyes: 

Atsakyti

Nu mano atveju mano ir mano brolienės pavardės skirtingos  :ax:

na cia jau  atskiri atvejai :B  :B​ 

Atsakyti
MAno su broliene(MB brolio zmona) irgi pavardes skirtingos mirksiukas.gif MAno net su uosviene skirtingos-as -iene,o ji -ova mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

Kaip laikotes? Matau kad Voque sirguliuoja, tai sveikatėlės tau! 

Mes gyvenam visai neblogai, mergytė mano biški sirguliuoja, bet kol adenoidu neisoperuos tol taip ir bus. Savaitė darželyje ir dvi namie. Taip ir gyvenam :) 

Atsakyti

giega - nu mano irgi skiriasi nuo anytos  :D aš joms kaip koks “spuogas” tradicijose  :D  :rolleyes: 

Atsakyti
Mano pavarde su -iene is vis viena pasaulyje mirksiukas.gif Nes visos kitos -ovos ir dvi -aites yra-dukra ir anuke biggrin.gif Nes mb gi rusas mirksiukas.gif Tai didzioji dauguma gimines Rusyne.. Dar su tokia pavarde (lt-uk)yra du mb pusbroliai,vienam 51m,nevedes,vaiku neturi,taip kad pavardez neperdave.. Kitas nevedes,bet turi sunu su musu pavarde. Mano sunus irgi nevedes,bet kadangi marti lenke,tai jei susitioktu,turbut paliktu -ova galune mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Labas vakaras  :4u:

Kaip laikotes? Matau kad Voque sirguliuoja, tai sveikatėlės tau! 

Mes gyvenam visai neblogai, mergytė mano biški sirguliuoja, bet kol adenoidu neisoperuos tol taip ir bus. Savaitė darželyje ir dvi namie. Taip ir gyvenam :)

o senai matyta. :4u:  :4u:  MB dukterecios mergytei irgi tas pats buvo, isoperavo- pagerejo situacija. nesiruosiat dar operuoti ? 

Atsakyti
Labukas

Pavasaris,o teko langus nuo serksno gramdyt biggrin.gif

Darbo nemazai,bet apie 15h tureciau pasibaigt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš šiandien jaučiuosi pikta smile.gif
kažkaip visi nervina smile.gif
ir namie vaikai ir darbe su viena iš kito rajono rašinėjuos ir negaliu išaiškint ko noriu, ji savo, aš savo....

QUOTE(Almost. @ 2020 03 02, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mickute7" data-cid="72621350" data-time="1583160326"><div><p>tiek kad pavardes vienodos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  </p></div></blockquote><p></p><p>Nu mano atveju mano ir mano <em>brolienės</em> pavardės skirtingos  ax.gif </p>

tai tu -ienė ar su sutrumpinta galūne? smile.gif
Atsakyti

Jūs manęs negasdinkit su tuo virusu, esu įsitikinusi, kad tai tikrai ne tai, nes jokių kontaktų neturėjau, niekur nebuvau, būtų keista. Aš apskritai pastaruosius metus sergu retai, bet gerklė ir kosulys mano jautrioji vieta,  nuo pat mažesns kosėju sausai, dažnu atveju antibiotikų reikėdavo, tai žiūrėsim kaip čia dabar bus :) lyginant su vakar, šiandien vakare jaučiuosi geriau, laikau visus kumščius, kad nekiltų temp :rolleyes: ačiū už rūpestį :4u:

Kaip Tu jauties šiandien?  :4u: 

Aš irgi labai dažnai sirgdavau mažutė būdama, tai po adenoidų ir visų tų tonzilių operacijų tikrai mažiau sirgdavau  :) 

Pavasaris,o teko langus nuo serksno gramdyt

Bet tikrai kažkokia žiema su šalčiais užėjus, mūsų pusėj irgi  :blink:  :D Vos po kelis laipsnius per visą dieną prišyla.

Ale gerai, vakar gavau naują striukę savo, tai jau šiltumas neišpasakytas - pasiruošus žiemai iš naujo  :D  :D 

Sveikos,
aš šiandien jaučiuosi pikta
kažkaip visi nervina

tai tu -ienė ar su sutrumpinta galūne?

Aha, mane šiandien irgi visi nervina. Šiaip erzina, kai žmonės savo nervus suverčia ant manęs (darbe čia) - neva mano kaltė, kad anksčiau atėjo ar ilgiau teko dirbti  :rolleyes:  :D Jau pasiutau šiandien ryte atėjus tikrai  :D Bet va pasidariau arbatos, nusipirkau keksiuką - vėl būsiu laimingas tuoj  :D 

Mano brolienė ir anyta -ienės, aš -ėnė  :) 

Labas iš ryto  :4u: 

Labai šalta, bet nors saulėta diena  :wub: 

Vakar pekla darbe buvo, nu bet ką padarysi - pasiruošimas pas mus masinis dėl to viruso vyksta, visokie atsarginiai planai dėliojami, žodžiu. Po darbo lėkiau pasportuot, tokia gera treniruotė buvo  :) Dar gavau žinių, kad mano naujas motoroleris jau parduotuvėj, bet galėsiu pasiimti tik kitą savaitgalį. Reikės dar nemažai susitvarkyt visokių reikalų tuo klausimu, tai visai gerai, kad daug laiko iki atsiėmimo liko.

Šiandien po darbo vėl lėksiu sportuot, tai jau laukiu labai  :wub: Naują programą turiu dabar, labai patinka, tai ir tas sporto laukimas kitoks  :) 

Daugiau kaip ir neturiu ką pasakot, tai linkiu visoms puikaus antradienio  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas :) jungiuosi su kava iš lovos, va kaip poniškai gyvenu :D temp nėra, bet dar nelendu iš namų, nes kosulys didžiulis, o iki penktadienio privalau kuo geriau jaustis :) tai va, Almost, gyvensiu, viskas gerai :4u: faina dėl sporto, svarbu norėti/laukti, tada ir rezultatai yra, o ir šiaip sportas man atrodo daro stebuklus ir neturiu omeny vien svorio metimo ar formų pasikeitimo :rolleyes: 

Atsakyti