Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) 

Visų pirma, Mickute, su gimtadieniu! daug energijos, optimizmo, šypsenos veide ir kuo daugiau nuostabių žmonių aplink! :4u: 

Visas su Kovo 8-ąja! būkite laimingos ir gražios visomis prasmėmis! :4u: 

Mes judam jau iš Rygos :) smagiai labai pasibuvom, daug vaikščiojom, tikrai daug apėjom, liuks atitrūkti, kad ir porai dienų :) o ir oras visai fainas pasitaikė, tai liuks labai :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytelis

aciu uz sveikinimus. prisiduodu kad gyva, tik siandien kompa isijungiau :P vakar dar sveciu buvo, tai kad teko ir antra diena normaliai atsvesti  :D​ 

Labas :)

Oi vakar smagiai pasventem Mickes gimtadienį :) o vaišių stalas prikrautas buvo,net šiandien pilna jaučiuosi :D dar ir boulinga nusivedė pažaisti :) senai jau buvau žaidusi, tai visai smagu buvo :) ačiū už pakvietimą Mickut :)

Smagu girdeti

Atsakyti
Labas rytas. Tai pagalvojau, kad gal negaliu normaliai naudotis SM del naujos versijos - akurat. Isijungiau sena ir veikia liuks, tai uzsuksiu dazniau bigsmile.gif
As jau darbe smile.gif vel nauja savaite smile.gif
Atsakyti
Labukas

As irgi vis persijungou i sena versija..

Pirmad.. As irgi jau darbe,jau ir masina beveik pasikroviau,keliu siuntu truksta mirksiukas.gif Tureciau anksti pasibaigt.. Sestad tiek per pardes lekem,o puses nenupirkau biggrin.gif Reiks siandien dar uzvaziuot i kelias pardes..
Atsakyti
Sveikos gyvos,
sveikinu Mickutę su praėjusiu smile.gif lauksim spūdžių smulkiau ir nuotraukų iš baliaus smile.gif apie viską smile.gif
Bigei žiūriu pasisekė, teko sudalyvaut smile.gif

rodot gėles ir aš jų turiu pilnus namus smile.gif tai irgipasigirsiu...

vartotojo įkelta nuotrauka

ir čia dar ne viskas. Čia tik tai kas stovi būtent ten. dar ant dviejų stalų puokštės.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 kovo 2020 - 11:37

Sveikos :) vėl pirmadienis, pradedam pilnu pajėgumu naują savaitę :rolleyes: veiklos visokios daug, planų taip pat, žiūrėsim kaip pavyks čia visus juos įgyvendinti :rolleyes: tik dabar kavinsiuos, nes tik neseniai vaisių privalgiau, tai kažkaip skrandis pilnas :) 

V-rine, oho kiek gėlių, daug vyriokų pasistengė :angel_not: 

Labai liuks šiandien oras, toks saulėtas ir nors vėjas didelis, bet faina vistiek, reikės išlysti vėliau kurnors ratą apsukti :rolleyes:​ 

Atsakyti
Almost, čia ne tik kovo 8-osios proga, tai ne vien ta garbė vyrams :)mano gimkė buvo praeitą savaitę tai dauguma nuo jos.
Atsakyti

Almost, čia ne tik kovo 8-osios proga, tai ne vien ta garbė vyrams :)mano gimkė buvo praeitą savaitę tai dauguma nuo jos.

Čia matyt man buvo adresuota žinutė :) ne Almost :rolleyes: bet ir ši ponia jau galėtų pasirodyti :D  :angel_not:​ 

Atsakyti
V-rine,sveikinimai praejusio gimtadienio proga 4u.gif
Mane MB tik buciniu pasveikino bigsmile.gif IS vakaro draugo gimke sventem,tai sunkiai vakar buvo biggrin.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif Reik eit masina nusiplaut...
Atsakyti

V- RIne aciu uz svekinimus

Va mano stalas ir zvakes jau ijungtos  :D  :D  :D  karstu nebuvo, tik uzkandukai ir tortas. Ir tas pirktinis. Savo tingini tik dariausi 

89839875_1039748166425445_65994792905536

geliu aisku turiu 

88346890_207354627150910_801073565631145

Cia darbe dar gavau. ta puokstele kolege padare, kai nuosavam name, tai ir augaliuku darze visokiu turiu. nu tokia ziauriai grazi pavasarine  :wub: 

89790231_693428364729361_529232045087601

Atsakyti

N U ka galiu pasakyti-  jei dviem zodizias- tai ziauriai smagiai. Manau Big Bang neduos man meluoti  :P  nors susirinko padruskes, kurios tarpusavyje nepazistamos, tik 2 yra pora kartu buvusios per gimtadieni. bet visos ant tiek greit susiklijavo   :lol:  :lol:  atrodo ,. kad lipo kolektyvas. as net manau kad sis savaitgalis buvo smagesnis,nei bus sekantis. nes ten gal  daugiau jau oficialesne dalis bus. o cia .......... padruske pasisedejo  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: uzkandoms pas mane, nulekem iki Boulingo porai valandu, pastraksejom, nu patikekit jei net atejo musu raminti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: nu tai reiskia tikrai nenuobodziavom  :lol: vel parlekem namo , visi isalke  :P  paskutiniai sveciai  apie 1 isejo. ryte issimiegojau, susitvarkem su MB , dar 12 h kaimynas paskambino, sako sveikatos nera. nu gerai. tai dar kaimynu pririnkom  :lol: o maisto tai juk yra. siandien  vel visko prisikroviau i darba, ir tai nepajegem apvalgyti, teko saldytuve rytdienai palikti  :lol:  tai kad FB fotkes yra, galit  pamatyti kaip smagiai laika leidom, taip Big Bang buvo, o tai toli gyvenam nevisada randam laiko susitikti  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

A kaip tu atsventei ?

Atsakyti