Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
labas rytas,

QUOTE(mickute7 @ 2020 03 09, 21:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72625843" data-time="1583756802"><div><p>Almost, čia ne tik kovo 8-osios proga, tai ne vien ta garbė vyrams :)mano gimkė buvo praeitą savaitę tai dauguma nuo jos.</p></div></blockquote><p>A kaip tu atsventei ?</p><p></p>

aš palyginus su tavimi ramiai smile.gif
išvakarėse su šeima buvom kavinėj pavalgėm ir pasėdėjom,
poto vieną dieną vienus svečius užėmiau, o savaitgalį kitus- jau didesnį skaičių ir didesnė užustalė gavos smile.gif
Be fejerverkų kaip sakoma smile.gif aš nemėgstu tokių progų ir balių šiaip smile.gif

O aš maniau kad jau šį savaigalį tavo toj kavinėj. Ale pasirodo dar kitą?? biggrin.gif tai jau tikrai tada pas tave daugiadienės bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ryt laisvadienis, tai siandien valanda trumpiau dirbsim, fainumelis wub.gif
Atsakyti
Labukas

O pas mus kaip tik darbo daug biggrin.gif Menedzeris juokias-coa tiems,kas verke kad per kaledini buma mazai uzdirbo biggrin.gif
Zmones turbut del koronos tiek visko perka biggrin.gif

Oras siltas,net 16 biggrin.gif tik va ir lietutis purslia ir vejas nemazas.. Vasaris buvo pats slapiausias visu laiku men nuo tada,kai seka tuos orus..
Atsakyti

Sveikos :) vakar džiaugiausi ir gyriausi geru oru, tai šiandien vėl nekažką, vėl vėjuota ir žvarbu :rolleyes: 

Giega, net 16 laipsnių? oho, pavasarėlis tikras :bigsmile: 

Smagu dėl puikiai praleistų gimtadienių, kas trankiau, kas ramiau, svarbu, kad paminėjot taip, kaip norėjot :mirksiukas: 

Mano įprasta diena, spėju lėks ir pralėks net nepajusiu :ax: planų jokių ypatingų ir nėr čia ko, antradienis, tai reikia darbą dirbti :D​ 

Atsakyti

l
aš palyginus su tavimi ramiai smile.gif
išvakarėse su šeima buvom kavinėj pavalgėm ir pasėdėjom,
poto vieną dieną vienus svečius užėmiau, o savaitgalį kitus- jau didesnį skaičių ir didesnė užustalė gavos smile.gif
Be fejerverkų kaip sakoma smile.gifaš nemėgstu tokių progų ir balių šiaip smile.gif

O aš maniau kad jau šį savaigalį tavo toj kavinėj. Ale pasirodo dar kitą?? biggrin.giftai jau tikrai tada pas tave daugiadienės bus smile.gif

NU bet irgi sventei. o cia megsti nemegsti, turiu tikrai nemazai draugu ir tai paprasciausiai proga  susibegti. del to pasirinkom boulinga, kad neprasedeti visa vakara prie stalo. as dar ne per sena sedeti ramiai su katinu namie  :lol:  :lol:  :lol:  o kavineje tai kita  :mirksiukas: Man ir ryt laisva, bet niekas valanda anksciau neisleido  :P o MB ryt dirbs. nu ir tiek to, pasitvarkysiu, reikia patalyne savaitgaliui susiruosti, juk liks nakvoti sveciu, na turiu  ka veikti rytoj

Atsakyti
Diena net ir 17 buvo,silta,bet vejas didelis..

As po darbo dar i maistine uzlekisu,zinokit jau baisu daros.. Dikpopieriaus nera( turiu,man nereik,bet siaip..) Buitines chemijos irgi keli buteliai.. Makaronai issluoti,miltu keli maisiukai stovi,ryziu irgi.. Nors siaip mesos,suriu tai be problemu :mirksiukas
Atsakyti

Labas rytelis  :lietuva:

Tai aisku turejau prabusti pries 6. Nu tai ir atsikeliau, MB kavytes padariau, va jau isleidau i darba. dar  pati kazka tingiu veikti, einu idarbinsiu  skalbenke, o pati  paziureisu koki filma

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 kovo 2020 - 06:25

Labukas

Su svente lithuania.gif

Mums tai eiline darbo diena biggrin.gif Stopu nedaug,108, bet kazko labai daug myliu rodo.. nu tuoj varau i darba,ten perziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti

teip, mums laisvadienis. po biskeli kuiciuosi, jau mesyte apsikepinau, veliau patroskinsiu, pagaliau  bus siltas maistas, o tai  vis dar likucius damusinejom  :P

Labukas

Su svente lithuania.gif

Mums tai eiline darbo diena biggrin.gifStopu nedaug,108, bet kazko labai daug myliu rodo.. nu tuoj varau i darba,ten perziuresiu mirksiukas.gif

teks ratais kvadratais gal vazinetis :D

Atsakyti
Biski pakeite rajonus.. Dave toki,kur nuo vieno adr iki kito gana nemazi atstumai,tsi taip ir susidejo tos mylios..Kol jas rodo,kad 15h pasibaigsiu..
Atsakyti

Sveikos :) su Lietuvos švente :lietuva: 

Aš iki darbo atlėkiau, pasidarysiu keletą darbelių ir planavom pasivaikščioti eiti, bet taip vėjas sukilo, taip šalta, kad nežinau nežinau :rolleyes: o šiaip planų daugiau jokių, tokia laisvesnė diena, tai visai liuks :)​ 

Atsakyti