Labas rytelis
aš palyginus su tavimi ramiai

išvakarėse su šeima buvom kavinėj pavalgėm ir pasėdėjom,
poto vieną dieną vienus svečius užėmiau, o savaitgalį kitus- jau didesnį skaičių ir didesnė užustalė gavos

Be fejerverkų kaip sakoma

O aš maniau kad jau šį savaigalį tavo toj kavinėj. Ale pasirodo dar kitą??

Ryt laisvadienis, tai siandien valanda trumpiau dirbsim, fainumelis

O pas mus kaip tik darbo daug

Zmones turbut del koronos tiek visko perka

Oras siltas,net 16

Sveikos vakar džiaugiausi ir gyriausi geru oru, tai šiandien vėl nekažką, vėl vėjuota ir žvarbu
Giega, net 16 laipsnių? oho, pavasarėlis tikras
Smagu dėl puikiai praleistų gimtadienių, kas trankiau, kas ramiau, svarbu, kad paminėjot taip, kaip norėjot
Mano įprasta diena, spėju lėks ir pralėks net nepajusiu planų jokių ypatingų ir nėr čia ko, antradienis, tai reikia darbą dirbti
l
aš palyginus su tavimi ramiai
išvakarėse su šeima buvom kavinėj pavalgėm ir pasėdėjom,
poto vieną dieną vienus svečius užėmiau, o savaitgalį kitus- jau didesnį skaičių ir didesnė užustalė gavos
Be fejerverkų kaip sakomaaš nemėgstu tokių progų ir balių šiaip
O aš maniau kad jau šį savaigalį tavo toj kavinėj. Ale pasirodo dar kitą??tai jau tikrai tada pas tave daugiadienės bus
NU bet irgi sventei. o cia megsti nemegsti, turiu tikrai nemazai draugu ir tai paprasciausiai proga susibegti. del to pasirinkom boulinga, kad neprasedeti visa vakara prie stalo. as dar ne per sena sedeti ramiai su katinu namie
o kavineje tai kita
Man ir ryt laisva, bet niekas valanda anksciau neisleido
o MB ryt dirbs. nu ir tiek to, pasitvarkysiu, reikia patalyne savaitgaliui susiruosti, juk liks nakvoti sveciu, na turiu ka veikti rytoj
As po darbo dar i maistine uzlekisu,zinokit jau baisu daros.. Dikpopieriaus nera( turiu,man nereik,bet siaip..) Buitines chemijos irgi keli buteliai.. Makaronai issluoti,miltu keli maisiukai stovi,ryziu irgi.. Nors siaip mesos,suriu tai be problemu :mirksiukas
Labas rytelis
Tai aisku turejau prabusti pries 6. Nu tai ir atsikeliau, MB kavytes padariau, va jau isleidau i darba. dar pati kazka tingiu veikti, einu idarbinsiu skalbenke, o pati paziureisu koki filma
Labukas
Su svente

Mums tai eiline darbo diena

teip, mums laisvadienis. po biskeli kuiciuosi, jau mesyte apsikepinau, veliau patroskinsiu, pagaliau bus siltas maistas, o tai vis dar likucius damusinejom
Labukas
Su svente
Mums tai eiline darbo dienaStopu nedaug,108, bet kazko labai daug myliu rodo.. nu tuoj varau i darba,ten perziuresiu
teks ratais kvadratais gal vazinetis
Sveikos su Lietuvos švente
Aš iki darbo atlėkiau, pasidarysiu keletą darbelių ir planavom pasivaikščioti eiti, bet taip vėjas sukilo, taip šalta, kad nežinau nežinau o šiaip planų daugiau jokių, tokia laisvesnė diena, tai visai liuks