Man ir RYga grazi, ne viena karta buvau, senamiesti su ekskursija tai irgi ne pora kartu apejau
Pas mus grazi diena, saulute, gelytes palei namus zydi, nu tikras pavasaris
Labas rytas
Tai jo, GIega, pas jus UK iprasta, kad tokiu laiku jau zydi, pamenu kai pries 4 metus kaip tik va tokiu laiku buvau- tai narcizai, raktazoles, krokai, o pas mus geriausiu atveju po menesio dar pradetu zydeti. o dabar jau geras menesis snieguoles zydi, krokai irgi pas bendradarbes nesenai pradejo zydeti. vakar su MB vaziavom namo, tia prie vieno lauko net balta nuo tu gelyciu , tia MB sako- va gerai, nereiks sestadieni geliu pirkti, zinosiu kur ateiti
Labas rytas viską susiruošiau, lyg viską susidėjau, nes kiek čia porai dienų tereikės
visų pirma į Šiaulius lėksim, pasiimsim savo kompaniją, kurie iš Vilniaus atlekia ir tada visi tiesiai į Rygą
Graži ir saulėta šiandien diena, fainas visai oras, jokio vėjo, tik rytoj lietų pranašauja, tai žiūrėsim ką sugalvosim veikti. Planuose aplankyti didžiausią turgų Europoje ir tikrai net nežinojau, kad būtent Rygoje toks yra pažiūrėjom, tai ta prasme wow kiek ten visko, kiek skanumų ir gardumų
Labas.
Voque mes į Latviją irgi važiuosim kovo 18d. Trim dienom, planuojam ir į Rygą nulėkt. Kalbina draugai į vandens parką, bet vyras mano bijo, tipo ta korona ir pan. Bet jei pagausim tai manau bet kur pagausim. Tai tikiuosi apsigalvojs jis dar nes ir vaikams būtų visai smagu pasipliuskent
As pagaliau namie, kol pora parduotuviu apsukau, paskutiniai apsipirkimai, su maisais pilnais grizau, na ryt tik duona liks, bet cia jau MB pasiusiu i turgeli o siaip diena gera- vyriskasis kolektyvas jau pasveikino su Kovo - 8-aja- tai ir tiulpanu gavom, ir tortu, sampano buvo, nu tai kad visai puikus penktadienis !!! einu dabar istiesti kojas