Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Man ir RYga grazi,  ne viena karta buvau, senamiesti su ekskursija tai irgi ne pora kartu  apejau  :) 

Pas mus grazi diena, saulute,  gelytes palei namus zydi, nu tikras pavasaris :wub:​ 

Atsakyti
Labukas

Ziuriu net nepasisveikinau siandien biggrin.gif
JAu oras pas mus,nuo ryto pyle lietus..Visa slaputele grizau...O geles jau senai zydi biggrin.gif Vis neiseina vienos vietos nufotkint,nors ir kasdien ten pravaziuoju..Ten isvaziavimas i autostrada,tai jau mint reikia,o ne fotkint biggrin.gif O abi puses atskirtos tokia placia zoles juosta ir dabar ten vien narcizai zydi,nu taip grazu bigsmile.gif

Grizus sriubos praviriau,spurgyciu iskepiau..Pririsijom ir jau tingiu eit i sportus...

Rygoj buvau tikrai jau labai senai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Tai jo, GIega, pas jus UK iprasta, kad tokiu laiku jau zydi, pamenu kai pries 4 metus kaip tik va tokiu laiku buvau- tai narcizai, raktazoles, krokai, o pas mus geriausiu atveju po menesio dar pradetu zydeti. o dabar jau geras menesis snieguoles zydi, krokai irgi  pas bendradarbes  nesenai pradejo zydeti. vakar su MB vaziavom namo, tia prie vieno lauko net balta nuo tu gelyciu , tia MB sako- va gerai,  nereiks sestadieni geliu pirkti, zinosiu  kur ateiti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
labukas

Darbo nedaug,bet taip ratais turiu vaziuot.. Nervina biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) viską susiruošiau, lyg viską susidėjau, nes kiek čia porai dienų tereikės :rolleyes: visų pirma į Šiaulius lėksim, pasiimsim savo kompaniją, kurie iš Vilniaus atlekia ir tada visi tiesiai į Rygą :rolleyes: 

Graži ir saulėta šiandien diena, fainas visai oras, jokio vėjo, tik rytoj lietų pranašauja, tai žiūrėsim ką sugalvosim veikti. Planuose aplankyti didžiausią turgų Europoje ir tikrai net nežinojau, kad būtent Rygoje toks yra :) pažiūrėjom, tai ta prasme wow kiek ten visko, kiek skanumų ir gardumų :bigsmile: 

Atsakyti

Labas. 

Voque mes į Latviją irgi važiuosim kovo 18d.  Trim dienom, planuojam ir į Rygą nulėkt. Kalbina draugai į vandens parką, bet vyras mano bijo, tipo ta korona ir pan. Bet jei pagausim tai manau bet kur pagausim. Tai tikiuosi apsigalvojs jis dar :) nes ir vaikams būtų visai smagu pasipliuskent :) 

Atsakyti

As pagaliau namie, kol  pora parduotuviu apsukau, paskutiniai apsipirkimai, su maisais pilnais grizau,  na ryt tik duona liks, bet cia jau MB pasiusiu i turgeli  :P  o siaip diena gera- vyriskasis kolektyvas jau pasveikino su Kovo - 8-aja- tai ir tiulpanu gavom, ir tortu, sampano buvo, nu tai kad visai puikus penktadienis !!! einu dabar istiesti kojas  :ax: 

88189369_3220253454671457_71548918040037

Atsakyti
Tiek geliu-ar cia tik kovo8 proga ar ir su gimtadieniu?
Atsakyti

Labas rytelis 

Tiek geliu-ar cia tik kovo8 proga ar ir su gimtadieniu?

Cia ir kolegiu tulpes, po  3 gelytes siaip gavom 

Atsakyti

Nuo 4.30 nemiegu  :oh: ir  telefone buvau garsa is vakaro nuemus, kad nieks netrukdytu. nu ir kas. bandziau ir  seriala ziuret, ale taip ir neuzmigau. na ir nereikia , krentu i virtuve, kad ir nedaug kazka, bet yra ka paveikti  :ax:  :ax: 

Big bang neveluojam   :wub:  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
LAbukas

Mickute,sveikinimai su gimtadieniu!!!

Cia taip is jaudulio pabudai mirksiukas.gif Buna,kai kazkur ruosies,atrodo ir issimiegot gerai butu,bet vis tiek akys stacios anksciausiai biggrin.gif NA,jei iseis,tai nusnausk pietu miegelio mirksiukas.gif

Mes lisna valanda pamiegojom mirksiukas.gif Planuojam i sportus eit biggrin.gif DAr nagus,plaukus nusidazyt reikia,dar maisto apsipirkt,vakare i draugelio gimke mirksiukas.gif
Nupirkau bilietus i Ispanija balandzio pabaigai mirksiukas.gif VArysim 4d biggrin.gif
Atsakyti

Labas :)

Oi vakar smagiai pasventem Mickes gimtadienį :) o vaišių stalas prikrautas buvo,net šiandien pilna jaučiuosi :D dar ir boulinga nusivedė pažaisti :) senai jau buvau žaidusi, tai visai smagu buvo :) ačiū už pakvietimą Mickut :) 

Atsakyti