Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos,
mano vyrui irgi atostgos ir tiek darbų...būtų balkonus sutvarkęs, bet nieko nesusipirkę, tai man pikta negaliu.

QUOTE(BigBang @ 2020 03 19, 08:47)
Labas rytas.
Pratinu maziuke nuo pampersu, tai kol kas nekaip sekasi, tikiuosi vėliau bus kažkoks progresas. Dabar namie budama naudojuosi proga smile.gif

tai jau didelė tavo, matau 2,6 m? o dar tik dabar pradedi pratinti? Mano laikais tai sūnus kai ėjo tai viską prieš darželį turėjom išmokti. Jis toks įdomus buvo tuo klausimu - pradžioj net nesėsdavo ant puodo, kategoriškai, kojos medinės ir nelauši gi vaiko. Bet tas puodas vis aplink mėtėsi ant akių. Ir vis sakydavom sėsk, sėsk... Ir tada vieną dieną pats užsiprašė- buvo 1,10 m pamenu. Ir nuo to laiko nei karto į kelnes. O su dukra tai vargom...dieną nieko bet naktimis plaukėm ir plaukėm... jūreivė ji pas mane buvo...

Atsakyti
Labukas

Musiske jau be pampiu mirksiukas.gif Puoduka senai turejo,nupirkom spec dangti ant tuliko. Pradzioj kas pora h sodindavom,Vis paklaust reikedavo,bet avariju mazai buvo mirksiukas.gif Dabar jau ir pati prasos ir pati nubega ant puoduko padaryt..

Na ka,dirbam toliau.. Savaitgali planuojam pas draugus i sodyba,reik nupirkt kazka valgomo..Bandysiu siandien po darbo uzlekt i maistine.
Atsakyti

Sveikos :) koks gražus ir saulėtas rytas, smagumas :angel_not: 

Dienos planai šiandienos truputį kitokie, kelsimės į Smiltynę ir lėksim į Juodkrantę, turim darbinių reikalų, tai ta proga ir aplinką pakeisim truputį, ir pasivaikščiosim, nes žmonių tikrai nebus daug :) oi rojaus kampelis man ten :wub: 

Atsakyti

Laba dienelė! :)

Voque, kaip pavydžiu Juodkrantės!!! Rojaus kampelis :wub: 

Na, o aš kepuosi sumuštinius ir verduos kavą, man tik dabar pusrytukai bus. :rolleyes: Vėliau eisiu mokintis ir vakarop pasivaikščioti eisim su mama, tuo pačiu siuntinį iš paštomato pasiimsiu. Dovana nuo MB ten. :) 

Atsakyti

Labukas. 

As tai namie tinginiauju, serialus ziuriu,su padruskemis susirasinejam.. darbu  pas mus mazeja, nes  daug uzsakovu  uz LT rybu, tai nieks neuzsakinja nieko. O biuleteni dave nuotoliniu budu, net nesitikejau, bet kadangi gamyba, tenka ir stovet , kad net sedet man kaip tik  gal blogiau . o toliau niekur nesius gydytis, vaistu turiu,  daktare dar liepe  Nimesilio pagerti,  gulet iskelus kojas. ka puikiausiai mes katinu ir darom 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 19, 07:19)
Sveikos,
mano vyrui irgi atostgos ir tiek darbų...būtų balkonus sutvarkęs, bet nieko nesusipirkę, tai man pikta negaliu.
tai jau didelė tavo, matau 2,6 m? o dar tik dabar pradedi pratinti? Mano laikais tai sūnus kai ėjo tai viską prieš darželį turėjom išmokti. Jis toks įdomus buvo tuo klausimu - pradžioj net nesėsdavo ant puodo, kategoriškai, kojos medinės ir nelauši gi vaiko. Bet tas puodas vis aplink mėtėsi ant akių. Ir vis sakydavom sėsk, sėsk... Ir tada vieną dieną pats užsiprašė- buvo 1,10 m pamenu. Ir nuo to laiko nei karto į kelnes. O su dukra tai vargom...dieną nieko bet naktimis plaukėm ir plaukėm... jūreivė ji pas mane buvo...

Aš ją vis po miegelio sodindavau, bet pati taip ir neparodė iniciatyvos. Nusprendžiau laikyt dabar be pamperso. Labai daug sirgo gryzus, tai vis nebuvo kada pradėt mokyti. Sergančios nenorėjau kankinti. Dabar va jau kurį laiką neserga, ir aš i darbą neinu tai puiki proga atsirado šitam reikalui smile.gif neskaitau kad labai vėlai uzsiemiau, nes esu tos nuomonės kad kol vaikas nemokės pasirašyt nėra reikalo ir mokyti. Dabar ji moka sakyt nemažai žodžiu, tai ir pasakyt galės kada nori sysiu ir pan. Vyro mama sakė išvis metu laiko vaikai ne nešiojo pampersu, bet aš niekad su niekuo nesilygiuoju. Kam pavyko anksčiau liuks, kam vėliau irgi liuks smile.gif
Atsakyti
Big bang,kai tavo uosviene vaikus augino,pampiai buvo deficitas,o kad kuo maziau skalbt palu,tai ir ismokindavo tuos vaikus sisiot ant puoduko biggrin.gif Be to patiems slapia budavo,kai i merliuka prisimyzdavo.. O dabar pampuai sausi,tai ir nesipraso..
Musiske gera menesi sodinama ant puoduko buvo,kol pradejo pati prasytis..
Atsakyti

Greitai diena prabėgo. :) Buvom pasivaikščioti, labai geras oras, tik vėsoka. Atsiėmiau siuntinį - dovaną. MB padovanojo stalo žaidimą, kurio norėjau 1.5 metų..  :bigsmile: Karantino laikotarpiu pats tas bus žaisti. :)​ 

Atsakyti

Greitai diena prabėgo. :) Buvom pasivaikščioti, labai geras oras, tik vėsoka. Atsiėmiau siuntinį - dovaną. MB padovanojo stalo žaidimą, kurio norėjau 1.5 metų..  :bigsmile: Karantino laikotarpiu pats tas bus žaisti. :)​ 

Koks cia stalo zaidimas?

as tai su filmais draugauju, Mb grizo is darbo irgi salia , tai su juo  dar 2 filmus periurejom

Atsakyti

Ticket to ride: Europe.  :) https://www.edukacin...mas-kb3-09d.jpg

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

Mickut,nesimiega biggrin.gif
Vis dar dirbam.. Bet gaunu sms,kaip yzsidarineja parduotuves,net online,tai ir mums po truputi mazes darbu.. Nors mes isvezam daug maisto ir vaistu...
Viruso tiek nebijau,kiek tos panikos..
Atsakyti