Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Namuose radiatoriai dar vos vos šilti ir, kai saulėtos dienos, tai tikrai šilta, bet, kai drėgnesnis oras lauke, iškart jaučiasi vėsiau namuose :) 

Atsakyti

Sveikos :) net nustebau prisijungusi ir savo žinutę paskutinę radusi :rolleyes: užteks švęsti - grįškit :D 

Aš anksti ir įprastai pradėjau dieną, viskas tas pats, nieko naujo. Šįryt prie pašto laukiau pusę val, tai aš taip sušaliau, toks žvarbus ir šaltas vėjas pas mus, o, kadangi į vidų tik po vieną galima įeiti, tai va ir laukia visi lauke :huh2: 

Vakar toks vakaras lyg nieko buvo, saulėtas, dar didžiulį ratą apsukom link pušyno ir taip užbaigėm Velykas :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas, damos  :) 

Tikrai atėjo ir praėjo tos Velykos  :blink: Sakyčiau dabar vasaros laukiam, bet jau nebeaišku, ko čia ir belaukiam  :D Kad gyvenimas greičiau grįžtų į tas normas, kurios prieš šitą peklą buvo  :unsure: 

Ilgasis savaitgalis mūsuose buvo (mes kadangi su vyru dirbam iš namų, tai savaitgalis savo prasmę išlaikė tik tuo, kad abiems nereikia rūpintis skambučiais, el. laiškais ir darbais, o šiaip vis tiek gi karantinas  :rolleyes: ), tai tikrai pailsėjom, neblogai laiką praleidom. Aš šiaip kadangi visiška ekstrovertė, man labai reikia judesio, žmonių, bendravimo, tai šventės nebuvo tokios, kokių labai norėjau, bet susikūrėm sau vis tiek neblogas Velykas  :) 

Jau visą savaitę skaudėjo nugarą man, tai iš tiesų tiesiog daug ilsėjausi, gulinėjau, nelabai ką veikiau. Ėjom pasivaikščiot kelis kartus į parką ir aplink rajoną, bent kažkiek to gryno oro. Penktadienį ir šeštadienį oras puikus buvo, o sekmadienį ir vakar jau labai ne kažką  :unsure: Nu bet nestebina, tetis sakė Klaipėdoj ir pasnigo vakar  :D  :D 

Ką čia dar papasakojus jums. Nusipirkau slidinėjimui batus slidėms - sakiau, kad ruošiu dabar ne kūną vasarai, o kojas žiemos atostogoms  :D  :D Labai laukiu gaut greičiau. Skubos tai nėra visiškai jokios, bet tiesiog smagu ir džiugu, kad pagavau norimus batus gera kaina  :) 

Šiandien reikės pasiskambint į Swedbank'ą, pasižiūrėt ar gali pagelbėt man kvailoj situacijoj  :B Ar padaliniai dirba dabar Lietuvoj šiaip, ar karantino metu konsultuoja tik el. laiškais ir telefonu? 

Daugiau nežinau, ką pasakyt, tai skanios kavos, gražaus antradienio, lekiu darbuotis  :)  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos iš po švenčių.
smile.gif
ar privalgėt, pritinginiavot, prisiilsėjot? aš taip smile.gif todėl su dideliu džiaugsmu į darbą išėjau smile.gif
Mickute, kai pradžioj paskaičiau kad jūs užšildymą tik 23 eu sumokėjot galvoju kode mes taip daug- net 49 verysad.gif poto galvoju- mūsų plotas didesnis:)
na šią savaitę tai tegul dar šildo, nes lauke ne kažką tai tuoj ir namuose išvėstų.

Dėl remontų- tai tik 10 m zyziau smile.gif MB kad balkonus sutvarkytų, tai va vieną baiginėja. Tai jai antrą prašysiu kada - nežinau...nors r pats nukelia antrą tvarkymą....nes tas kai vienas pats daro- truputį padirbu ir palieku "džiūt ar įkvėpimo nėr" iki porytdienos kokios ..ir poto vel cementų maišymai, pjovimai ...ir aišku dulkės dulkės dulkės...tai nu naaaaa kai nusibodo. O nesisaugo nei kiek- kai manęs nėr visos namųkambarių durys atviros, o dulkei nepasakysi kad neik į kitus kambarius... vž oi sunkiai.. atrodo kartais pasamdytų padarytų sumokėtum ir būt geričiau ramiau...be logikos nulis- kam samdyt kai pats tokius darbus dirba...

Atsakyti
Labukas

Oi kaip tave suprantu V-rine,pas mane tas pats.. Nors dabar jei sedetu namie,tai padarytu,tik jis,kaip ir as vis dar dirbam.. cia per kelias lisnas laisvas dienas nemazai ka padare..

daug darbo turiu,bet biski laiko turiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) Greitai pralėkė tos Velykos. :) Leidom laiką trise, skambinomės su šeima, vaikščiojom ir vakar su MB pradėjom dėlioti puzzle, nebus lengva.  :D 

Atostogos mano baigėsi, darbų iki kaklo, už savaitės egzaminas, truputį stresuoju, bet kaip nors susitvarkysiu. :) 

Mano pašto dėžutė kaip tuščia, taip tuščia, bet va moteris Rusijoje gavo atvirutę mano po 3 sav. šnd. Išsitraukiau porą naujų adresų, tai keliaus į Vokietiją ir Suomiją. Smagiausia, kad suomė pasirašius, jog moka švediškai, tai labai apsidžiaugiau, bus proga žinias parodyti. :D​ 

Atsakyti

Šiandien reikės pasiskambint į Swedbank'ą, pasižiūrėt ar gali pagelbėt man kvailoj situacijoj  :B Ar padaliniai dirba dabar Lietuvoj šiaip, ar karantino metu konsultuoja tik el. laiškais ir telefonu? 

Turėtų dirbti kiek žinau :mirksiukas: 

Kas nugarai nutiko? :huh2:​ 

Atsakyti

Turėtų dirbti kiek žinau :mirksiukas:

Kas nugarai nutiko? :huh2:​ 

Aha, viską susitvarkiau, viskas liuks  :) Gerai čia man tas karantinas pasiteisino šiuo klausimu, nes seniau negalėjau susitvarkyt nuotoliniu būdu  :D  :D 

Ai timptelėjau turbūt raumenį ir nervus užspaudė. Tirpdavo ir koja, ir ranka kairė, nugaros apačioj net gumbas jautėsi, kur tas raumuo sutrauktas. Tai šildžiau, ilsinau, jau pagaliau atleido  :) Šiandien dar pailsėsiu, nekibsiu į sportus, eisim tik garbės ratą į parką. O rytoj jau grįšiu sportuot  :)​ 

Atsakyti

Ai timptelėjau turbūt raumenį ir nervus užspaudė. Tirpdavo ir koja, ir ranka kairė, nugaros apačioj net gumbas jautėsi, kur tas raumuo sutrauktas. Tai šildžiau, ilsinau, jau pagaliau atleido  :) Šiandien dar pailsėsiu, nekibsiu į sportus, eisim tik garbės ratą į parką. O rytoj jau grįšiu sportuot  :)​ 

Ui kaip nefaina, saugok save :4u:​ 

Atsakyti
o pas mus vėl žiema. Blin. Iki pilnos laimės sniego tereikėjo....
Atsakyti

Pas mus ryte kruša buvo, tai visai neblogai juokauja gamta :hmm:​ 

Atsakyti
O pas mus nors ir zadejo tik +12,bet diena ir iki 14 isilo mirksiukas.gif O ant saules ir visai karsta biggrin.gif
134 stopai..Nemazai ir man biggrin.gif Tiek,kad visi namie,gatves tuscios,tai greit ejos,nespejau pavargt biggrin.gif Tik riesa kazkaip nikstelejau,siaip neskauda,bet jei ka pakelt reikia,neturiu jegos toj rankoj...
Ryt zada dar daugiau...Cia susikaupe per Velykini savaitgali...

Dar i lietuvine palei namus uzsukau.Darzoves visos suvalgytos,o tik del ju stovet eile,kad ieit i didele maistine..Ai,biski keliais centais brangiau sumokesiu,bet laiko sutaupysiu biggrin.gif O kadangi ilgai dirbau,valgyt tingiu gamint,tai nupirkau koldunu biggrin.gif
Atsakyti