Aš darbuojuos ir lėksiu neužilgo greitu žingsniu rato apsukti ir namo užkąsti, nes nepasiemiau šiandien, sugalvojau, kad namuose pavalgyti noriu va ir saulė išlindo, tai visai liuks, gal ir to vėjo tokio žvarbaus nesijus
Is ryto zaktelejau,kai pamaciau kiek stopu turiu-172

Antra kart zaktelejau irgi is ryto,kai pamaciau uzsalusius langus

Grizus dar greit sriubos praviriau

Nu bet smagu kad turi darbo giega

Aš šiandien spintas apsitvarkiau, kelis rūbus mamai padaviau kad kažką su jais daryti, nes nenesiosiu. Vaiko rūbų irgi atrinkimui turėjau. Atlaisvejo spinta

Sveikos
Šiandien ne itin produktyvią dieną turėjau, tik dabar sėsiu prie mokslų. Ryt nuo ryto iki vakaro pasižadėjus sau dirbti, tai eeeh net nelaukiu.
Kepiau šiandien kugelį šeimos pageidavimu atsivalgiau jo, nebenoriu daugiau ir tikiuos, kad šeima taip pat nebenorės.
Dabar gundausi savaitės pabaigoje arba kitą sav. cepelinus gaminti.
Taip pat nukeliavo mano atvirukai į USA ir Japoniją. Išsiunčiau vieną į Rusiją, o kitą adresą ryt išsitrauksiu. O pati tai kaip negaunu nieko, taip negaunu.
Labas rytelis
Giegai tik dideja darbu man ir vel siuntinys veluoja, reiskia irgi nespej
LAbukas

Jooo,darbo daugiau nei per Kaledas

O tai gavai zinute,kas ta diena atves ir neatveza?Mes viska isveziojam,kas tai dienai buna..Nebent nieko namie nera..Dabar retas kaimynas nori paimt svetima siuntini...

Kaip džiaugiuosi kad jau pradės veikti tokios parduotuvės kaip senukai

LAbukas
Jooo,darbo daugiau nei per KaledasNa siandien tik 122-norma
O tai gavai zinute,kas ta diena atves ir neatveza?Mes viska isveziojam,kas tai dienai buna..Nebent nieko namie nera..Dabar retas kaimynas nori paimt svetima siuntini...
kai sudeda siuntas i Omniva terminalus, tada tik ir gaunus SMS. o siaip budavo jei sakykim kaip vakar iki 10 ryt padarau uzsakyma, tai jau pries 8 siandien budavo prekes terminaluose. kiek suprantu , tai cia daugiau terminalai uzkisti, ne visi greit atsiima. man i namus uz mazus uzsakymus reiketu moketi , o ir visai nesunku prasivaikscioti o jei didesnis ir sunkesnis, ta MB is darbo grisdamas prasuka su masina
Labas rytas
Kaip džiaugiuosi kad jau pradės veikti tokios parduotuvės kaip senukaigalėsim kriaukle vonioj ir tualetą nusipirkt
darbai pajudes i prieki
Sveikos jungiuosi su kava, kažkaip vėlokai šiandien sveikinuosi, bet toks veiklos pilnas rytas
saulėta diena, bet vėjas siaubulinis, tikrai labai stiprus ir žvarbokas.
Aš manau, kad ankstoka dar buvo leisti dirbti tokioms parduotuvėms kaip Senukai, Ermitažas ir panašiai. Na čia mano nuomonė, kad tikrai nebuvo dar labai didelės būtinybės, vistiek internetinę prekybą vysto
Ketvirtadienis, vėl greit ta savaitė lekia, dar tos dienos susimaišiusios, tai dar ryte atsibudus reikia gerai pagalvoti kuri diena šiandien
Giega, va koks darbymetis pas Jus, tokiu metu ypatingai jaučiasi, pas mus tas pats. Paštomatai daug kur perpildyti, patys irgi laukiam siuntinio

O as nelabai suprantu kodėl išvis tokius kaip senukai ir ermitazai uždarė. Realiai ar tu maximoj vaikščios ar senukuose, jei su atstumu ir kaukė - lygiai tas pats. Gal net mažiau to kontakto nei maximoj turėsi. O statybos juk nėra uždraustos ir tarkim kažką pirkti internetu kas liečia remontus man išvis nesuvokiama. Net spalvos skiriasi per ekraną ir tikrovėje. Va suprantu grožio salonų uždarymą ir renginių atšaukimą, bet čia tai man normalu kažkaip kad dirbtų tokios parduotuvės.

Juokas juokais,bet ko gero jau ir sestad dirbsim...Visai nenoriu..JAu sakiau menedzeriui,kad jei mazai darbo bus,as pirma,kuri ima laisvadieni

I pastomatus mes nededam,tik i namus.Anksciau buvo galimybe pristatyt i kokia parduotuvele,na jos sutartis sudarydavo su musu kompanija,ir tada zmogus is tos pard atsiima..Bet dabar del koronos rizikos tik i namus arba pats atvaziuok i depa pasiimt.
Bet masinu pamazu daugeja..Vadinas zmones arba dirbt pradeda arba jau uzkniso karantinas ir vaziuoja kur pasivazinet

Na ka,as po darbu.Greit sriubos uzkandau.PAskui kepsiu studentiska kugeli-na kur per burokine tarka sutarkuoji