Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nemoku apsakyti, kaip sunku mokytis namuose. :blink:  :D Įpratus esu dažniausiai skaityklose būti ir mokytis ten. :rolleyes: Tai kur kas lėčiau dabar dirbasi, dega mano projektai. :D Ai, pas mus dbr po atostogų dalis paskaitų pasikeitė, tai naujo dalyko paskaitų online neturėsim, įrašytą medžiagą gausim, tai paskaitų turėsiu tik porą dienų per savaitę, visa kita - individualus darbas. Šiek tiek gaila, nes trūksta ryšio su dėstytojais, bet yra kaip yra. :)

Buvau vakare pasivaikščioti, įmečiau atvirutes. Labai atvėsę, dar ir snigo šiandien. Fuj. :) Kaimyniniam name gaisras buvo, bet lyg viskas gerai baigėsi, greit užgesino. :unsure:

Atsakyti

Sveikos :) net nustebau prisijungusi ir savo žinutę paskutinę radusi :rolleyes: užteks švęsti - grįškit :D

gal mane pasigedai  :D​ 

Atsakyti

Mickute, kai pradžioj paskaičiau kad jūs užšildymą tik 23 eu sumokėjot galvoju kode mes taip daug- net 49 verysad.gifpoto galvoju- mūsų plotas didesnis:)
n

tai as jau suns budoje gyvenu :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: tai kiek kvadratu pas jus ? dvigubai daugiau  :ax:​ 

Atsakyti

Nemoku apsakyti, kaip sunku mokytis namuose. :blink:  :D 

:D gal man pasakyti - kaip sunku vienai  sedeti namie?  :D​ 

Atsakyti

O Idomumo delei- nors tas turbut tas 3 dienas edziau ir guledama lovoje lieknejau, svarstykles visgi -1  parode  :lol:  sudas ant mano mases, bet.....   svarstykles gristai i ta puse, nuo ryt vel bandau mest est, sventes baigesi, gyvenam toliau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 balandžio 2020 - 21:48
Sveikos gyvos,
lietus Lietuvoj..... unsure.gif

QUOTE(mickute7 @ 2020 04 14, 21:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72644755" data-time="1586854018"><div><p>Mickute, kai pradžioj paskaičiau kad jūs užšildymą tik 23 eu sumokėjot galvoju kode mes taip daug- net 49 vartotojo įkelta nuotraukapoto galvoju- mūsų plotas didesnis:)
n</p></div></blockquote><p>tai as jau suns budoje gyvenu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai kiek kvadratu pas jus ? dvigubai daugiau  ax.gif​ </p>

ne nu ką.
kiek pamenu tu 2 k. bute, bes 4 k. kodėl būdoj. unsure.gif tai ir plotas atiinkamai- mūsų 87 kv.m.

Mickute, negera namuose?
nors aš irgi džiaugiuos į darbą eidama, nes namuose tik maistas ir tvarkymasis. O dar pas mus kai pilna gryčia dabar visada, tai net vyras sako- žinai pasiilgstu to pareini- nieko nėr, visi savo reikaluose smile.gif o dabar visi kampai pilni, vaikai neriasi iš kailio, pykstasi smile.gif kas kad dideli vaikai, vis tiek ...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vrine - pas Mickute 3 kamb butas. smile.gif lygiai toks pat kaip mano tėvų.. Tai ner labai jau mažas smile.gif kambariai nemaži smile.gif
Aš iki 4 ryto užmigt negalėjau, serialą žiūrėjau ir daba r sunku akis atplėšti. Kava geriu. Vyras tuoj dirbt I butą važiuos, (darbe šitą savaite prastova) tai dar pora žingsnių į priekį smile.gif
Šiandien eisiu spintas tvarkytis šiandien, reikia atsirinkti rūbus ir savo ir vaiko.
Atsakyti

Sveikos :) lietingas, niūrus ir žvarbus rytas :B kiek žiūrėjau, tai visas dienas nekokias pranašauja šią savaitę, tikiuos savaitgalį nelis, nes mini žygį susiplanavom :) 

Dėl buvimo namuose, tai pabostų ir man, tikrai pabostų, taigi suprantu tuos, kurie šiuo metu negali dirbti kitaip, kaip tik iš namų arba išvis nedirba, bet manau po truputį viskas stos į vėžias, kantrybės reikia :rolleyes: 

Mickute, daug svorio nori/reikia numesti? o Tavo postų, tai aišku pasigedau, nu galvoju kažkas netaip :D 

Atsakyti
jei 3 k butas tada tikrai nedaug už šildymą mokėjo rolleyes.gif gal namas renovuotas?
Nu persiprašau tada kad numenkinau dydį. Tikrai neturėjau minties kad "šuns būda", bet tai aišku kai norisi va taip tai ir gaunasi kaip norisi...
tada vadinasi aš senoj lūšnoj kiaurais langais neekonominėj gyvenu kad tiek daugiau už šildymą moku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 balandžio 2020 - 10:10
QUOTE(V-Rinė @ 2020 04 15, 07:55)
jei 3 k butas tada tikrai nedaug už šildymą mokėjo  rolleyes.gif gal namas renovuotas?
Nu persiprašau tada kad numenkinau dydį. Tikrai neturėjau minties kad "šuns būda", bet tai aišku kai norisi va taip tai ir gaunasi kaip norisi...
tada vadinasi aš senoj lūšnoj kiaurais langais neekonominėj gyvenu kad tiek daugiau už šildymą moku smile.gif

Jos renovuotas. Mūsų ne. Skirtumas už šildymą nėra labai didelis bent pagal vasario mėnesį gal 10-15eu. Už kovą vat nežinau kiek, riekės paklausti tėvų smile.gif
Atsakyti

Labukas

prisiduodu kad gyva.  viska uz mane atsake  jau Big Bang  :D nieko naujo mano fronte 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 04 15, 11:45)
Jos renovuotas. Mūsų ne. Skirtumas už šildymą nėra labai didelis bent pagal vasario mėnesį gal 10-15eu. Už kovą vat nežinau kiek, riekės paklausti tėvų smile.gif

neklausk, koks man skirtumas smile.gif
mūsų nerenovuotas bet ir nežadam. Nes su dabartinėmis kompensacijomis man tas fasado pagražinimas niekada gyvenime neatsipirktų smile.gif o mūsų dar namas vienos laiptinės, tai sienų daug, kaina gaunasi kosmosas...
Kas patys pirmieji gavo didelę kompensaciją tiktiems ta renovacija apsimokėjo, daugiau tai nesąmonių nesąmonė. Tai mano nuomonė, kuri nebūtinai turi sutapti su jūsiške smile.gif
ačiū die baigiau vieną š... darbą su archyvais. Jaučiuosi kaip kalną nuvertusi...

Ką kitos veikinėjat?
Atsakyti