Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ziurineju atostogas..Zadejom per vestuviu metines,bet bijau,kad lapkricio vidury visur jau bus salta..Tai nusprendem vaziuot dabar-rugsejo pabaigoj,spalio pradzioj,o per metines nueisim i koki restorana ir uzteks biggrin.gif
Tik va kur g.gif ir i Turkija visai noriu,ir i Graikija,ir Malta ziuriu,ir Kipra...Ka nors issirinksim biggrin.gif
Draugai kviecia i Ispanija spalio 16-23 vaziuot,vila jie issinuomavo,bet paziurejau,kad oras max 24,jura apie 20...Vesoka ax.gif Jie tai isgert megejai,nelabai jura jiems rupi.o as tai vandenine ax.gif
Atsakyti

Ziurineju atostogas..Zadejom per vestuviu metines,bet bijau,kad lapkricio vidury visur jau bus salta..Tai nusprendem vaziuot dabar-rugsejo pabaigoj,spalio pradzioj,o per metines nueisim i koki restorana ir uzteks biggrin.gif
Tik va kur g.gifir i Turkija visai noriu,ir i Graikija,ir Malta ziuriu,ir Kipra...Ka nors issirinksim biggrin.gif
Draugai kviecia i Ispanija spalio 16-23 vaziuot,vila jie issinuomavo,bet paziurejau,kad oras max 24,jura apie 20...Vesoka ax.gifJie tai isgert megejai,nelabai jura jiems rupi.o as tai vandenine ax.gif

Nu jo, i sitas salis dar gali rugsejo- spalio menesi. ziurinejau , maciau tikrai  neblogu pasiulymu, pavarvinu seile ir kuo greiciau uzverciu puslapi  :P  Siaip i Graikija gal labiau noreciau, Turkijoje buvau, aisku ten  visko neapziuresi :P vaziuosi i Kipra, tai pabusi ir Turkijoje  :D​ 

Atsakyti
Kainos Kipre vos ne dvigubai didesnes nei Turkijoj g.gif Aisku noriu visur,bet dabar pirmumas Turkijai biggrin.gif Tuo labiau,akd ten nebuvus ax.gif
Atsakyti

Nu jau Turkijos pasirinkimas didelis  :P  Butinai i Pamukale nuvaziuokit, kazkas nerealaus :wub:​ 

Atsakyti
PAmukale esu uzsizymejus dar is senu laiku mirksiukas.gif Ir dar nezinau ar tikrai i Turkija varysim...Dar Graikija uzsiseivinus-Roda ir Corfu mirksiukas.gif Dar ziurineju last minute,jie geru pasiulymu ismeta mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi kiek šiandien visko nuveikėm :) spėjom ir iki MB tetos nuvažiuoti, pasveikinom su praėjusiu gimtadieniu, pasibuvom, aišku prisiruošus visko, tai oi prisivalgėm, paplepėjom ir tik neseniai grįžom :rolleyes: o popiet MB dar su vandenlente vėl plaukiojo, tai šįkart išvis super sekėsi, kol orai leidžia dar gali mėgautis, nes atvėsus jau viskas, čia tokia labiau vasarai skirta pramoga :rolleyes: 

Giega, faina atostogos :bigsmile: jau laukiu ir aš lapkričio pabaigos, kad ir porai dienelių ištrūksim :ax: 

Sveikatėlės sergančioms :4u: 

Atsakyti

Voque jau istustejus Palanga ? nors iss savaitgalis dar siltas, tai tirbut dar netruksta poilsiautoju ? 

Atsakyti

Labas rytelis :4u:​ 

Va ir prabego savaitgalis. Dziaugiuosi grybais, tikrai pailsejau, tai kad vel pirmyn i darbus, o siandien pas mus liudet  tikrai jau  nebus kada, tai kad visoms gero ir darbingo pirmadienio  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Voque jau istustejus Palanga ? nors iss savaitgalis dar siltas, tai tirbut dar netruksta poilsiautoju ? 

Tikrai ištuštėjusi :) yra dar poilsiaujančių, bet jau tikrai nedaug :rolleyes: dabar važiuoja tie, kuriems patinka ramus poilsis :) 

Atsakyti
Labukas

O as pirmadieniais kaip tik mazai darbo turiu biggrin.gif

Oras blink.gif Uraganas Irma ir iki musu atleke-vejas,lietus...
Atsakyti

Sveikos  :) 

giega - nu kad ne Irma, tai tikrai ir ačiū Die.. Pas mus irgi pekla, bet tikiuos, kad Irmos uodega neatlėks  :blink:  :unsure: Ryte iš po vakar ir nakties baisu net buvo lėkt motoroleriu į darbą. Bet džiaugiuos išvengus stiprių gūsių ir lietaus  :) Tikiuos nebebus daugiau tokio oro.. Nors tas sezonas prasidėjo - angliškas / airiškas ruduo  :unsure: 

Voque - vat dabar labiausiai yra tas metas, kai pavydžiu, jog gyveni pajūryje.. Man rugsėjis - kone gražiausias mėnuo Palangai, Šventajai. Ir dar žiemą, kai ramiai sninga didelėm snaigėm ir jau pilna sniego ant žemės būna  :wub:  :wub: 

mickute - nu kad jau prigrybavot, tai davai padalink visoms grybų, nebūk skrega  :rolleyes:  :D  :D Ale aš vis tiek nesuprantu tų medikų žinok, kai paskaitau - TB išleidžia jau vis dažniau, daugiau, bet su visam neišrašo.. Vėjai kažkokie  :unsure: 

R's - kaip jūsų savaitgalis praėjo, ką nuveikėt gero??  :4u:  :) 

Mouette - kaip sveikata?  :) 

BigBang - nežinau, ką čia paklausus dabar Tavęs net  :D Kaip dienos su mažyle eina? TB gal atostogauja kartu su jumis dabar ar dirba?  :)​ 

Atsakyti

Voque - vat dabar labiausiai yra tas metas, kai pavydžiu, jog gyveni pajūryje.. Man rugsėjis - kone gražiausias mėnuo Palangai, Šventajai. Ir dar žiemą, kai ramiai sninga didelėm snaigėm ir jau pilna sniego ant žemės būna  :wub:  :wub:

Kartais ir aš pati sau pavydžiu :rolleyes: tikrai tas ramusis periodas man labai patinka, tokia ramuma, nėra triukšmo, žmonių nedaug, vieni pliusai :ax: 

Visas pakalbinai, tai pasakok kaip Tavasis savaitgalis :mirksiukas:

Atsakyti