Eina sau, kiek daug!
Aš tai neseniai grįžau namo išsirinkus kompiuterį, beliko tik užsakyti Eisiu dabar apsitvarkyti truputį ir po to patinginiauti
Sveikos,
Ooo mickute koks laimikis
Mouette - linkiu kad susitvarkytu reikalai del telefono
uzsuku kol mazyle miega pasilabint maciau kase Lietuvii pralošė, deje paciu rubgtyniu neziurejau
siandien pirma kart buvom su dukryte lauke, trumpai - apie 15 min
maitinu pati,visai neblogai sekasi ;)
visoms linkejimai
uzsuku kol mazyle miega pasilabint
maciau kase Lietuvii pralošė, deje paciu rubgtyniu neziurejau
siandien pirma kart buvom su dukryte lauke, trumpai - apie 15 min
maitinu pati,visai neblogai sekasi ;)
Nu ir saunuole
Mes dar vakar krepsini paziurejom ir jau tada nuluzau, dar sedziu, jauciu tik galva priglaudziu prie atloso, grybai pradeda pro akis plaukti plaukti ir atsijungineju tai Mb ir lova paklojo, kritau, tai iki ryto, nu aisku kaip i darba prabudau, bet dar ant kito sono ir toliau miegot. aisku pailsejau, nors kazkiek raumenukus jauciu. guliu dar lovoje, MB prikepe kiausinienes su sonine, taip skaniai prikirtom, dabar dar kavyte gurksnojam
Sveikos aš jau išmiegojau po baliuko, eisiu kavintis su šeima
pasibuvom smagiai vakar, patiko dovana tėvukui, tai galės dabar kepti ir mus kviestis
bet vajeeee taip liūdna dėl krepšinio, labai....žiūrėjom vakar, matėsi, kad stengėsi, bet ne ta diena matyt
Kiek grybų
Sveikos!
Aš savo susitikimus su draugėm bei mokytoja nukėliau į kitą savaitgalį, nes visai atkritau. Bet kažkaip reik bent apsveikt iki ryt, nes pirmosios paskaitos bei pirma darbo diena.
Už poros valandėlių atveš naują kompiuterį, tai bus veiklos šiandien
Gražaus sekmadienio visoms!
LAbukas
..Pusryciams blynu prikepiau,
Galvojau ir as apie blynus, bet MB pirmiau atsikele, tai jis pusrycius ruose, uz tai as dabar virtuveje sukinejausi- grybienes puodas, vistiena troskinta su morkomis ir grybais, pasispirginau spirguciu, kai gris MB, nuskus bulviu, tai aisku bus grybai su spirguciais ir grietines padazu ir dar vakarienei varskes apkepa iskepsiu vadinasi vel visko prisigaminau siandien, bus ka MB idet i ligonine, ryt po darbo planuoju iki notaru nulekti, tai va ir vakariene ir antradieniui pietukus turiu
dabar biskeli istiesiau kojas pire kompo pailseti