Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kartais ir aš pati sau pavydžiu :rolleyes: tikrai tas ramusis periodas man labai patinka, tokia ramuma, nėra triukšmo, žmonių nedaug, vieni pliusai :ax:

Visas pakalbinai, tai pasakok kaip Tavasis savaitgalis :mirksiukas:

Tu tai sau ne kartais, o dažnai turėtum pavydėt  :rolleyes:  :D

Ai pas mane nieko ypatingo.

Šeštadienį važiavom šiek tiek į parduotuves, nusipirkau žieminę striukę rimtesnę tokią. Paskui važiavom pas draugus pavakarot - draugas demonstravo puikius kulinarinius sugebėjimo savo, gaminiu firminius vištienos sparnelius :wub: Draugė pyragą iškepė. Prikapojom, prisijuokėm, prisibendravom ir grįžom namo.

O vakar tai pagrinde namie serialus žiūrėjom, buvom maisto apsipirkt, buvom klinikoj dar, miegojom grožio miego, gaminom valgyt ir viskas. Ramiai taip :) Sakiau taupau jėgas šiam savaitgaliui  :D  :D  

Atsakyti

Paskui važiavom pas draugus pavakarot - draugas demonstravo puikius kulinarinius sugebėjimo savo, gaminiu firminius vištienos sparnelius :wub:

Kaip seniai valgiau sparnelius keptus, eina sau, o anksčiau vos ne į savaitę po kartą kepdavau :)

Tokia mieguista aš šiandien, eina sau, nepadeda nei kava, o dabar dar papietavau, tai išvis snaudulys užėjo :B

Atsakyti
Turiu saldziu bulviu,bandysiu toki a la kugeli kept.. Na per burokine tarka,bet kept orkaitej.. Ziuresim kas gausis biggrin.gif
Atsakyti

Vis dar nepamėgau saldžių bulvių, na niekaip neina susidraugauti, o va MB labai mėgsta :rolleyes:

Atsakyti

Kaip seniai valgiau sparnelius keptus, eina sau, o anksčiau vos ne į savaitę po kartą kepdavau :)

Tokia mieguista aš šiandien, eina sau, nepadeda nei kava, o dabar dar papietavau, tai išvis snaudulys užėjo :B

Aš šiaip apskritai nesu jų mėgėja, bet turiu pripažinti, kad draugas tikrai labai skaniai pagamino - viską sušlamščiau  :wub:  :D 

Mh, jungiuos prie Tavęs. Pas mus dar oras toks meh, nieko nesinori veikti  :rolleyes: 

Turiu saldziu bulviu,bandysiu toki a la kugeli kept.. Na per burokine tarka,bet kept orkaitej.. Ziuresim kas gausis

Man saldžios bulvės skanios tik dviejuose pavidaluose - orkaitėj apskrudintos arba sriuboj  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2017 09 11, 14:33)
<p>Vis dar nepamėgau saldžių bulvių, na niekaip neina susidraugauti, o va MB labai mėgsta rolleyes.gif
</p>

MB ir megsta biggrin.gif As valgau,bet nealpstu biggrin.gif Nors kas karta vis skaniau atrodo biggrin.gif Is tikro kai prisikepi orkaitej pjaustytu lazdelem,su cesnaku,tai neina atsitraukt biggrin.gif

Sriuboj man kazkaip nelabai patiko..Dejau,nes neturejau normaliu bulviu..GAl pervire,nes kose gavos..
Ziuresiu,kas gausis dabar biggrin.gif Kepa jau mirksiukas.gif
Sau tai greitai makaronu su vista ir suriu prisidariau mirksiukas.gif Si karta ir as kaip Mickute kelis patiekalus dariau biggrin.gif
Atsakyti

MB ir megsta biggrin.gifAs valgau,bet nealpstu biggrin.gifNors kas karta vis skaniau atrodo biggrin.gifIs tikro kai prisikepi orkaitej pjaustytu lazdelem,su cesnaku,tai neina atsitraukt biggrin.gif

Sriuboj man kazkaip nelabai patiko..Dejau,nes neturejau normaliu bulviu..GAl pervire,nes kose gavos..
Ziuresiu,kas gausis dabar biggrin.gifKepa jau mirksiukas.gif

Va man būtent taip orkaitėj patinka keptos  :wub:

Į sriubą tai dėjau būtent taip, kad trinta ji būtų. Tai labai skanu, kaip morkos man  :D

Atsakyti
Zinok,pabandyk kada toki kugeli mirksiukas.gif Visai skaniai gavos mirksiukas.gif DAr kepsiu kada nors tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti

Nežinau, nežavi manęs kažkaip - nu nepadarys man placebo efekto vietoj tikro kugelio skonio  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2017 09 11, 16:23)
<p>Nežinau, nežavi manęs kažkaip - nu nepadarys man placebo efekto vietoj tikro kugelio skonio  rolleyes.gif  biggrin.gif </p>

Oi ne ne,i kugeli ne is tolo nepanasu..Net minties tokios nebuvo biggrin.gif Tik cia is tingejimo biggrin.gif Kur pjaustyt tas bulves lazdelem,det graziai i skarda ir kur sutarkuot biggrin.gif Bet skonio tikrai skaniai gavos mirksiukas.gif Garnyrui prie jautienos steiku labai gerai sueis mirksiukas.gif
Atsakyti

Ai nu va garnyrui prie steikų tai aš nepatingiu lazdelėm supjaustyt, pasiserviruot gražiai  :D 

Man kas šiaip nepatinka su saldžia bulve, lyginant ją su paprasta, tai kad ji tokia saldoka. Paprasta vis tiek yra paprasta, aš už jas galėčiau ir sielą laikinai parduot  :unsure:  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Nu saldi bulve ir yra biggrin.gif Man pirma karta valgant kazkaip tas saldumas keistai atrode biggrin.gif Bet kas karta vis priimtiniau mirksiukas.gif

Vel ieskau keliones..Dabar saziningai skaitau aprasymus vakar prisirinktu viesbuciu..Ir vienas,kuris kaip ir favoritu buvo,jau nuvyle ax.gif Pasirodo jis ne ant juros kranto...Apie kila eit/vaziuot reikia...
Atsakyti