Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2017 07 11, 21:15)
<p>Kad Kaune tik didesne bala Laisves al. bent masinos neskendo </p>

O Kaune jau nurimo audra? smile.gif
Atsakyti

kazkaip sostine nedaro isvadu- jau turejo tokia nemaza liuti, turejo imtis kazkokiu priemoniu,  ir ne vakar, ir ne pries savaite,bet ir vel ten pat skesta automobiliai, kazkaip visiems dzin- gal pravaziuos, gal paskes, gal i Neri ikris. ai ne mano, gal kada kas sutvarkys 

Atsakyti

ramiai , gal kiek smarkiau lyja, bet be jokiu zaibu, griaustiniu. Tikrinau Dzukija- Alytuje, kaime- Butrimoniu apylinkes- liutis tik apie 18 prasidejo, ir  su zaibais, bet kiek zinau dabar  ramiai lyja

Atsakyti

Audra nerimsta, skęsta net mūsų rajonas, kuris aukštai gana yra unsure.gifįdomu, kada nustos lyti. Žiūrėjau nuotraukas internete, tai šįkart panašu, kad blogesnė situacija nei praėjusį kartą biggrin.gif

Tik dabar baigiau tvarkytis, kemšu ledus su braškėm smile.gif

nu jo, maciau  nekokiu Vilniaus vaizdu  :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 liepos 2017 - 20:54

MB siūlė su dviračiais, bet kažkaip nėra šilta, tai pasilikau namie :) pas mus tik 16 laipsnių, kai tarkim Vilniuje 24, na vasara tikra :D užtat parelaksavau vonioje, eisiu dabar šviežių mėtų arbatos pasidaryti ir ilsėtis :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 07 11, 21:50)
<p>kazkaip sostine nedaro isvadu- jau turejo tokia nemaza liuti, turejo imtis kazkokiu priemoniu,  ir ne vakar, ir ne pries savaite,bet ir vel ten pat skesta automobiliai, kazkaip visiems dzin- gal pravaziuos, gal paskes, gal i Neri ikris. ai ne mano, gal kada kas sutvarkys </p>

Baisu čia kas darosi..būtent su ta atkarpa, kurią fb pasidalinau video. Prieš porą savaičių ten lygiai taip pat skendo, tik šį kartą baisiau...Dar skaičiau, kad viena mergina su mašina iščiuožė į Nerį..ir jau įdomu, ką apie Gedimino kalną ryt rašys, nes jam tai tikrai įtariu, kad nekažką...Dar pora tokių audrų ir ten nieko nebeliks, nes niekas nenori prisiimti atsakomybės už tą slenkantį kalną, parama gauta, o veiksmų 0 ax.gif

Prie mano namų požeminę perėją iki viršaus apsėmė rolleyes.gif
Atsakyti

tai maciau ta atkarpa tam video, ir net  ne  vienas video yra. Ir kiek nori reportazu kur ikrito i Neri auto. o tai vis dar pila Vilniuje ????

Atsakyti
PAs mus ir dabar gana stipriai lyja..Yra kelios vietos Londone,kur potvyniai buna,bet lygtai kol kas nieko..
Bjauru per lietu dirbt..Nei su kapisonu eit,nei paskui slapiai ant sedynes sest...O ir dezes suslampa...

Drauge buvo melyniaut/grybaut,tai melyniu nerado dar,o grybukus kelis rado mirksiukas.gif
Atsakyti

tai maciau ta atkarpa tam video, ir net  ne  vienas video yra. Ir kiek nori reportazu kur ikrito i Neri auto. o tai vis dar pila Vilniuje ????

Šiek tiek ramiau, bet vis dar.. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jauciu jau mano rytdienos grybukai su sita liutimi nuplauke 

Atsakyti
Bet po lietaus grybai dar geriau auga mirksiukas.gif
Atsakyti

bet slapia bus, neisbrisim miske 

Atsakyti