lyja. Ir taip smarkiai. miegot nenoriu. tai knapsiu prie kompo
Yves rocher

Pas mus irgi lyja vis. Miego nesinori, nes miegojau beveik iki pietų tai irgi prie kompiuterio tupiu, sūrelius doroju
Giega, kad ir mazos dovaneles- smagu
Vajej matosi kad mickutė atostogauja žinutė po žinutės
Liūdna dėl Vilniaus, bet kartais gamta išdaigų prikrečia, o ką jau tu ten padarysi? Kas liečia kalną tai taip, ten kažką įmanoma gal padaryt.. beje va azijoj ir net toj pačioj anglijoj dažnai būna potvyniai, kiekvienais metais namus užlieja, ir ką? juk nesustabdysi lietaus
Vajej matosi kad mickutė atostogauja
žinutė po žinutės
![]()
![]()
Tu geriau ką nors naudingą nuveik o ne sm sedėk
Tu geriau ką nors naudingą nuveik o ne sm sedėk
o ka tokiu laiku galima naudingo nuveikti ???????
o ka tokiu laiku galima naudingo nuveikti ???????
aš ne apie dabar,abskritai
aš ne apie dabar,abskritai
o as ir nesedeju visa diena SM zinok grizus kiek kotletuku prikepiau - vienetais neskaiciuosiu- turejau daug farso, tai 2 keptuves pavariau tokiais maziuciukais vieno kasnio kotletukais, na uz vysnias didesnesni, dar keptuve prikepiau didesniu, nes i vidu dejau alyvuoges. na cia galvojau ryt vaziuosiu grybaut, bus ka uzkasti, kad ne sumustiakai. dar 7 farso suktinus apkepinau su sonine, dar apviriau vistienos ketvircius ir sv. kiaulienos desreles, tai ryt jei nevarysiu i miska, tai gal MB parleks kelioms valandoms, tai viska mesiu i orkaite ir pabaigsiu kepti. bulves susiskutau- kose darysiu, kopusta susispjausciau- ryt pabaigsiu salotas daryti , kompota issiviriau, va tik pyraga jau uztingejau siandien issikepti . tai ar mazai ka veikiau grizus vakare ?
Nu gerai gerai, pasidarei nemažai, šaunuolė
O kas čia sakė daug negamina
Viskas einu aš į lovą ;)