Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

tokios liutis tik isplauna grybus 
Atsakyti

lyja. Ir taip smarkiai. miegot nenoriu.  tai knapsiu prie kompo 

Atsakyti
PAs mus ir lyja..Ir visa nakti zada lietu..MAn tai kas,as miegot eisiu,bet va MB tai dirbt reiks...

Yves rocher biggrin.gif VAkar gavau laiska,jei uzsisakau,gaunu pakabuka su auskarais dovanu biggrin.gif Bet nusprendziau,kad nereikia man to pakabuko biggrin.gif Siandien gaunu kita laiska-artejanciam gimtadieniui biggrin.gif Vel siulo dovanu-si karta menesio plauku ampoles..KAzkada naudojau,bet nezinau veike ar neveike biggrin.gif NA bet blogiau nebuvo ax.gif Bet dar ilindau i internetini ju puslapi-ten dar kitokiu dovanu siulo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Laikrodi ir apyranke mirksiukas.gif Bet kadangi as laikrodziu nenesioju,tai uzsisakinesiu pastu mirksiukas.gif Isimeciau pora lupdaziu,Kuno losjona-turejau,labai patiko,miceralini vandeni makiazui valyti mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mus irgi lyja vis. Miego nesinori, nes miegojau beveik iki pietų :angel_not:  tai irgi prie kompiuterio tupiu, sūrelius doroju :rolleyes:​ 

Atsakyti

Giega, kad ir mazos dovaneles- smagu  :wink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 liepos 2017 - 22:42

Vajej matosi kad mickutė atostogauja :D žinutė po žinutės  :D  :D  :D 

Liūdna dėl Vilniaus, bet kartais gamta išdaigų prikrečia, o ką jau tu ten padarysi? Kas liečia kalną tai taip, ten kažką įmanoma gal padaryt.. beje va azijoj ir net toj pačioj anglijoj dažnai būna potvyniai, kiekvienais metais namus užlieja, ir ką? juk nesustabdysi lietaus  :bijau2:​ 

Atsakyti

Vajej matosi kad mickutė atostogauja :D žinutė po žinutės  :D  :D  :D

​ 

:D :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 liepos 2017 - 22:41

:D :P

Tu geriau ką nors naudingą nuveik o ne sm sedėk :D 

Atsakyti

Tu geriau ką nors naudingą nuveik o ne sm sedėk :D

o ka tokiu laiku galima naudingo nuveikti ??????? 

Atsakyti

o ka tokiu laiku galima naudingo nuveikti ??????? 

aš ne apie dabar,abskritai :D 

Atsakyti

aš ne apie dabar,abskritai :D

o as ir nesedeju visa diena SM   :P  zinok grizus kiek kotletuku prikepiau  - vienetais neskaiciuosiu- turejau daug farso, tai 2 keptuves pavariau tokiais maziuciukais vieno kasnio   kotletukais, na  uz vysnias didesnesni, dar keptuve prikepiau didesniu, nes i  vidu dejau alyvuoges. na cia galvojau ryt vaziuosiu grybaut, bus ka uzkasti, kad ne sumustiakai. dar 7  farso suktinus apkepinau su sonine, dar  apviriau  vistienos ketvircius ir sv. kiaulienos desreles, tai  ryt jei nevarysiu i miska, tai gal MB  parleks kelioms valandoms, tai viska mesiu i orkaite ir pabaigsiu kepti. bulves susiskutau- kose darysiu, kopusta  susispjausciau- ryt pabaigsiu salotas daryti , kompota issiviriau, va tik  pyraga jau uztingejau siandien issikepti . tai ar mazai ka veikiau grizus vakare  ?  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 liepos 2017 - 23:30

Nu gerai gerai, pasidarei nemažai, šaunuolė  :4u: 

O kas čia sakė daug negamina  :D  :D  :D  :P  

Viskas einu aš į lovą ;)

Atsakyti