Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Išalkus mickutės žinučių geriau neskaityti... :rolleyes: užsimaniau visko :D 

Labos nakties! :)​ 

Atsakyti

Nu gerai gerai, pasidarei nemažai, šaunuolė  :4u:

O kas čia sakė daug negamina  :D  :D  :D  :P

Viskas einu aš į lovą ;)

be to prasom nepamirsti , kad man dabar atostogos  :D  ir kazkokiais darbais nesiruosiu apsikrauti  :P​ 

Atsakyti

Išalkus mickutės žinučių geriau neskaityti... :rolleyes: užsimaniau visko :D

Labos nakties! :)​ 

Dziaukis kad anas telefas parejo, buciau ir fotkiu primecius :P​ 

Atsakyti

be to prasom nepamirsti , kad man dabar atostogos  :D  ir kazkokiais darbais nesiruosiu apsikrauti  :P 

Tai yra maloniu darbu :P nors kai orai tokie tai suprantama kad tik prie pc sedet :D 

labas rytas  :4u: 

Atsakyti

labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Tai yra maloniu darbu :P nors kai orai tokie tai suprantama kad tik prie pc sedet :D

labas rytas  :4u:

tai kad tikrai nesedziu visa diena prie kompo  :P ir kasdien einu, susitinku su kazkuo , visokiu reikalu  turiu. subine nuskaustu vien sedeti  :lol:  :lol:​ 

o kas prie tu maloniu darbu ?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 12 liepos 2017 - 07:48

Sveikos :) oi, Mickut, Tu tik rašyk ir bendrauk, jei laiko turi ir noro, vis temoj aktyviau, vis yra ką skaityti :angel_not: nemokykim jau viena kitos ką veikti :D 

Atsakyti

Labsi mickute jautriai sureagavo i mano zinute ir dabar man azartas paerzint :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 12 liepos 2017 - 08:28

Sveikos :) oi, Mickut, Tu tik rašyk ir bendrauk, jei laiko turi ir noro, vis temoj aktyviau, vis yra ką skaityti :angel_not: nemokykim jau viena kitos ką veikti :D

o vienai man juk liudna  :unsure: tai vat ir ieskau bendravimo :B​ 

Atsakyti

Labsi mickute jautriai sureagavo i mano zinute ir dabar man azartas paerzint :D

tai kad  as labai rami  :P​  be to  pati sakei, kad viska pamirsti, tai vat  ir atrodo tau kad vien tik prie kompo sedziu  :lol:  :lol:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 12 liepos 2017 - 08:36

nuplauke mano grybukai  :huh2:  sitiek prilyjo vakar . ir nakti ilgai lyjo .ech....

Atsakyti

Paerzinau ir uztenka :) 

reik bandyt man dar nusnaust, lyg mazyle pilvelyje aprimo, o dar ir papusryciavau, tai dar valandele miegelio nepakenktu kaip 4:30 atsikelus :D 

Atsakyti