Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Gaminau užvakar cepelinų, kepiau trupininį pyragą su aviečių uogiene. Šį penktadienį nusprendžiau gaminti balandėlius bei kepti obuolių pyragą. :)

Kokia šeimininkutė :rolleyes: pirmą kartą gaminai cepelinus? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Oi ne  :D Ketvirtą gal jau.  :hmm: 

Nežinau, kas man užėję pastaruoju metu, bet norisi gaminti :D ir dar ne bet ką, o visokius kugelius, cepelinus ir pan. :D Karantino įtaka matyt.

Atsakyti

Aš nesu ir spėju niekada neprisiruošiu :B  :D nesam super dideli megėjai, bet va kugelio visai norėčiau :)​ 

Atsakyti
LAbai noreciau cepelinu wub.gif GAl kita pirm visai neblogai issivirt butu g.gif Siandien balandeliai baigineja virt..Tik va MB neaisku kada gris..Autostradoj avarija,apvirtes sunkvezimis,tai labai letai visi vaziuoja...O taikiau isvirt,kaip tik ant jo grizimo..
Prisiskaiciau cia Moettes visokiu pyragu ir as ikisau keksa kept biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

As jau kavyte geriu, biskeli tingejau keltis, bet ruosiuosi i  laidotuves vaziuoyi 

Turiu managoldu lapu, tai  reiks pabandyti farsa sussukti, bus  biskeli kitokie balandeliai  :) 

Atsakyti

Labukas

Mickut,cia i tos kaimynes? O leidzia? Kazkaip skaiciau,kad tik patys artimiausi gali but..

Ex,baiges geri orai,visa sav lietu rodo.. Kaip ir reikua palaistyt viska,bet taip bjauru per lietu dirbt...
Atsakyti

taip , kaimynes. Kazkiek leidzia. gal toliau pastovesim per atstuma, nesibrausim ten prie pat,, nu kazkaip atsisveikinti juk reikia. jei jau kavinese gali sedeti  be kaukiu,  tai manau cia svarbesnis reikalas, kaukes uzsidedam ir pirmyn. I baznycia ir nevaziavom, nors jau nuo vakar ir i baznycia leidzia.  nemanau kad daug zmoniu

Atsakyti

Sveikos :) 

Mickute :4u:  :unsure: 

Oi kažkaip per greit man laikas lekia, viskas per greit, jau ir dienos maišosi - nesuprasi. Bet rimtai, kai pagalvoji tuoj juk vasara, kiek čia liko :blink:  :B 

Tokį keistą ir juokingą sapną šiąnakt sapnavau: turėjom su SB pagaminti tailandietišką sriubą ir neštis ją pas mano tėvus į svečius. Susitinkam su teta, ji taip pat nešasi savo pagamintą variantą, paragaujam, tai vaje kaip skanu, su kokosu pienu/kalendra/čiliuku, na viskas kaip priklauso :D paragaujam mūsų, o pas mus šaltibarščiai kažkokie :D  :D ir niekaip nesupratom kaip galėjom juos pagaminti, nes gaminom tai ne juos :D 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
niaukėsi dangus niaukėsi, vėjas kilo kilo....vėjas nurimo, trys lašai nukrito, vadinasi palijo... verysad.gif
Reiktų lietaus, gamta atsigautų....

Dirbu, užsikaičiau kavos....reik nagrinėtis kaip ten su tomis bibliotekomis, lyg atidarė bet neatidarė, o aš su savo pažymėjimu vėl negaliu prisijungt, gal slaptiką pamiršau....o noriu skaityt smile.gif o neturiu ko smile.gif

Naktimis aš labai retai sapnuoju. Aplamai kaip vyras sako- pavydi jis man miego. Aš naktimis miegu...o ne sriubas verdu kaip kai kas :V smile.gif
Atsakyti

Pas mus diena eli lasai irgi nukrito, bet oras puikus, siltas, dabar namie tvarkiausi net nepastebejau, bet pasiziuriu pro langa- asfaltas slapias, aisku tik rasa padare. bet dar biskeli tokio lietucio- medziai visai suzaliuotu  :wub:​ 

Atsakyti

Uz tai pas mus atsakanciai lietus pyle,nuo striukes varva,visa sikna slapia..Susalau labai.. Masina elektrine,tik ijungi sildyma,iskart per puse mylios krenta.. Tai biski taupiau,nevaziavau viso laiko su ijungtu sildymu.. Uz tai va grizus namo i karsta vonia isokau. Pasisildysiu mirksiukas.gif

Per tvora permestas siuntinys,pasiimu-geles blink.gif Nuo ko.. Issiardau,nuo pacio Dpd biggrin.gif Nustebino biggrin.gif
Dar bateliai didesni atejo.. tik va orai suprastejo,kaip ir neberrik siuo metu..
Atsakyti

atsiuskit mums lietaus, cia taip reikia. jau visi ukininkai dejuoja, kad niekas neuzaugs

Atsakyti