Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

aš nepamenu, aš su pertraukom bendravau čia. O kas jai buvo?

gal tu nebuvai dar, nes tu veliau prisijungei, nes ten nestaigi mirtis buvo, dar puse metu visokios ligonines,kaulu ciulpu persodinimas, o draugytes  neturiu jau 7 metai    :(  kraujo veziukas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 balandžio 2020 - 17:56

Mes su MB aplankem kapelius, grisdami uzsukom i Mega, galvojom paziuresim , kur ten jo dukra dirba, bet nepataikem,  ne jos pamaina. tai siaip perejom per Mega, laaaaaaabai senai buve, po remonto  ir nebuve. zmoniu nedaug, aisku didesnese parduotuvese ir zmoniu daugiau, bet net Senukuose eiliu prie kasos nera, tai tik  svarstykles MB nupirko man ir va jau namie sotus prie teliko iskritom 

Atsakyti

Labas rytelis

OI kaip gerai issimiegojau, girdejau kai MB iseidinejo, pamojavau ranka ir  ant kito sono  :D lekiu iki turgelio, o tai nei vienos bulves neturiu,rytine mankstele-  maratonas  aplink  turgu ir parde su maisais  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Labukas

Nupirk man kiausiniu biggrin.gif Blyn,visus suvalgem,o tik del kiausu stovet eile i parde,nu taip nesiniri..
Atsakyti
Sveikos,
Giega neperku kiaušų, mama duoda smile.gif tai ir tau nenupirksiu smile.gif
Atsakyti

Sikart nebuvo daug zmoniu pardeje, tai dar su pardaveja spejom paplepeti, tada trumpam iki drauges nulekiau, jai  lauktuviu nunesiau, o tai ji man  vis kazka duoda, taip ir dalinames maistu ir produktais  :P​ dar turgelyje pro darzoves praejau,  vienu zodziu darzoviu prisipirkau, pieno ir MB batona nupirkau. Oras tai pasaka lauke, taip silta  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 30 balandžio 2020 - 09:17

Labas, kūmutės!  :4u: 

Pagaliau kiek ramesnis rytas, tai atbėgu čia. Tos visos dienos tokios nu ne lėkime, nes namie būnam, bet tikrai labai daug darbo. Vakar vėl pradėjau mokymus naujai priimtiems darbuotojams vesti, nuotoliniu būdu pirmą kartą sesiją darėm, tai šiek tiek keista ir pavargau visai - juokiausi, kad jau pamiršau ką reiškia kalbėti dvi valandas be sustojimo  :D  :D  :D 

Šiaip kaip ir nieko įdomaus nevyksta. Kelis internetinius apsipirkimus padariau paskutiniu metu: nusipirkau kavos (pas mus Nespresso aparatas kapsulinis, tai užsipirkau kapsulių, nes jau baigėsi, o iš parduotuvės paprastos ten Starbuckso ir pan. ne tas pats vis tiek). Laukiu Zara siuntinio - pirkau tokį bodysuit, nežinau kaip lietuviškai teisingai pavadinti. Lietuviška Zara sako, kad glaustinukė - triko tipo žodžiu, su susegimu per klyną  :) Ir pirkau dar paprastą palaidinę tiesiog, bus į darbą ar šiaip, nu ne po namus  :D Tai šita siunta jau tris dienas pašto mašinoj važinėja, niekaip nepristato  :D  :D  :D 

Kažkada neseniai gavau slidžių batus, tai jau laukiu nesulaukiu slidinėjimo atostogų - dzin ta vasara, greičiau man slidinėt reik  :wub:  :wub: 

Vakar nusipirkau Flokati šlepetes sau ir vyrui, tai jau pristatė į paštomatą Lietuvoj, tetis paims. Ir dar užsisakiau kelis daiktus Zara vakar, tai gal atveš kažkada - pasiėmiau batų (aulinukus ir balerinas paprastas) ir kažką dar, ką pamiršau jau. Nu tikrai labai reikėjo vadinasi  :blink:  :D  :D  :D Nors iš tiesų reikėjo ir norėjosi - krepšį vis peržiūrinėjau ir marinavau ilgą laiką, neperku impulsyviai kažkaip paskutiniu metu  :) 

Kas čia dar įdomaus? Ai, vakar ėjom po pasivaikščiojimo pro garažą ir pamačiau, kad vienas kaimynas savo motociklo raktus spynoj palikęs. Prirakintas ratas su normalia spyna, bet visi raktai viskas palikta tiesiog nu imk ir važiuok. Tai ir taip galvojom, ir taip, bet galų galėj su vyru palikom raštelį su informacija ir numeriu ir paėmėm tuos raktus. Kadangi turiu ir asmeniškos itin skaudžios patirties, ir šiaip per paskutinius 2.5m iš to garažo buvo pavogti trys transportai (du motociklai ir mano motoroleris), tai kažkaip galvojam geriau nerizikuot, nes tokiu atveju ir draudimas nieko jam nedengtų, kadangi raktai palikti - imk ir važiuok, o kameros garaže yra. Tai laukiam dabar skambučio, reiks nulėkt paduot tuos raktus  :) 

Šiandien mano geriausios draugės jubiliejus, tai jau nuo pat ryto su fanfarom sveikinom. Turėjo jie keliaut dabar, būtų Vietname sutikus didelį gimtadienį, bet va išėjo kaip išėjo. Ir gaila, kad nei mes negalim nuskrist pasveikint (šiaip stengiamės visad ištaikyt suplanuot per kurio nors gimtadienį nulėkt ar mes pas juos, ar jie pas mus - susitikt žodžiu). Nu yra kaip yra  :) 

Daugiau nežinau net ką ir papasakot, tai linkiu visoms puikios dienos. Ilgasis savaitgalis jau kažkam rytoj prasidės, kažkam pirmadienį prasitęs, tai smagu smagu  :) 

Skanios kavos, damos!  :4u: 

Atsakyti

Labukas :) pas mus nesibaigia nekoks periodas, vakar nekokių naujienų sužinojom apie MB tetą, vėžys atsinaujino, tai tikrai kažkaip paveikė, nei ūpo, nei nuotaikos...liūdna.

O šiaip rytas įprastas, diena nusimato įprasta, dienos lekia ir tiek :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labukas :) pas mus nesibaigia nekoks periodas, vakar nekokių naujienų sužinojom apie MB tetą, vėžys atsinaujino, tai tikrai kažkaip paveikė, nei ūpo, nei nuotaikos...liūdna.

:friends:​  tikrai ne kokios naujienos, stiprybės ir sveikatos jai! 

Atsakyti

O šiaip rytas įprastas, diena nusimato įprasta, dienos lekia ir tiek :rolleyes:​ 

:console:​ 

Atsakyti
Vogue,Stiprybes ir sveikatos tetai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As,kai nemazai namu apeinu,tai gana daznai matau raktus paliktus is lauko puses,tai irgi visada pasakau zmonems biggrin.gif O va draugei taip nunese visa raktu rysuli..Grizo su tasem,vaikas dar i tulika norejo,greit atidare,bego,na ir liko tie raktai ikisti..Po nemazo laiko apsiziurejo...NAmie turi ta skambuti su kamera,paziurejo ir mate,kaip kazkoks vyras pasieme tuos raktus..Spyna tai spyna,nedaug kainuoja pasikeist,bet visam rysuly buvo nuo merso ir nuo range roverio rakteliai..Viens 500£,kitas 600£ kainavo pakeist..Ir cia kaip tik pries KAledas..Gera dovanele pasidare.

Einu valgyt virt..Burokeliu sriuba ir makaronai su farsu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti