Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :)

Vilniuj šnd gerokai nulijo, tai dabar tooooks pasakiškas oras, šilta ir drėgna. :) 

Papasakoti nelabai neturiu ką, dirbau prie projekto, ėjom su MB pasivaikščioti palei Nerį. Ryt nusimato darbinga diena, daug namų darbų, dar atviruką draugei išsiųsiu.  :rolleyes: 

Šiaip labai smagu matyti atsigaunantį Vilnių, mačiau nuotraukas kavinių staliukų senamiesty ir žmonės tokie laimingi visi. Kažkaip gerai nuteikė.  :wub: 

Atsakyti

Labas rytelis

Vis prabundu keliomis minutemis ankciau, kad dar jam speciau kava padaryti  :P speja praausti, nes nemegsta karstos.

Siandien namie, kai MB gris po darbo- nuleksim ant kapu.  siandien jau 3 metai kai tevuko neturiu  :(  tai vat noriu  ir geliu nuvezti ir zvakes padeginti. tuo paciu  bus ir mamos dienai. o dabar einu skalbenke idarbinsiu, mastau ka cia dar naudingo nuveikus  :ax:  :ax: 

Atsakyti
Labukas

Nekaip jauciuos.. Vis del to susalau vakar.. Eidama gult ir vaistu ikaliau. Tempos ner,bet sveika nesijauciu..
Na ka,einam dirbt toliau. Vis dar kalnai siuntiniu..
Siandien mano supynes atvaziuoja ir kaip tycia nieko namie ner.. Palikau draugei raktus nuo namu,ateis,paims ..
Atsakyti

Nesusirk, Giega  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) jungiuosi su kava, gal kas kartu? :mirksiukas: 

Pusdienis įprastas, tikrai kažkaip nėra ką pasakoti, viskas tas pats. Vakar pagaliau su tėvais susitikau po ilgo laiko, tai kavinomės lauko kavinukėje,

kaifas :wub: atrodo anksčiau net nevertindavom tokių smulkmenų, o dabar vien gyvas bendravimas ką reiškia :wub:  :angel_not: 

Oras pas mus saulėtas, bet nėra šilta, vėjas žvarbokas. Lietaus reikėtų taip pat, lyg pranašauja savaitgalį :rolleyes: 

Giega, nesusirk :unsure:  :4u: 

Mickute :4u: kaip greit laikas lekia...jau trys metai :huh2:​ 

Atsakyti
Sveikos,
aš irgi pamenu kai Mickutės tėvukas mirė. Tai pirmiausia pagalvoju- ogo kiek čia bendraujam, net nesitiki kad tiek metų jau ..

Šiandien ėjau į biblioteką, radau instrukciją ant durų kaip užsisakyti knygas, grįžau, užsisakiau...ir po valandos skambutis kad galite jau ateiti pasiimti- surastos smile.gif kaip fainai. Man taip net labiau patinka nei įprastai smile.gif nes aš vis tiek visada turiu norų sąrašą kurį duodu bibliotekininkei ir neieškau pati ten ko nežinodama...dabar net laiko gaišt nereikia kol suras....
Atsakyti

As pasitvarkiau, jau keleta geliu i balkona istrenkiau, prisedau arbatos atsigerti  :) net tikrai idomu kiek metu mes cia pliurpiam  :hmm: 

Atsakyti

Oi mes pačios pirmosios, tai tikrai ilgai :rolleyes:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Oi mes pačios pirmosios, tai tikrai ilgai :rolleyes:  :bigsmile:​ 

ar jau mes cia buvom, kai mano drauge mire ? :hmm:​ 

Atsakyti

ar jau mes cia buvom, kai mano drauge mire ? :hmm:​ 

Taip, buvom...na lyg atsimenu tokį faktą :hmm:  :huh2:​ 

Atsakyti
aš nepamenu, aš su pertraukom bendravau čia. O kas jai buvo?
Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Ryte saule buvo,po pietu vel lynot pradejo...Bet siandien nesusalau biggrin.gif

Supyne drauge paeme mirksiukas.gif Dabar tik gero oro reikia,kad ja surinkt biggrin.gif

Kokiu knygu prisirinkai,V-rine?As nezinociau taip pagal pavadinimus ka issirinkt..Nebent tikrai turi rekonemduotu knygu sarasa..As i elskaitykle nesenai persimeciau virs 300 knygu,tai ir skaitymo nemazai turiu biggrin.gif
Atsakyti