Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

galvoju galvoju kokia ten ta pavėsinė kur Mickutės draugei susitvarkyti net talkos reikia... čia tipo koks namelis ar lauko kai būna?

na  jau beveik ir namelis,  senai cia jie patys ji pasidare,kazkatram jubiliejui reikejo kur svesti, tai kad  didelis, nes ten stalas, sena sofa,  foteliai  indauja su visais  indais, kad nereiktu is namu nesiotis, vasara ir saldytuvuka maza atsigabena is namiu, ir langu kazkiek yra, tai ir tuos isvalyti reikia, ir aisku daug pasideda irankiu, kasikai  grybavimams, na nuo rudenio kaip ir sandeliukas pasidaro, vis po stogu kazkas. Kiek perziurejau, tai neturiu foto   :hmm:  cia ne tos  siuolaikines kiauros  pavesines, kur tik stalas ir suolai  :P 

Atsakyti

Sveikos :) pas mus vėl vėjuota ir nors saulėta diena, bet visiškai nemalonu lauke, tai šiandien spėju vakarop pasivaikščioti neišeis, bet gal ir gerai, turėsiu pasiteisinimą :D o kitas pasiteisinimas, kad ryte lb sunkiai ir ilgai sportavau, tai galiu ir patingėti :) 

Hmm, ką čia dar papasakojus net nežinau, tokios dienos įprastos, tokios vienodos, kad va rytoj vėl ketvirtadienis, vėl savaitgalis ir savaitės nebėra :hmm: 

Einu kavos didelį puodą darytis - skanausiu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tik dabar  nustojo lyti, o tai vis taip nesmarkiai lyjo nuo pat ryto. kai toks oras, tai net meiles darbui nera, labiau prie tinginio traukiau  :P  kadangi jau siandien niekur nekeliu kojos is namu, tai MB spintoje tvarka darau, pagaliau  pasidare savaitgali  spintoje lentyna virs pakabu, tai rusiuoju jo ten  mazesnius rubelius, perrinkineju- ka i skalbenke, ka i skudurus  :D salikus sukraunu kitai ziemai, kad nesimaisytu cia po ranka. Paskui eisiu kugeli kepti su vistiena, jau viska susiruosiau- ir bulves nuskustos, ir spirgai supjaustyi  :ax: 

, tokios vienodos, kad va rytoj vėl ketvirtadienis, vėl savaitgalis ir savaitės nebėra :hmm:

nu jau tik taip neskubam gyventi  :D  dar tik treciadienis, o sakai- ir savaites nebera  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 05 06, 13:30)
<p>Tik dabar  nustojo lyti, o tai vis taip nesmarkiai lyjo nuo pat ryto. kai toks oras, tai net meiles darbui nera, labiau prie tinginio traukiau  tongue.gif  kadangi jau siandien niekur nekeliu kojos is namu, tai MB spintoje tvarka darau, pagaliau  pasidare savaitgali  spintoje lentyna virs pakabu, tai rusiuoju jo ten  mazesnius rubelius, perrinkineju- ka i skalbenke, ka i skudurus  biggrin.gif salikus sukraunu kitai ziemai, kad nesimaisytu cia po ranka. Paskui eisiu kugeli kepti su vistiena, jau viska susiruosiau- ir bulves nuskustos, ir spirgai supjaustyi  ax.gif </p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Voque*" data-cid="72655598" data-time="1588758181"><div><p>, tokios vienodos, kad va rytoj vėl ketvirtadienis, vėl savaitgalis ir savaitės nebėra hmm.gif</p><p></p></div></blockquote><p>nu jau tik taip neskubam gyventi  biggrin.gif  dar tik treciadienis, o sakai- ir savaites nebera  cool.gif​ </p>

Tai sakai kugeli kepi bigsmile.gif biggrin.gif hmm.gif essen.gif
Atsakyti

nu jau tik taip neskubam gyventi  :D  dar tik treciadienis, o sakai- ir savaites nebera  :B​ 

Ne taip supratai :) turėjau omeny, kad jau savaitės vidurys, nebedaug liko iki savaitgalio, o bent man savaitgalis tikrai greit pralekia ir va sekmadienio vakare susivoki, kad vėl savaitė pralekė :)​ 

Atsakyti
Koks fainas oras lauke... taip prolangą atrodo...
ką gaminsiu nežinau. Norėčiau to kūgelio Mickutės. Bet kaip te ta vištiena "įsipaišo" aš taip ir nesuprantu.. žalią dedi?
Fb pas FB draugę ten diskusija. Ji mokytoja, įdėjo vaikų eilėraščius apie karantiną- nu te tipo nusibodo prie kompų, norisi į lauką ir t.t. ir vienas komentaras kažkokios moters tipo vaikai jei nesimokysit va taip teks visą gyvenimą ofisuose prie kompo sėdėt... Tipo kas nesimoko- visi lūzeriai dirba ofisuose smile.gif neiškenčiau nepakomentavusi... biggrin.gif biggrin.gif ir įdomu tai kas tada jos manymu dirba laukuose daržuose gamyklose pardouvėse ir t.t.ir t.t. na kurie tikrai negali ofisuose bent dėl išsilavinimo dirbti...be jokio įžeidimo ar kokių asmeniškų taikymų tik šiaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 gegužės 2020 - 14:58
Na ką, nuėjau šiandien 3km smile.gif Tikiuosi po truputi iir iki 5 pakilsiu biggrin.gif
Atsakyti

Tipo kas nesimoko- visi lūzeriai dirba ofisuose smile.gif

Oho, įdomus požiūris :rolleyes:  :hmm:​ 

Atsakyti

Norėčiau to kūgelio Mickutės. Bet kaip te ta vištiena "įsipaišo" aš taip ir nesuprantu.. žalią dedi?

o ko jau  cia neisipaiso ta vistiena ? puikiausiai iskepa, dazniausiai dedavau sparnelius, sikart tik spraneliu petukus, is  ryto juos pamarinavau, i tarkius paskandinau, super gavosi !  :essen:  minkstuteliai, mesyte   pati nuo kaulo neriasi. jei bijai kad neiskeps, gali rukyta paukstiena deti. esu ir  su tokia ne karta kepus  :ax: Kiaules koja kiti kugelyje kepa, tai jau sita aisku apvirti reikia  :ax:  o tai V-RIne pas tave kugelis vien tarkis ? 

Tai sakai kugeli kepi bigsmile.gifbiggrin.gifhmm.gifessen.gif

jooo, bet jau  jau rezervuotas  :lol:  :lol:  :lol:  va  tuoj dar kaimynelis prisijungs.  kepiau atseit  nedaug,  tikejausi i mazesne skarda sutalpinti, ir tikrai atrodo maziau bulviu skutau, bet vis tik teko  atsiprasyti iprastos   skardos, na gal ne tokia pilna  sikart gavosi  :P 

Atsakyti

Kai kepdavau kugelį, tai visuomet dėdavau žalią vištieną ir kaip Mickutė rašo, tai tiesiog "išsinerdavo" nuo kaulų :rolleyes:​  

Atsakyti
As jau po darbu,pavalgiau,pasidariau palapune nuo saules ir guliu ant savo sofkos supynes smile.gif imesii i fb smile.gif

O tai direktoriai kur sedi?? Ne Ofisuose??

Esu kepus kugeli ir su zalua vista,ir su rukyta,ir su rik sonkauliais.. Bet man vis tiek grynas kugelis skaniausias biggrin.gif Is tikro paskui labai nervina ta kugeli rankom valgyt,kai kepi su kokua vista biggrin.gif
Atsakyti

O tai visai noreciau  but luzere ir sedet ofise  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Na ką, nuėjau šiandien 3km smile.gifTikiuosi po truputi iir iki 5 pakilsiu biggrin.gif

Saunuole ! Kur cia tiek prazingsniavai ? 

Esu kepus kugeli ir su zalua vista,ir su rukyta,ir su rik sonkauliais.. Bet man vis tiek grynas kugelis skaniausias biggrin.gifIs tikro paskui labai nervina ta kugeli rankom valgyt,kai kepi su kokua vista biggrin.gif

o man skanu su vistiena ypac. su farsu galima, dar esu dejus ruk. sonines gabalelius. va tada jau su rankomis nereikia terliotis. bet kai namie valgom vieni, tai nieko ir tie kauliukai :P​ 

Atsakyti