Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

vištiena gal ir skanu, bet nesu bandžiusi tai vis atrodo na kaip ji te iškeps, Kiek bulvei reikia kepimo, o kiek mėsai smile.gif nor jei pirktinė ta mėsa tai nekieta, gal ir gerai smile.gif
mano įtariu vaikai nevalgytų.

tai va pasiskiepijau nuo erkių pirmą skiepą. O jūs skiepijatės nuo šitų brudžių?
Atsakyti
Na kugelis gera h kepa.. Vista per tiek laiko tikrai iskepa mirksiukas.gif

Pabandyk i puse idet vistos,jei vaikams neitiks,kita puse bus gryna mirksiukas.gif

Atsakyti

vištiena gal ir skanu, bet nesu bandžiusi tai vis atrodo na kaip ji te iškeps, Kiek bulvei reikia kepimo, o kiek mėsai smile.gifnor jei pirktinė ta mėsa tai nekieta, gal ir gerai smile.gif
mano įtariu vaikai nevalgytų.

tai va pasiskiepijau nuo erkių pirmą skiepą. O jūs skiepijatės nuo šitų brudžių?

tai kiek ju tam sparneliui gerai ismarinuotam reikia laiko iskepti ? :hmm: 

O kiek kainuoja skiepas ? bet ten kazkip kelis kartus skiepytis reikia. ar as cia su kazkuom maisau. vis pagalvoju , kad reikia, purskalus naudoju, bet siemet kai  tokia ziema,  kai tie  visi brudai neissalo, gal ir reiktu  :hmm:  o kur tu cia pasiskiepijai ? jau pas jus poliklinikos priima lankytojus ? 

Atsakyti
Mickute ai tokį ratą aplink rajonkuka sušukau smile.gif dabar kasdien žadu greitu žingsniu prasieit smile.gif biski pajudėti reikia, vasara juk čia pat biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Mickute ai tokį ratą aplink rajonkuka sušukau smile.gifdabar kasdien žadu greitu žingsniu prasieit smile.gifbiski pajudėti reikia, vasara juk čia pat biggrin.gif

Labai teisingai nusprendei! As tai va uz valandos greitu zingsniu link Maximos trauksiu, vistienos ketvirciams akcija, tai reikia biskeli uzsipirkti. draugai vakar jau veliau buvo, sake nera, reikia is pacio  ryto varyti. tai vat tik kavytes atsigersiu ir leksiu  prasivaikscioti. paskui  su tais paciais draugais iki LIDLo dar pasivazinesim,  tai dabar darau sarasiuko ko tikrai reikia, kad beleko neprisipirkti   :D 

Atsakyti
labas rytas,
Mickute skiepytis reikia 3 kart, vieno skiepo kaina 21 eu. tai dabar, po dviejų sav ir poto ten po kelių mėn. berods- dar nežinau kada tas trečias kartas.
man skiepus parvežė iš poliklinikos vyro dėdina,, mūsų svočia-ji ten dirba, tai ji mane paskiepijo ji, o aš namuose dukrą suskiepijau.

Po kiek maxsėj tie sparneliai akcijniai? smile.gif nusipirkai vakar?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vrine o kuriam laikui tas skiepas? Ne per vėlai čia skieoijiesi? Nes jeigu tik 1 sezonui tai po kelių mėnesių ir vasaros nebus, o bent aš erkių labiausiai vasara bijau, nes daugiausiai gamtoje būnu smile.gif
Vandenuką geriu, eisiu paskaityt kol maziuke miega dar smile.gif
Panašu kad eisiu dirbt nuo gegužės 18d. Neduos jau bilietenio manau nes atsidaro darželiai smile.gif
Atsakyti

Po kiek maxsėj tie sparneliai akcijniai? smile.gifnusipirkai vakar?

siaip ketvirciams akcija po 0.99 Eur/kg,o ne sparneliams. negavau, jau buvau pusiaukeleje, kai paskambino padruske ir pasake, jog jos  vyras jau pardeje ir deja nera

Labas rytas smile.gif
Vrine o kuriam laikui tas skiepas? Ne per vėlai čia skieoijiesi? Nes jeigu tik 1 sezonui tai po kelių mėnesių ir vasaros nebus, o bent aš erkių labiausiai vasara bijau, nes daugiausiai gamtoje būnu smile.gif
Vandenuką geriu, eisiu paskaityt kol maziuke miega dar smile.gif
Panašu kad eisiu dirbt nuo gegužės 18d. Neduos jau bilietenio manau nes atsidaro darželiai smile.gif

grybavimo sezonas ilgas   :D  pernai zmones dar lapkricio menesi  vare i miskus grybauti.

aha girdejau , kad darzeliai atsidaro. nu tai juk 2 menesius paatostogavai ?  :mirksiukas: o TB dar tuo slenkanciu grafiku dirba ar jau normaliai grafikai i vietas atsistate ? 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 05 07, 08:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72655929" data-time="1588828108"><div><p>Po kiek maxsėj tie sparneliai akcijniai? vartotojo įkelta nuotraukanusipirkai vakar?</p></div></blockquote><p></p><p>siaip ketvirciams akcija po 0.99 Eur/kg,o ne sparneliams. negavau, jau buvau pusiaukeleje, kai paskambino padruske ir pasake, jog jos  vyras jau pardeje ir deja nera</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72655938" data-time="1588829828"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka
Vrine o kuriam laikui tas skiepas? Ne per vėlai čia skieoijiesi? Nes jeigu tik 1 sezonui tai po kelių mėnesių ir vasaros nebus, o bent aš erkių labiausiai vasara bijau, nes daugiausiai gamtoje būnu vartotojo įkelta nuotrauka
Vandenuką geriu, eisiu paskaityt kol maziuke miega dar vartotojo įkelta nuotrauka
Panašu kad eisiu dirbt nuo gegužės 18d. Neduos jau bilietenio manau nes atsidaro darželiai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>grybavimo sezonas ilgas   biggrin.gif  pernai zmones dar lapkricio menesi  vare i miskus grybauti.</p><p>aha girdejau , kad darzeliai atsidaro. nu tai juk 2 menesius paatostogavai ?  mirksiukas.gif o TB dar tuo slenkanciu grafiku dirba ar jau normaliai grafikai i vietas atsistate ? </p>

Vis dar tuo grafiku dirba. Tai mama sakė pažiūrės dukrytę, nes nelabai išeitų ja vesti. Be to kai ne visą dieną reikės prižiūrėt tai pabus ji smile.gif na matysiu, ką gydytoja pasakys smile.gif
Atsakyti
Dabar po 2 sav įgysiu jau imunitetą po antro skiepo, o dar po mėnesio ar trijų dar vienas skiepas ir poto kas trys metai berods tik reikia atnaujint po vieną skiepą (nebereiki trijų kaip pradžioj) ir visam laikui. Na ta prasme kas trys metai atnaujini po tą vieną ir jis "galioja". Nėra kad kas metai kaip nuo gripo reikia skiepytis.
Kad dabar ir miško nereikia, ir ant asfalto galima jas pasigaut, nekalbant apie pievutes ir panašiai....Aš tai sakiau ai man nereik, gal nepasigausiu....sūnus su vyru pernai jau visus susiriko, dukra tik buvo likusi. Dabar dukrai vyras užsakinėjo ir man, sakė jei visi tai visi. Nu nesipriešinau labai smile.gif manau nebus blogiau smile.gif o dar šiemet grybingus metus žada smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Paskaitau jus kasdien, bet kad nelabai ką turiu ir papasakot, tai tik tylus dalyvis kažkoks pasidariau  :rolleyes: Net pačiai keista  :D 

Tos savaitės kone visos vienodos: namai, darbas, parkas, savaitgaliais maisto apsipirkt ir viskas. Matysim, kada čia tas ofisas atsidarys pas mus, reikės tada bent 1-2k./sav pradėt ir man į ofisą eit. Bet gerai, motoroleris pagaliau į trasą lėks. Žiauriai jau pasiilgau važinėjimo  :wub: 

Vakar baigiau skaityt knygą "Prieskonių pirklio žmona". Labai lengvai ir įdomiai suėjo po paskutinės sunkaus siužeto knygos  :) Šiandien čiupsiu naują, tik dar nežinau, ar popierinę lietuvišką, ar imsiu elektroninę anglišką, nes turiu įdomių prisirinkus iš bibliotekos ir elektroninių, ir audio knygų.

BigBang - pradėsi nuo 3km, paskui nei pati nepastebėsi, kaip augs ir užaugs tie km ir iki 5, ir iki 15  :) Mes irgi su vyru taip pradėjo karantino pradžioj po truputį, o dabar kasdien 10km juokas gaunasi, dar ir daugiau norisi  :D Bet nu vėl - mes kai niekur toli negalim nuo namų važiuot, tik vietoj prasijudėt, tai kur čia dėsies. Taip ir eini į parką didelius ratus  :D 

Kugelį su vištiena kepėm kelis kartus, bet man nelabai limpa. Man kugelis skaniausias arba tik bulvių keptas ir padažu paskui pagardinus, arba dar kartais faršo įmaišom į tarkius (kiaulienos arba paukštienos, bet jis jau sausesnis gaunasi vis tiek). Taip tai labai skanu būna  :) 

Daugiau nežinau net, ką papasakot, tai geros visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) jungiuos su vandeniu, kaip įprastai iki 12 val bent litrą išgeriu, tada tik maistas ir dar vėliau kava :rolleyes: 

Dėl skiepų, tai MB skiepijasi, jam butinai reikia, kaip tik važiuoja šiandien, o aš ne kažkaip.

Vėl gražus ir saulėtas šiandien rytas ir nors vėjuota, bet va lėkiau iki pašto ryte, taip smagiai prasiėjau, gryno oro įkvėpiau, liuks :) 

Atsakyti