Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Na kaip daznai buna,sm neuzsikrauna biggrin.gif O paskui valandas nedaziurejau ir is depo isvaziavau ,kai jau siuntini priduot turiu biggrin.gif O iki pirmo tasko dar 20 min vaziavimo.. Na bet mes tutim 1h langa,tai per visa diena net ir issilyginau biggrin.gif Tik va plepesiams jau nei minutes neturejau biggrin.gif

Grizus greit valgyt pamakalavau-vista su makaronais ir darzovem mirksiukas.gif
Dabar guliu ant savo sofkes-karsta wub.gif
Ryt laisvafienis.. Noreciau kur prie juros nulekt..
Atsakyti

Ļabukas

Atsakyti
LAbukas

Ismoko Mickute mano labukas biggrin.gif biggrin.gif

Silta nuo pat ankstyvo ryto wub.gif Prikepiau blynu,apsitvarkysiu ir eisiu i kiemeli mirksiukas.gif
Veliau gal su dvirkom reiktu islekt pavazinet..Noreciau prie juros pasivaiksciot...
Atsakyti

Giega, nesigaili kad iškeitė į savo verslą į šitą darbą ? Apie jūrą tik svajoju, mums prabanga savaitgaliui nulėkti ☹️ vakar su padruske šnekėjom, supratau kad kažkaip pamatyiu šiemet jūra 😀 buvau internete nusipirkus suknelę, bet vakar draugei perleidau, ai susirasiu kita. Nors šita buvo tokia laisva, plazdanti  :wub:​  bet padruskei sunkiau rasti rūbą, krūtinė didele, ir tai jos balius, ji  turi būti graziausia

Atsakyti
Ne mirksiukas.gif SAva versla turint,laisvadieniu is vis nera biggrin.gif Net jei ir neini i darba,vis tiek pastoviai apie tai galvoji.O dar amziais kas nors nutikdavo,kai tik as atostogu isvaziuodavau..TAi saldytuvas sugedo,tai zaliuzes nepasikele,nes saugikli viduj ismuse,tai dar kas nors..
O dabar atidirbai diena ir nebegalvoji daugiau.NA dabar turiu biski galvot biggrin.gif MAsina elektrine,reikia nepamirst namie pajungt jos biggrin.gif biggrin.gif

As gi saloj gyvenu biggrin.gif Noriu-i Siaures jura vaziuoju,noriu i Airijos,Keltu juras,noriu i Bristolio sasiauri-pas mus jis Anglu kanalas vadinas biggrin.gif
Praktiskai nuo bet kurios vietos,iki kokios nors juros vaziuot apie 120km..
MAn arciausia Temzes ziotys.Ten labai grazus miestelis pasivaiksciot mirksiukas.gif Bet jei nori maudytis,reikia ziuret potvynius atoslugius,nes jei jura nueina,tai gera km biggrin.gif
UZ tai mes vaziuojam i toki Braitona-100km mirksiukas.gif Ten pakrante- akmenukai,bet jura labai nezymiai nueina mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas dienas :) kaip penktadienis? kokie planai? :mirksiukas: 

Aš va darbuojuos, pusdienis labai greit pralekė, tuoj iki pašto lekiu ir tada kava mėgausiuos :ax: planų ypatingų nėra, vakare filmą žirėsim, lašišą valgysim ir vyno paskanausim :) 

Dėl darbo sau, tai pritariu, Giega Tau, nes tikrai visada galvoji, ne visada atsipalaiduoti pavyksta, o, jei dar visokių nesklandumų būna, tai išvis :) MB irgi kartais naktimis dirba, beveik visada šeštadieniais, tai to laiko poilsui tikrai nelieka daug. Bet nesiskundžiam tikrai, pokolkas kitaip neįsivaizduojam ir nenorėtumėm :rolleyes:​ 

Atsakyti
Pas mus laisvadienis mirksiukas.gif Namus susitvarkem,galvojam ka toliau veikt.. Yra darbu-pora liustru pakeist norim,bet mb nedirbs iki antrad,gales uzsiimt vienas biggrin.gif
Atsakyti

Bet kokio žvarbumo vėjas pas mus eina sau :blink: nu ta prasme tikrai šalta ir net pirštinių reikėtų kažkur toliau einant :D​ 

Atsakyti
Labas smile.gif
Buvom su viena drauge susitikusios, mūsų vaikai gimė tokiu pat metu, tai pasivaikščiojom.. Dar dvi ratuką tokį turėjom Ale sulūžo, papigiai pirktas buvo tai eidama pas tokia moterį paklausiau ar žino kur galima jį būtų išmest, tai ji paėmė, sako gal anūko tėvai susitvarkys ir anūkas važinės, nes man jo nereikia o planuojam balansini pirkti 😊 tai vat parėjom namo pėstute. Ikelsiu foto į grupę kaip mūsų pasivaikščiojimas praėjo smile.gif
Dabar laukiu MB ir varysim pas anyta, cepelinus verda, pakvietė pietų ☺️
Atsakyti

Man tai siandien grynas sekmad biggrin.gif Tuo labiau,kad ryt i darba.. jau parase,kad biziakas,kad jau 36000 atcaziave.. Siokia diena mes apie 30000 isvezam..

Fainai pasivaiksciojom..Buvom prie Temzes ziociu,tam graziam miestuky. Tik viskas uzdaryta... Zmoniu neperdaugiausia. Policijos labai daug,bet tik perspeja sedincius-ta prasme gali vaikstinet,sportuot gamtoj,bet nesiilset.

Kur ta nano picaaaaa,valgyt noriu biggrin.gif Siaip butume tam miestely pavalge,bet kad viskas uzdaryta..
Atsakyti

Labukas

isvarom i kaima, tai kad gero visoms savaitgalio !

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 05 09, 09:21)
<p>Labukas</p><p></p><p>isvarom i kaima, tai kad gero visoms savaitgalio !</p>

Labas smile.gif
Gero ir tau wub.gif
Aš su kavyte, oras gražūs tai eisim į lauką 😊
Atsakyti