Labas rytas
Pas mane eilini karta nieko idomaus. Teko is darbo kompiuterio (nes dirbu vis tiek is namu, tai darbo dienom naudoju darbo kompiuteri) issitrinti lietuviu kalba - kaip svepla jauciuos dabar rasydama
Trukde siek tiek darbui su serveriais, tai ai galvoju, ner cia ko.
Savaitgalis kaip ir visi kiti praktiskai, nieko labai ypatingo nenuveikem.
Sestadieni ryte ilgiau pagulinejom, pamiegojom, po pusryciu ejom pasivaiksciot. Paskui namie sau darbavomes, sukiojomes. Dar nulekem uzkandziu i parduotuve salimais nusipirkti ir vakare susitikom virtualiai su visais draugais. Prisibendravom, prisikvatojom, puikus vakaras buvo
Aperoliai liejosi laisvai
Vakar atsikeliau anksti labai, bet visa kazkokia surugus, nenusiteikus buvau, net vaiksciot niekur nenorejau eit. Nuvaziavom maisto savaitei apsipirkti, bet eiles visur begalines, o nei lietuviu, nei lenku krautuvej nebuvo pirkt uogu, arbuzo (norejau imti is ten, nes buna pigiau didesniais kiekiais). Kadangi dar turejom valanda likusia iki susitikimo su treneriu (turejau pasiimt TRX dirzus sportui is klubo jo, paskolino), nezinojom, kur cia detis, tai uzsukom i svecius pas draugus kavos. Nesimatem 6sav jau, nuo kito pirmadienio jau bus galima legaliai oficialiai matytis su draugais, tai sakom jei priims - nu bandom. Keista kaip buvo
Bet smagiai pasibuvom, pasisedejom visi trumpai ir viskas. Pasiemiau dirzus, apsipirkom tada jau maisto - parduotuvese prie namu trumpesnes eiles buvo ir greiciau judejo viskas. Grizom namo, pasnaudziau siek tiek, paskui pradejo netoli musu namo degti baras, tai isbudino visai. Ejom pasiidomaut po vakarienes, grizus dar TRX treniruote pasidariau, susitvarkiau nagus paskui ir viskas, buvau jau visai be dvasios
Siandien nusimato tokia ne itin darbinga diena, bent jau kol kas. Tai dirbu is lovos - prastai vel miegojau, ryte sportavau, tai tokia siek tiek isklerus kazkokia
Nu bet praeis. Arba nusipirksiu ka nors ir iskart smagiau bus
Ta gaida - grazaus visoms pirmadienio ir skanios kavos