Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labuks :) esu darbe, pasidarau ką reikia ir lekiu kavintis su mamuku :wub: ora saulėtas ir tokio žvarbaus vėjo nebėra, tai va pasedėsim kur lauke jaukiai :) 

Vakare MB gamins midijas, laukiu labai, nes jau visą savaitę svajojau :D  :rolleyes: o šiaip manau lįsim kažkur prasieiti, gal dar kažką sugalvosim - bus matyt :) 

Gražaus ir saulėto šeštadienio :4u:​ 

Atsakyti
LAbukas

Atvariau i darba,jau puse masinos pasikroviau ir menedzeris i bendra grupe paraso zinute-kas nori siandien laisvos biggrin.gif O as kaip tik telefa rankose turejau ir pirma ta sms pamaciau biggrin.gif Ir aisku issiprasiau laisvadienio biggrin.gif Norinciu buvo daugiau,bet as buvau pirma mirksiukas.gif
Siaip kitas stebejos-jau atejus i darba,ko cia mest viska.Siokia diena neimciau ir as laisvos,bet siandien sestadienis,labai silta grazi diena mirksiukas.gif Be to dar furos uzvelavusios,visi susivelins baigt darbus..TAi labai dziaugiuos situo laisvadieniu biggrin.gif
Grizinedama namo uzlekiau i zuvies parde,nupirkau juros eseriu,doradu,kreveciu-bus pietus mirksiukas.gif
MB keicia liustras kambariuose,as biski namus aptvarkysiu ir visa diena kieme sedesiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Šiandien pasakiškas oras. Vyras jau su maziuke lauke. Aš ruošiuosi po truputį. Važiuosim pasivaikščiot į Kadagių slėnį. Kas esat buvę tai žinot kaip ten gražu smile.gif
Vakar pabaigiau Ivanauskaitės knygą Miegančių drugelių tvirtovė. Esat katra skaičius? smile.gif jei ne, tai rekomenduoju. Labiau tinka va tokioms mums vyresnėms smile.gif bent man tai atrodo kad paauglei šitą knygą nelabai patiktų smile.gif
Atsakyti
LAbukas

O pas mus siandien jau vesiau..Tik +17...Bet vejo nera,saulyte sviecia,tai bus pakankamai silta mirksiukas.gif
VAkar vel draugai ateje buvo.NA jie bute gyvena,o pas mus vis tiek kiemas mirksiukas.gif PAsikepem saslu,zuvies mirksiukas.gif Visi aplinkiniai kaimynai kazka kepe,kiemuose sedejo biggrin.gif Mes jau gult apie 12 nuejom,bet dar keliuose kiemuose girdejos baliukai biggrin.gif

Siandien planuose varyt iki pardes.Dar vienos liustros reikia,vieno jungiklio..MAistelio aisku irgi reikia mirksiukas.gif Tik galvoju ar cia laukt,kol MB atsikels,ar varyt su drauge biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) lietingas, vėsus ir niūrus pirmadienis, kardinaliai nuo vakar oras skiriasi :) šiandien ir šilumos nedaug, tai toks oras labiau rudenį primena.

Vakar ekspromtu sugalvojom su MB tėvais pagaliau susitikti, tai nulekėm vakarop pas juos pasisedėti, smagiai pasibuvom, oi buvo apie ką kalbėti :rolleyes:  :wub: grįžom jau vėlokai, tai šįryt norėjosi ilgiau lovoj pasivartyti, jėgų nulis, bet po sporto kažkaip atsigavau, va darbuojuos ir reikia iki tradiciškai iki pašto lėkti, o vėliau įprasta diena laukia :)​ 

Atsakyti

Labukas

Pas mus irgi atveso,siandien tik +11 bus,labai saltas vejas..Bet saulyte sviecia,tai neatrodo rudeniskai biggrin.gif

MAn mini atostogos gavos-nuo penktad iki siandien biggrin.gif O jei iskaityt,kad ir prie juros pasivaiksciojom bigsmile.gif MAne labai pakrauna saule,jura ar bent jau jos vaizdas mirksiukas.gif
Lengvina karantina pas mus,jau galima ne tik vaikstinet parke,bet ir pasidegint,aisku su savo artimaisiai...

KAs tuos namus apvercia,jei dviese su MB esam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Pas mane eilini karta nieko idomaus. Teko is darbo kompiuterio (nes dirbu vis tiek is namu, tai darbo dienom naudoju darbo kompiuteri) issitrinti lietuviu kalba - kaip svepla jauciuos dabar rasydama  :blink:  :D  :D Trukde siek tiek darbui su serveriais, tai ai galvoju, ner cia ko.

Savaitgalis kaip ir visi kiti praktiskai, nieko labai ypatingo nenuveikem. 

Sestadieni ryte ilgiau pagulinejom, pamiegojom, po pusryciu ejom pasivaiksciot. Paskui namie sau darbavomes, sukiojomes. Dar nulekem uzkandziu i parduotuve salimais nusipirkti ir vakare susitikom virtualiai su visais draugais. Prisibendravom, prisikvatojom, puikus vakaras buvo  :wub: Aperoliai liejosi laisvai  :D 

Vakar atsikeliau anksti labai, bet visa kazkokia surugus, nenusiteikus buvau, net vaiksciot niekur nenorejau eit. Nuvaziavom maisto savaitei apsipirkti, bet eiles visur begalines, o nei lietuviu, nei lenku krautuvej nebuvo pirkt uogu, arbuzo (norejau imti is ten, nes buna pigiau didesniais kiekiais). Kadangi dar turejom valanda likusia iki susitikimo su treneriu (turejau pasiimt TRX dirzus sportui is klubo jo, paskolino), nezinojom, kur cia detis, tai uzsukom i svecius pas draugus kavos. Nesimatem 6sav jau, nuo kito pirmadienio jau bus galima legaliai oficialiai matytis su draugais, tai sakom jei priims - nu bandom. Keista kaip buvo  :D Bet smagiai pasibuvom, pasisedejom visi trumpai ir viskas. Pasiemiau dirzus, apsipirkom tada jau maisto - parduotuvese prie namu trumpesnes eiles buvo ir greiciau judejo viskas. Grizom namo, pasnaudziau siek tiek, paskui pradejo netoli musu namo degti baras, tai isbudino visai. Ejom pasiidomaut po vakarienes, grizus dar TRX treniruote pasidariau, susitvarkiau nagus paskui ir viskas, buvau jau visai be dvasios  :D 

Siandien nusimato tokia ne itin darbinga diena, bent jau kol kas. Tai dirbu is lovos - prastai vel miegojau, ryte sportavau, tai tokia siek tiek isklerus kazkokia  :unsure: Nu bet praeis. Arba nusipirksiu ka nors ir iskart smagiau bus  :D  :D 

Ta gaida - grazaus visoms pirmadienio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
Sveikos,
wai kaip lyja pas mus ..aišk lietaus reik, bet atėjo žinutę kad užsakytą knygą jau turi-kažkas grąžino..., norėjau per pietus nulėkti, dabar nebenoriu, al ryt bus gražiau smile.gif

mano savaitgalis darbingas-ir apsipirkom batais šeima, ir sode pasitvarkėm taip rimtai...ir pas mamą braškes susodinau ir dar aišku valgymų gaminimas...tai jau vakar vakare gailėjausi kad kibinus užsiminkiau...jau sveikatos nebebuvo smile.gif bet kur dėsies, iš paskutinių sukau smile.gif
Atsakyti

Nu kur tai matyta, kad jutiminė pas mus 4, kai sostinėje tarkim 16 :hmm:  :blink:  :blink: ta prasme :hmm:  :blink:  burbėsiu dėl oro, nors jo pakeisti negaliu, bet va burbėsiu :D 

Almost, ir mums vakar buvo keista vakaroti su MB šeimyna, keista būti be kaukių, bet taip faina :wub:​ 

Atsakyti
Labas.
Šiandien važinėjo po visokius baldus, tai senukuose labiausiai sofos patiko. Jei geriau nerasim imsim ten ☺️
Apsitvarkiau, šiek tiek paskaičiau ir laukiu kol atsikels mažoji smile.gif
Atsakyti

Labas.
Šiandien važinėjo po visokius baldus, tai senukuose labiausiai sofos patiko. Jei geriau nerasim imsim ten ☺️
Apsitvarkiau, šiek tiek paskaičiau ir laukiu kol atsikels mažoji smile.gif

Mes kazkip ipratom prie  kampo, tai vel kampo noreciau labiau nei sofos. nei jei sofa, tai tada dar ir fotelio  reiktu  :hmm:​ 

Atsakyti