Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2017 09 11, 19:56)
<p>man per brangu nuskristi ir vien gulet prie viesbucio  tongue.gif  na kiekvienam savos atostogos  biggrin.gif </p>

As geriau net nesakysiu kiek jis moka bigsmile.gif As pigiau dviem radau,jei jis uz 1zmogu moka..Ir verkia,kad brangu.. Nu man auksinio tuliko tikrai nereikia biggrin.gif Man svarbu butu ant juros kranto(o jis dabar is vis iki juros vaziuot turi,tai praktiskai tik prie baseino guli biggrin.gif )kad tvarkinga butu.. Nu maistas.. Nu aiskunoris skaniai valgyt,betnemanau kad sumokejus dvigubai brangiau,kazka sikarniau gausiu valgyt biggrin.gif Nes gerimai ir jo viesbuty vietiniai..
Vnz,jo pasirinkimas.. Kai mes pasakem kad uz tiek pigiai radom,jis sake,kad jam per prasta biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės, 

Almost - dienos greit eina, rytoj mazylei jau 6 dienos bus, nespėsim sužiūrėt jau bernai po langais svilpaus  :hihihi: o mama sekasi buti sakyciau neblogai :) pienelio upeliai jau bega, valgom, kakojam, sisiojam  :hihihi:  tokia ta kasdienybe. Kasdien bent trumpam iseinam i miesta. Svoris krenta, tai idomu treciadieni (savaite po gimdymo) kiek sversiu. 

Vyras atostogauja, labai padeda - daro valgyt, tvarko kambarius, keicia pampius kai jau as pavargus bunu po bemieges nakties :) zodziu jokiu pogimdyviniu depresiju tik laime ir pasididziavimas sirdy  :didis: 

Atsakyti

Mickute - ech jau maniau TB gryš namo, bet gal tegu rimtai daktarai būna 100proc tikri, kad TB yra sveikas ir tada jau paleidžia. Kaip sakant - kantrybė dorybė. Gerai, kad bent savaitgalius kartu galit leisti :) 

Mouette - smagu va kad dirbt va pradedi, vis įdomiau, plius mokslai  :thumb_yello: gerai kad ir sveikatele geresne :) 

giega - atostogos  :clap_1:tik dabar kai dukryte salia, kazkaip ir tu atostogų nėra didelio noro keliaut, naturiu turbūt laiko apie tai galvot, kaip kad nėščia kai buvau ir neturėjau ką veikti  :hihihi: 

Atsakyti
NA ka,uzsisakem kelione i Turkija mirksiukas.gif VArysim uz menesio biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Bus grynai poilsines atostogos,nes kelione tik i Pamukale galvoju,na ir i miesta pasivaiksciot mirksiukas.gif NA gal dar kokia jachta paplaukiosim mirksiukas.gif
Atsakyti

Giega - nu va bus kol laukti, super  :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Mickute - ech jau maniau TB gryš namo, bet gal tegu rimtai daktarai būna 100proc tikri, kad TB yra sveikas ir tada jau paleidžia. Kaip sakant - kantrybė dorybė. Gerai, kad bent savaitgalius kartu galit leisti :)

sitos ligos gydymo periodas 4-6 menesiai . Ir netrumpiau.  o jei komplikacijos ir 8 menesiai gali but ir ilgiau. na jam buvo ten kazkas su pliaura- kai to vandens daug buvo, tai jinai kazkaip atsokus, atsikabinus nuo plaucio, net nezinau tiksliai, dabar jau ji kabinasi, tai vat turi del ko neisleisti dar.  nes sitos ligos ir atsinaujina. tai matomai ir  turi isitikinti , kad tikrai pasveiko 

Atsakyti

NA ka,uzsisakem kelione i Turkija mirksiukas.gifVArysim uz menesio biggrin.gif

Bus grynai poilsines atostogos,nes kelione tik i Pamukale galvoju,na ir i miesta pasivaiksciot mirksiukas.gifNA gal dar kokia jachta paplaukiosim mirksiukas.gif

:clap:  tai i Bodriuma ? uz kokia kaina ? kiek laiko ? ikalbes turkai dar kokia vietine apzvalgine kelione ar pramoga  :P  nes jie tai moka . ech kaip smagu  :wub: 

Atsakyti

Labukas :) 

Jau "gyvesnė" tai bandau pasirodyti :rolleyes: 

Užpuolė ir mane ligos deja... :unsure: 

R's - kaip jūsų savaitgalis praėjo, ką nuveikėt gero??  :4u:  

Žinok mano pačios nieko gero,savaitgalis=draugystė su lova. Sirgau,dabar liko tik kosulys,kuris dar labai kankina. Šeima be Mamos "gastroliavo",grybaut buvo,taip gamtoje pasivaikščioti,kieme su Dukra vyresnėle dirbo,abu pamatus garažui liejo :D  Toks va tas ir savaitgalis.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

R's - sveik greičiau!!! Man naktį temp 37.2 buvo, fai žiūrėsiu kaip vėliau bus, bijau kad koks po gimdybinis uždegimas nebūtų  :unsure: tikiuosi tiesiog peršalau ir tiek :) 

Atsakyti

Sveikos :)

Sveikatėlės toms, kurios negaluoja :4u:

Giega, kaip liuks dėl atostogų, super :bigsmile: kiek laiko atostogausit? :mirksiukas:

Atsakyti
LAbukas

Sveikateles visoms sergancioms 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mickute7 @ 2017 09 12, 04:14)

<p> clap.gif  tai i Bodriuma ? uz kokia kaina ? kiek laiko ? ikalbes turkai dar kokia vietine apzvalgine kelione ar pramoga  tongue.gif  nes jie tai moka . ech kaip smagu  wub.gif 

</p>

Aga,i Bodruma.Na derinau derinau kelias vietas,bet sitas viesbutis daugiausia geru komentaru turi biggrin.gif Vaziuojam savaitei,mkejau 750£ uz du zmones su 5* viesbuciu viskas iskaiciuota,su transferiu i viesbuti ir skrydziu su dviem 15kg lagaminais mirksiukas.gif Cia viena padori kelioniu agentura nuolaida dare,realiai sita kelione pas juos apie 1200£ kainuoja..BAndziau paziuret per kitas agenturas i sita pati viesbuti,tai per savo,kur dazniausiai keliones perku,tai vien tik viesbutis ir skrydis gavos virs 800,+ lagaminu reikejo,transferio,kai viska sudejau,gavos 1000...

Ziuresim patiks nepatiks,bet atostogos bet kuriuo atveju yra gerai biggrin.gif
O del apzvalginiu,na as imuniteta turiu ikalbinejimams biggrin.gif Buvau ir Egipte,ten eina is paskos ir burba,ir Srilankoj...As zinau ko noriu ir to siekiu mirksiukas.gif Beje,as visada pries kelione padarau namu darbus,tai zinau,ka reikia ten aplink pamatyt mirksiukas.gif Jau dabar zinau,kad ten netoli musu viesbucio yra izymus turgus,vadinamas Vaikiki,iki jo galima nuvaziuot su marsrutiniu autobusu uz 3 lyras zmogui biggrin.gif
Atsakyti

Giega labai smagu ir baltai pavydu dėl Jūsų atostogų :wub: 

BigBang,temperatūra gali būti ir dėl krūtinės,jeigu daug pienelio turi. Stebėk,žiūrėk :mirksiukas:  

Almost,kaip Tu? Nebekyla jokių "nesklandumų" dėl sveikatėlės?

Mickute7,Tu kaip suprantu darbe darbais užversta ar ne?

*Voque*  bet pas Jus balių maratonas :bigsmile:  Smagu taip. Ar jau baigėsi šventimų maratonai? :) 

Mouette, kaip darbe Tau? Patinka/tinka viskas? Šaunuolė esi ir studijos ir darbas!! Pavyzdys daugeliui esi :)​ 

Atsakyti