Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Big  Bang :clap: 

ai mergos nezinau, bet ziauriai reikia akiniu  :hmm: sorry negaliu pabaigti skaityti Big Bang knygos   :B MB akinius paskolina, ok viska matau biskeli per stiprus, nervas delto ima

Atsakyti
Va pasidžiaugsiu, mano pirmasis atvirlaiskis pagaliau pasiekė adresatą. 29dienas į Vokietija keliavo 🤷‍♀️
Mickute - tai reik I optika lėkt ir akis tikrintis. Sako negerai imti kito akinius, dar labiau akis pagadint gali ;)

Visa diena lija... Anyta priskyne puokštė alyvų, o jau kvepia kaip...
Mazoji užmigo, kai atsikels važiuosim tėvelio pasiimt ir namo smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) hmm, kažkaip net nesmagu dėl visos situacijos, viską perskaičiau ir tikrai kartais per jautriai visos sureaguojam (aš lygiai taip pat), nes nežinom nei rašymo tono, nei žmogaus nuotaikos. Perskaitom ir atrodo vos ne kaip įžeidimas, o kitapus ekrano žmogus visiškai be jokių piktumų rašo. 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 05 24, 17:13)
<p>Sveikos smile.gif hmm, kažkaip net nesmagu dėl visos situacijos, viską perskaičiau ir tikrai kartais per jautriai visos sureaguojam (aš lygiai taip pat), nes nežinom nei rašymo tono, nei žmogaus nuotaikos. Perskaitom ir atrodo vos ne kaip įžeidimas, o kitapus ekrano žmogus visiškai be jokių piktumų rašo. </p><p></p>

Aš daug apie tai galvojau vakar. Ir taip ir anaip, ko čia reikėjo išeit. Jei čia dėl manęs ji išėjo, taigi gali mano postų nežiūrėt, nebendraut, galų gale uzblokuot bet likti čia ir bendrauti su jumis. Gal nurims ir sugrįš, nes tikrai nebuvo čia kažkokios priežasties didelės išeiti. Na mes kiekvienas turim teisę pasisakyti, nuspręsti kur ir su kuo bendrauti. Per prievartą juk niekas nelaiko.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Geriu Vandenuką, eisiu pusryčius gamintis smile.gif
Reikės lėkt i parduotuvė, apsipirkti, nes ne viską turiu ko reikia smile.gif Visoms geros savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 25 gegužės 2020 - 06:51
Labukas

Vis del to nereikejo i darba siandien biggrin.gif TAi ant kito sono ir dar pamiegojau valandziuke mirksiukas.gif Bet pastininkas imete laiska,o pas mus toks skambutis,kuris suveikia nuo judesio,nereikia net skambint,uztenka,kad salia praeina,telefas jau suvirpa..Tai va ir isbudino..

Planuojam prie juros nuvaziuot pasivaiksciot,gal net issimaudyt biggrin.gif
Atsakyti

Labas is ryto  :) 

Savaitgalis prabego, toliau megaujames puikiais orais ir kruva darbu  :D 

Uzvakar toks prastas oras buvo, bet susitikau su drauge seniai matyta, pasibendravom, pasibuvom. Maisto paskui su vyru apsipirkom savaitei, dar pasiemem abu po ofisine kede is jo darbo, nes jau pekla abiems su nugarom, sprandais buvo nepatogiai sedint. 

Vakar su kitais draugais susitikom parke piknikui. Irgi pasibendravom pora valandu, oru pasimegavom, kamuoli paspardem. Puikiai laika praleidom  :) 

Prastai kazkaip miegojau sianakt, bet ryte treniruote uzkrove energijos, tai visai geros nuotaikos esu. Nusimato uzimta diena labai, tai sakau pasilabinsiu ir lekiu dirbti  :) 

Tiesa, po visu situ iskeltu dilemu pasalinau R's is FB grupes. Man jokio skirtumo yra ji ten ar ne, bet suprantu kitu nuostaba, tai nusprendziau tiesiog sita klausima isspresti. Kai tures laiko, noro - gris, pridesiu atgal be problemu  :) 

Grazios dienos, skanios kavos visoms  :4u: 

Atsakyti
Na va, virš 3km, dar dviem tasem parejau nuo maximos. Visai nebloga šitą Maxima prie namų, gal man nepatinka didelės parduotuvės 🤔😂
Nelija, bet apniuke. Oras labai geras vaikščiojimui smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) toks tikras ir užimtas šiandien pirmadienis, diena lekia beprotiškai greit, tik spėk suktis :rolleyes: 

Savaitgalį liuks praleidom, pasisėmiau gerų emocijų, pagaliau susitikom visa šeima :wub: šeštadienį pas mus vakarojom, tai oi kalbos buvo :rolleyes: tokį suneštinį vakarėlį turėjom, tai priskanavom visko, pasibuvom - liuks :) 

Vakar tokia tingesnė diena,tai ryte mieste ramiai pasikavinom, o po to namuose kuitemės, valgyti gaminau ir tiek to sekmadienio :rolleyes: o pas mus jau kiek žmonių, kiek privažiavusių, aš įsivaizduoju kas dėsis šią vasarą :blink:​ 

Atsakyti

Laba 

Mickute - tai reik I optika lėkt ir akis tikrintis. Sako negerai imti kito akinius, dar labiau akis pagadint gali ;)

ZInau, del to ir neimu, jau ten kai reikia siula i adata iverti  :P dabar jau atsidare Optikos tai reiks nueiti. nes siaip per stiprus man MB akiniai, 

Planuojam prie juros nuvaziuot pasivaiksciot,gal net issimaudyt biggrin.gif

o tai ir TB nedirba ? 

Prastai kazkaip miegojau sianakt, bet ryte treniruote uzkrove energijos, tai visai geros nuotaikos esu. Nusimato uzimta diena labai, tai sakau pasilabinsiu ir lekiu dirbti  :)

Tiesa, po visu situ iskeltu dilemu pasalinau R's is FB grupes. Man jokio skirtumo yra ji ten ar ne, bet suprantu kitu nuostaba, tai nusprendziau tiesiog sita klausima isspresti. Kai tures laiko, noro - gris, pridesiu atgal be problemu  :)

jau eina sau kaip as blogai miegojau - isvakaro nuluzau prie teliko, prabudau 12, nu ir vsio, gerai, kai i darbus nereikia, tai iki 4 telika ziurejau  :oh: 

Del R.S....   jei tik sugalvos sugris , mielai apkabinsiu. Kadangi ta zmoguti maciau realiai, super, noreciau ir dar karta susitikti.bet jeigu   jau turbut 1.5 metu kai net nepasisveikina , tai  ner ko  skaityti musu plepsiukus. Ir Big Bang  ir Mouette net kai nesirodydavo ilga laika, kart nuo karto pasivaidendavo, pasisveikindavo, sakydavo- neturiu kada viska perskaityti, kaip jus gyvot, kuom kvepuojat. viskas ok

Siandien namie tupiu, dabar  imeciau mesos i greitpuodi, o tai tuoj MB is darbo gris, taip ir kuiciuosi po namus 

Atsakyti
Ilgasis savaitgalis pas mus-vasaros sutiktuves mirksiukas.gif
Atsakyti

Ilgasis savaitgalis pas mus-vasaros sutiktuves mirksiukas.gif

gerai jums  :D​ 

Atsakyti