Big Bang
ai mergos nezinau, bet ziauriai reikia akiniu sorry negaliu pabaigti skaityti Big Bang knygos
MB akinius paskolina, ok viska matau biskeli per stiprus, nervas delto ima
Sveikos hmm, kažkaip net nesmagu dėl visos situacijos, viską perskaičiau ir tikrai kartais per jautriai visos sureaguojam (aš lygiai taip pat), nes nežinom nei rašymo tono, nei žmogaus nuotaikos. Perskaitom ir atrodo vos ne kaip įžeidimas, o kitapus ekrano žmogus visiškai be jokių piktumų rašo.
Labas is ryto
Savaitgalis prabego, toliau megaujames puikiais orais ir kruva darbu
Uzvakar toks prastas oras buvo, bet susitikau su drauge seniai matyta, pasibendravom, pasibuvom. Maisto paskui su vyru apsipirkom savaitei, dar pasiemem abu po ofisine kede is jo darbo, nes jau pekla abiems su nugarom, sprandais buvo nepatogiai sedint.
Vakar su kitais draugais susitikom parke piknikui. Irgi pasibendravom pora valandu, oru pasimegavom, kamuoli paspardem. Puikiai laika praleidom
Prastai kazkaip miegojau sianakt, bet ryte treniruote uzkrove energijos, tai visai geros nuotaikos esu. Nusimato uzimta diena labai, tai sakau pasilabinsiu ir lekiu dirbti
Tiesa, po visu situ iskeltu dilemu pasalinau R's is FB grupes. Man jokio skirtumo yra ji ten ar ne, bet suprantu kitu nuostaba, tai nusprendziau tiesiog sita klausima isspresti. Kai tures laiko, noro - gris, pridesiu atgal be problemu
Grazios dienos, skanios kavos visoms
Sveikos toks tikras ir užimtas šiandien pirmadienis, diena lekia beprotiškai greit, tik spėk suktis
Savaitgalį liuks praleidom, pasisėmiau gerų emocijų, pagaliau susitikom visa šeima šeštadienį pas mus vakarojom, tai oi kalbos buvo
tokį suneštinį vakarėlį turėjom, tai priskanavom visko, pasibuvom - liuks
Vakar tokia tingesnė diena,tai ryte mieste ramiai pasikavinom, o po to namuose kuitemės, valgyti gaminau ir tiek to sekmadienio o pas mus jau kiek žmonių, kiek privažiavusių, aš įsivaizduoju kas dėsis šią vasarą
Laba
Mickute - tai reik I optika lėkt ir akis tikrintis. Sako negerai imti kito akinius, dar labiau akis pagadint gali ;)
ZInau, del to ir neimu, jau ten kai reikia siula i adata iverti dabar jau atsidare Optikos tai reiks nueiti. nes siaip per stiprus man MB akiniai,
Planuojam prie juros nuvaziuot pasivaiksciot,gal net issimaudyt
o tai ir TB nedirba ?
Prastai kazkaip miegojau sianakt, bet ryte treniruote uzkrove energijos, tai visai geros nuotaikos esu. Nusimato uzimta diena labai, tai sakau pasilabinsiu ir lekiu dirbti
Tiesa, po visu situ iskeltu dilemu pasalinau R's is FB grupes. Man jokio skirtumo yra ji ten ar ne, bet suprantu kitu nuostaba, tai nusprendziau tiesiog sita klausima isspresti. Kai tures laiko, noro - gris, pridesiu atgal be problemu
jau eina sau kaip as blogai miegojau - isvakaro nuluzau prie teliko, prabudau 12, nu ir vsio, gerai, kai i darbus nereikia, tai iki 4 telika ziurejau
Del R.S.... jei tik sugalvos sugris , mielai apkabinsiu. Kadangi ta zmoguti maciau realiai, super, noreciau ir dar karta susitikti.bet jeigu jau turbut 1.5 metu kai net nepasisveikina , tai ner ko skaityti musu plepsiukus. Ir Big Bang ir Mouette net kai nesirodydavo ilga laika, kart nuo karto pasivaidendavo, pasisveikindavo, sakydavo- neturiu kada viska perskaityti, kaip jus gyvot, kuom kvepuojat. viskas ok
Siandien namie tupiu, dabar imeciau mesos i greitpuodi, o tai tuoj MB is darbo gris, taip ir kuiciuosi po namus