Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Rytas tai grazus ir siltas, o vakare taiir palyjo kaip rekiant ir su zaibais ir griaustiniais. Nakti labai zaibavo ir griaudejo, tiek kad toli, tai ne taip baisiai, net visus langus uzsidarinejau.o tai net katinas atsisukes i langa,  ausys stacios ir spokso  :P​ 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kavyte geriu, kosyte verdu, puikus rytas smile.gif šią savaitę karsta bus, o mes popietine dirbam, bet ką padarysi. Nereik pergyvent dėl to ko negali pakeist smile.gif
Šiandien reikia sulakstyt į paštą, apsipirkti. Spėti pasportuoti ir valgyt pasigaminti. Žodžiu yra ką veikt smile.gif
Vėliau gal iš darbo parašysiu 🙂 Geros dienos smile.gif
Atsakyti

Kavyte geriu, kosyte verdu, puikus rytas smile.gifšią savaitę karsta bus, o mes popietine dirbam, bet ką padarysi. Nereik pergyvent dėl to ko negali pakeist smile.gif

As ir dar su kavyte.   kaip tik  rode per zinias, kad kiekviena diena siltes orai, o penktaidieni nakti +14-+19, o diena +25- +30

Atsakyti

Sveikos :) oi savaitgalis greit pralekė, buvo skirtas Tėvams, tai va šeštadienį pas mano tėvus vakarojom, pasibuvom smagiai, paminėjom tą progą, o vakar pas MB šeimyną važiavom :) ten kaifas, grynas oras, dar terasą beveik įsirengė, tai mums pabėgti nuo šurmulio pats tas :bigsmile: aišku visko priskanavom per tas dienas, nes kai aplankai tėvus, tai atrodo, kad vaikai neturi namuose ko valgyti :D 

Šiandien vėl rutina, vėl įprasta diena, paprastas pirmadienis ir planų jokių apart darbo ir naminės veiklos :) 

Šiąnakt taip nupylė gerai, kad net prabudau ir kol supratau kas darosi :D o ryte taip faina, taip gaivu po lietaus, visur kvepia, faina būtų iki pušyno nulėkti :rolleyes:​ 

Atsakyti
LAbukas

PAs jus syla orai,o pas mus subjuro biggrin.gif Nesalta,apie 20*,bet vis palynoja...VA ir dabar rytas apsiniaukes...Vakar irgi zaibavo ir tokiais gusiais liutis buvo,visas mano rozes isgulde..Ziedu kekes dideles,slapios neatlaiko svorio..
Vakar pas draugus is svecius nuvarem,pasisedejom,uzsisakem kinietisku patiekalu,labai skanus pas juos wub.gif Prie manes kur kinieciai i namus veza,tai ne nesulyginsi...

Siandien reikia ir i maistines,ir i buitines.MB irgi nedirba siandien,tai va visur ir apleksim mirksiukas.gif Skalbenke sukas,eisiu namus prasiurbt,va tokie planai siai dienai biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane irgi skalbenka sukasi ir koridoriaus spintoje darau  pertvarka. atrdoo vis ismetu nereikalingu daiktu, ale ir vel ju prisirenka  :oh: ir vel kruva  atrinkau ismetimui. nu gal pagaliau atsiras vietos  :P​ 

Atsakyti
O pas tave rubai ant pakabu kabo ar sudeti lentynose?
KAi kabo ant pakabu,kazkaip spintos tvarkingiau atrodo biggrin.gif O sudeti rubai,prireikia kazko is apacios,trauki ir susivercia viskas biggrin.gif
PAs mane beveik viskas kabo.Tik darbines maikes sulankstytos padetos,bet kai jos visos vienodos,tai imi nuo virsaus ir jokiu problemu biggrin.gif O daugiau visos maikes,bliuskos,kelnes,sijonai-viskas kabo.MB rubai irgi mirksiukas.gif

NA ka,namai sutvarkyti,varom iki pardziu mirksiukas.gif
Atsakyti

O pas tave rubai ant pakabu kabo ar sudeti lentynose?
KAi kabo ant pakabu,kazkaip spintos tvarkingiau atrodo biggrin.gifO sudeti rubai,prireikia kazko is apacios,trauki ir susivercia viskas biggrin.gif
PAs mane beveik viskas kabo.Tik darbines maikes sulankstytos padetos,bet kai jos visos vienodos,tai imi nuo virsaus ir jokiu problemu biggrin.gifO daugiau visos maikes,bliuskos,kelnes,sijonai-viskas kabo.MB rubai irgi mirksiukas.gif

NA ka,namai sutvarkyti,varom iki pardziu mirksiukas.gif

daug kabo,mano tik keli kasdieniai rubai  vienoje lentynoje sulankstyti,  bet ypac MB  ten  tokie kasdieniai marskineliai  sulankstyti, o jau kai MB ko iesko, nes jam tai salta, tai silta,  tai kazko iesko, tai viska  iskuicia. tai ir treningai,  golfai ( MB patinka kas su aukstu kaklu kai salta  :P ) . dabar   dar kitoje spintoje atlaisvinau lentynas, tai  atskirai i lentynas sudejau, gal jau taip bus lengviau. ir  visus rubus is koridoriaus spintos ismeciau, ten aisku daugiau tokie darbiniai, tai paskui iesko per kelias spintas  :D  per daug rubu is tikruju jau susikaupe. tai visus senesnius tiesiai i juoda maisa ir isnesiu  :) 

Atsakyti

Gavo ir siandien Kaunas  lietaus ir krusos kai kurie rajonai net gavo. panasu, kad dar sia savaite ne karta tokiu skvalu sulauksim. Siandien Kaune gatvese tai is viso kazkoks bezpredielas - 15 val grizinejau, tai jau musu gatve -   masinu eile didziausia, ko niekad tokiu laiku nebuvo, Taikos pr. sleikos laidus nutrauke, tai uzdare ivaziavima is Savanoriu pr .nuo akluju, nu tai visos gatves is karto aplinkui uzsikimso. ir dar tas lietus  kai dejo paskui  :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 08 birželio 2020 - 21:49

Labas rytetelis  :4u: 

Nakti palyjo, tai rytas kol kas saltokas, apsiniaukes .

Biskeli turiu  kasdien veiklos- drauges svotui reikia  padeti- tai maisto supirkti, gal valgyt padaryti, priziuret , kad pavalgytu, o tai vienas ir nelabai ka valgo . JIs cia netoli gyvena uz turgelio, nes kai pernai zmona mire, tai vaikai specialiai ieskojo jam buta nupirkti, kad arciau mano padruskes butu, kad ir toji dazniau galetu aplankyti, nes jam sunkiai su vaiksciojimu, i lauka tai neiseina. Nes vaikai tai UK gyvena. Na o ir man labai gerai   :mirksiukas:  ner cia toli, peskomis kasdien prasilekti, vis judesys kazkoks  :ax:​ 

Atsakyti
LAbukas

Skaiciau,kokios LT liutys praejo..Tokie ledukai ir isdauzyt viska gali..Beje,Mouette dangus irgi grazus wub.gif As kazkada toki ankstyva ryta buvau nufotkinus...
Pas mus siandien lygtai be lietaus,+20..

Mickute,o tau gal kazka sumoka uz ta priziurejima ar cia is geros dusios?Nesupraskit neteisingai,neskaiciuoju visko pinigais biggrin.gif Bet yra toks darbas-priziuret vienisus..Jei daugiau tokiu susirast,visai neblogas darbukas butu mirksiukas.gif
Atsakyti

LAbukas

Skaiciau,kokios LT liutys praejo..Tokie ledukai ir isdauzyt viska gali..Beje,Mouette dangus irgi grazus wub.gifAs kazkada toki ankstyva ryta buvau nufotkinus...
Pas mus siandien lygtai be lietaus,+20..

Mickute,o tau gal kazka sumoka uz ta priziurejima ar cia is geros dusios?Nesupraskit neteisingai,neskaiciuoju visko pinigais biggrin.gifBet yra toks darbas-priziuret vienisus..Jei daugiau tokiu susirast,visai neblogas darbukas butu mirksiukas.gif

pas mus jau lyja, spejau iki parduotuves sulakstyti ir pradejo lynoti

AIsku, Giega, kad ne uz dyka  :mirksiukas: ZInai kai pas kaimynka nusileisti aukstu zemyn su tapkemis, tai kas kita, o cia specialiai turiu jau  iseiti pas ji. suderinom viska su dukra, viskas ok  :ax:  :mirksiukas: viskas normalu, juk tai ir mano laikas.   kazka gal ir namie padet reikes, jam podagra, dabar kaip tik priepuolis prasidejes, tai kad jam ten sunku su tomis  rankomis

Atsakyti