Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kaneles,kaip ir pagamint sushi,tik skamba sudetingai biggrin.gif Bet realiai tikrai lengva jas issikept. Skonio nerealios gaunas,tik va forma man neiseina. Sakau,siandien 3x ekspermentuoju biggrin.gif Dabar ipyliau tik ciut daugiau nei puse formeles.. Nu lygtai nekyla kaip spurgos. Gal tik tiek ir tereikejo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Pabudome ir kelkimes biggrin.gif

As jau susiruosus i darba. Vel daug..
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

vakar iki puse 12 lipdziau Kijevus  :D  kadangi nezinojau kada gris, buvo variantu , kad galejo dar likti  ilgiau, tai anksciau ir nepradejau gaminti. . tai jau kai nugriuvau i  lova, tada MB parase, kad ka tik baige krauti fura, eina i dusa ir judes link namu. aisku, reiskia po pietu ne anksciau tada gris. APie puse 5 prizadino griaustinis su zaibais. tai zinoma atsikelus ,  visus langus uzdarinejau. issiblaskiau, miegas neima :oh:  ir telefa paminkiau ir filma paziurejau, tai jau tik pries 6 nuluzau. Dabar jau kavyte isgerta, pusryciai pavalgyti, einu  toliau i virtuve  

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Šiandien laisvesnis rytas. Valgyt tik gaminu ir su vaiku būnu smile.gif
Karšta labai. Griaustinis ir mus su MB pažadino, bet užmigau greit smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) aš gan produktyvų rytą turėjau, va jau ir įpusėjo diena, tai vaje vaje tas laikas greit lekia :rolleyes: neužilgo lėksiu su anyta pasikavinti, kaip tik atvažiavo į kirpyklą, tai pakvietė susitikti, pabūsim truputį/paplepėsim :) 

O šiaip pas mus labai fainas oras, nėra karšta ir tokių didelių karščių dar nebuvo, va ryte ir nulijo truputį, tai man pats tas toks oras :rolleyes: 

Mickute, sveikinu su gražia proga :4u:  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Sveikos :) aš gan produktyvų rytą turėjau, va jau ir įpusėjo diena, tai vaje vaje tas laikas greit lekia :rolleyes: neužilgo lėksiu su anyta pasikavinti, kaip tik atvažiavo į kirpyklą, tai pakvietė susitikti, pabūsim truputį/paplepėsim :)

O šiaip pas mus labai fainas oras, nėra karšta ir tokių didelių karščių dar nebuvo, va ryte ir nulijo truputį, tai man pats tas toks oras :rolleyes:

Mickute, sveikinu su gražia proga :4u:  :oro_buckis:​ 

Dekui  :wub:    virtuveje sukuosi, laukiu brangiausiojo, kazkur turetu jau buti Lenkijos-Lietuvos pasienyje, tai neuzilgo ir gris, tai kad turiu  dar laiko suspeti stala pasiruosti  :P  sampe jau nuo vakar saldytuve sala  :P​ 

Atsakyti

Dekui  :wub:    virtuveje sukuosi, laukiu brangiausiojo, kazkur turetu jau buti Lenkijos-Lietuvos pasienyje, tai neuzilgo ir gris, tai kad turiu  dar laiko suspeti stala pasiruosti  :P  sampe jau nuo vakar saldytuve sala  :P​ 

Kaip faina :wub: gražaus ir jaukaus vakaro :4u: 

Aš va pasikavinau su anyta, paplepėjom, dabar toliau prie darbų :) jau ir pas mus karšta šiandien, ypač nuo pietų toks dušnumas, tai per daug prisirengiau man atrodo :D gerai, kad ofise gan vėsu, kol saulė neatsisuko :rolleyes: 

Atsakyti

Kaip faina :wub: gražaus ir jaukaus vakaro :4u:

Aš va pasikavinau su anyta, paplepėjom, dabar toliau prie darbų :) jau ir pas mus karšta šiandien, ypač nuo pietų toks dušnumas, tai per daug prisirengiau man atrodo :D gerai, kad ofise gan vėsu, kol saulė neatsisuko :rolleyes:

Dekui. Issitraukiau  padruskes zvakide per  vestuves dovanota. dar susiradau  tokias  sirdutes, kurios   buvo pas mus per vestuves ant stalo pabarstytos, nu va ir vel  galima panaudoti  :P  gal veliau dar ir kaimyneliai prisijungs

O dusniakas ir pas mus visa diena

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 11 birželio 2020 - 16:20

Nu ka, MB kirto siena, tai vat skambino, sakau laukiu su vakariene, o jis sako, tai kad noriu tave kur nors  nusivesti siandien. OK. paliekam  kotletus rytdienai vadinasi   :D  :D  :D  einam puostis, dar prigriebiam kaimynelius ir varom kur pasisedeti

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Vakar  smagiai su draugais CIliake pasisedejom, dar grize , jie pas mus uzsukom, bet ne ilgai  vakarojom, kai kam ir ji darbus siandien. tai vat tiek pasisedejom, paplepsejom. Siandien dar pabusim namie, o ryt varysim savaigaliui i kaimuka 

Atsakyti

Sveikos :) pagaliau ir penktadienio sulaukėm, kažkaip norėjau jau savaitgalio :rolleyes: planų šiandien jokių, o rytoj minėsim draugų popierines vestuves :wub: buvom liudininkai atrodo dar visai neseniai, o jau metai pralekė :) lėksim kažkur į gamtą, jei oras leis, pasibūsim ir toks nusimato šeštadienis :) 

Šiandien ir pas mus šilumos pakankamai, dušnumas jaučiasi, bet spėju lietaus nesulauksim nors žada jau nuo savaitės pradžios :D 

Ryte aplaksčiau turgelį, visokių naminių gėrybių prisipirkau ir aš "pametu galvą" tokiose vietose, nes man viskas skanu, visko reikia :D tai reikėjo pristabdyt save, apgalvoti, ką gaminsiu ir neprisipirkti :)​ 

Atsakyti
Labas smile.gif
Ryte nebuvo kada atbegt. Važiavau su mama į Mola, vaikui ir sau basutes nupirkau, dar Maksimoj apsipirkimo, akcijos viskam, tai po to namo, maistą gamint ir jau žiūriu kad į darbą laikas smile.gif
Atsakyti