Labas rytelis
vakar iki puse 12 lipdziau Kijevus kadangi nezinojau kada gris, buvo variantu , kad galejo dar likti ilgiau, tai anksciau ir nepradejau gaminti. . tai jau kai nugriuvau i lova, tada MB parase, kad ka tik baige krauti fura, eina i dusa ir judes link namu. aisku, reiskia po pietu ne anksciau tada gris. APie puse 5 prizadino griaustinis su zaibais. tai zinoma atsikelus , visus langus uzdarinejau. issiblaskiau, miegas neima
ir telefa paminkiau ir filma paziurejau, tai jau tik pries 6 nuluzau. Dabar jau kavyte isgerta, pusryciai pavalgyti, einu toliau i virtuve
Sveikos aš gan produktyvų rytą turėjau, va jau ir įpusėjo diena, tai vaje vaje tas laikas greit lekia
neužilgo lėksiu su anyta pasikavinti, kaip tik atvažiavo į kirpyklą, tai pakvietė susitikti, pabūsim truputį/paplepėsim
O šiaip pas mus labai fainas oras, nėra karšta ir tokių didelių karščių dar nebuvo, va ryte ir nulijo truputį, tai man pats tas toks oras
Mickute, sveikinu su gražia proga
Sveikos
aš gan produktyvų rytą turėjau, va jau ir įpusėjo diena, tai vaje vaje tas laikas greit lekia
neužilgo lėksiu su anyta pasikavinti, kaip tik atvažiavo į kirpyklą, tai pakvietė susitikti, pabūsim truputį/paplepėsim
O šiaip pas mus labai fainas oras, nėra karšta ir tokių didelių karščių dar nebuvo, va ryte ir nulijo truputį, tai man pats tas toks oras
Mickute, sveikinu su gražia proga
![]()
Dekui virtuveje sukuosi, laukiu brangiausiojo, kazkur turetu jau buti Lenkijos-Lietuvos pasienyje, tai neuzilgo ir gris, tai kad turiu dar laiko suspeti stala pasiruosti
sampe jau nuo vakar saldytuve sala
Dekui
virtuveje sukuosi, laukiu brangiausiojo, kazkur turetu jau buti Lenkijos-Lietuvos pasienyje, tai neuzilgo ir gris, tai kad turiu dar laiko suspeti stala pasiruosti
sampe jau nuo vakar saldytuve sala
Kaip faina gražaus ir jaukaus vakaro
Aš va pasikavinau su anyta, paplepėjom, dabar toliau prie darbų jau ir pas mus karšta šiandien, ypač nuo pietų toks dušnumas, tai per daug prisirengiau man atrodo
gerai, kad ofise gan vėsu, kol saulė neatsisuko
Kaip faina
gražaus ir jaukaus vakaro
Aš va pasikavinau su anyta, paplepėjom, dabar toliau prie darbų
jau ir pas mus karšta šiandien, ypač nuo pietų toks dušnumas, tai per daug prisirengiau man atrodo
gerai, kad ofise gan vėsu, kol saulė neatsisuko
Dekui. Issitraukiau padruskes zvakide per vestuves dovanota. dar susiradau tokias sirdutes, kurios buvo pas mus per vestuves ant stalo pabarstytos, nu va ir vel galima panaudoti gal veliau dar ir kaimyneliai prisijungs
O dusniakas ir pas mus visa diena
Sveikos pagaliau ir penktadienio sulaukėm, kažkaip norėjau jau savaitgalio
planų šiandien jokių, o rytoj minėsim draugų popierines vestuves
buvom liudininkai atrodo dar visai neseniai, o jau metai pralekė
lėksim kažkur į gamtą, jei oras leis, pasibūsim ir toks nusimato šeštadienis
Šiandien ir pas mus šilumos pakankamai, dušnumas jaučiasi, bet spėju lietaus nesulauksim nors žada jau nuo savaitės pradžios
Ryte aplaksčiau turgelį, visokių naminių gėrybių prisipirkau ir aš "pametu galvą" tokiose vietose, nes man viskas skanu, visko reikia tai reikėjo pristabdyt save, apgalvoti, ką gaminsiu ir neprisipirkti