Labas
Ryte nebuvo kada atbegt. Važiavau su mama į Mola, vaikui ir sau basutes nupirkau, dar Maksimoj apsipirkimo, akcijos viskam, tai po to namo, maistą gamint ir jau žiūriu kad į darbą laikas
Zinok vakar Save maciau ir Deichman yra
Sveikos ech, jau ir sekmadienio vakaras beveik, galėtų dar rytoj ne pirmadienis būti
Vakar su draugais gamtoj paminėjom jų vestuvių metines, tai oras liuks buvo, pasibuvom, paskanavom visko, jaukią popietę turėjom vakarop dar iki optikos butinai reikėjo, MB akinių stikliukams kažkas atsitiko, tai turės keisti.
O šiandien tai savimi labai didžiuojuos, na tikrai labai! anksti ryte su SB suplanavom su dviračiais lėkti ir aš taip juokais sakau, tai reikia jūroj išsimaudyti na ir prisišnekėjau, nes sukirtom rankom, kad padarom tokį iššukį
tai va numynėm 15km ir įlindau aš į tą jūrą, pati nepatikėjau, nes aš net per karščius nesimaudau
Bet toks ledinis vanduo, toks ledinis, net MB gėlė kojas, tai tada tikrai buvo šaltas, nes jis juk žiemą maudėsi
12 laipsnių tik jūroje, brrr
bet po to taip faina, toks lengvumas, liuks. Mieste pasikavinom ir toliau namuose laiką leidom, aš maistą ruošiau, tvarkiausi, MB balkone darbuojasi
Labutukas
Jau ir mes namie. pasibuvom kaimukyje, nelabai koks oras, svarbu nelyjo. Vakar dar buvo MB brolis su zmona, bet vakarop jie isvaziavo namo, tai kad mums trims nebutu taip liudna, dar ten pas kitas gimines numynem senai labai buve, specialiai taip nevaziuojm, bet kazkaip tai reikia visus aplankyt. tai ir sutemo aisku , kazkur apie puse 12 tik namo parvairavau. siryt issimiegojom kiek tilpo, dar saslyku su desrelemis pasikepem, nes vakar jau ir nekepem, galvojom jei jau butu chebra like nakvoti, tai butume pavakaroje, bet uz tai sveciuose kaimisko maisto prisikirtom - ju rukytu lasiniu, eina svilpt kokia skanus tie lasinukai
patys i burna sulipa
dar savo surio padejo ir avieciu trintu su cukrumi
apsivalgymas. jus , sakau vyrai galit sau alu gurksnoti, as cia radau skaniau, parvesiu
dar siandien MB zole pjove, as darzeli anytai paravejau, taip neskubedami kazkur apie 5 ir namie buvom, Nu aisku kol as viska issikrausciau, pieno parsiveziau 2 trilitriakus, o tai prisirauginsiu dabar, galesiu esti :laugh:dar rugstyniu anyta dave, tai ir kazkiek i kamera, kazkiek is karto isviriau, Mb suruosiau pietus rytdienai i darba, trumpam iki Big Bang dalekiau, nes kol kojos nesa, tai ejau, o dabar jau vsio, istiesiau, jau neprikelsit manes
jau net kojytes skauda. reikia ir pailseti . Bet siaip geras tas savaitgalis buvo