Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas smile.gif
Ryte nebuvo kada atbegt. Važiavau su mama į Mola, vaikui ir sau basutes nupirkau, dar Maksimoj apsipirkimo, akcijos viskam, tai po to namo, maistą gamint ir jau žiūriu kad į darbą laikas smile.gif

Zinok vakar Save  maciau ir Deichman yra

Atsakyti
Labukas

Sveikinaus/ ne? Kazkaip pamirsau biggrin.gif
Darbe mano intikui kaip uzplaukia,tai yra,tai nera biggrin.gif
Darbo ir siandien bemazai turejau,bet naparnikas kazkodel tik 80(as 145 blink.gif ) Tai draugiskai pasidalinau biggrin.gif Ir jis laimingas extra stopu,vadinas ir pinigu gavo,ir man nereikejo lekt liezuvi uskisus biggrin.gif As visai patenkinta gaut kasdien 120 mirksiukas.gif
Anksti grizau,pavalgiau,prisedau ant sofos ir taaaaaaaip sutingau,tai ir oasnaudziau posmeli biggrin.gif
Bet atsikelus ir rozes apkarpiau,ir pruekinuam kieme zoles isroviau,ir vonia sutvarkiau,ir patalus sveciams(ryt liks nakvot)pakeiciau.
Dabar dar kiti desugai zada atvaryt,pavakarosim truputi. Ilgai nesedesim,ryt man dar i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 06 12, 17:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72670226" data-time="1591966881"><div><p>Labas vartotojo įkelta nuotrauka
Ryte nebuvo kada atbegt. Važiavau su mama į Mola, vaikui ir sau basutes nupirkau, dar Maksimoj apsipirkimo, akcijos viskam, tai po to namo, maistą gamint ir jau žiūriu kad į darbą laikas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Zinok vakar Save  maciau ir Deichman yra</p>

Aha žinau, bet man maisto reikėjo, o Mole maksima yra smile.gif
Atsakyti

labas rytelis  :4u: 

ale kai susiruosi vaziuot i kaima, kai  tikejausi  pasideginti, tai  turi oras atvesti  :B​ 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif pamiegojom šiandien iki 10 biggrin.gif neatsimenu kada taip ilgai miegojau smile.gif
Vakar pas anyta atvažiavom, mesyte ant laužo kepem, vyrai aliuko, mes vandens smile.gif smagiai pasibuvom smile.gif
Atsakyti
Labukas

Mes vakar irgi smagiai pasisedejom mirksiukas.gif PAs mus kieme sventem draugo gimtadieni biggrin.gif Tai drauge tiek valgyt prisiveze,kad zuvies net nebekepem ant lauzo biggrin.gif Siandien reiks iskept biggrin.gif Oras graziausias nuo pat ryto mirksiukas.gif Kaip ir noreciau kur prie juros palekt,bet visi dar miega..Kol susikels,kol susiruostume,susivelintume labai..NA tai pasedesim dar dienele kieme biggrin.gif

Bigbang,o su vandenuku sesei kompanija palaikai ar ir pati zadi mus nustebint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 06 14, 11:49)
Bigbang,o su vandenuku sesei kompanija palaikai ar ir pati zadi mus nustebint bigsmile.gif

Oi norėčiau nustebint, bet vyras dar sakė nepasiruošęs antram 😂
Dėl sveikatos savo pačios vandenį geriu ir atsisakau alkoholio 🙂
Atsakyti

Sveikos :) ech, jau ir sekmadienio vakaras beveik, galėtų dar rytoj ne pirmadienis būti :D 

Vakar su draugais gamtoj paminėjom jų vestuvių metines, tai oras liuks buvo, pasibuvom, paskanavom visko, jaukią popietę turėjom :) vakarop dar iki optikos butinai reikėjo, MB akinių stikliukams kažkas atsitiko, tai turės keisti. 

O šiandien tai savimi labai didžiuojuos, na tikrai labai! anksti ryte su SB suplanavom su dviračiais lėkti ir aš taip juokais sakau, tai reikia jūroj išsimaudyti :D na ir prisišnekėjau, nes sukirtom rankom, kad padarom tokį iššukį :D tai va numynėm 15km ir įlindau aš į tą jūrą, pati nepatikėjau, nes aš net per karščius nesimaudau :D Bet toks ledinis vanduo, toks ledinis, net MB gėlė kojas, tai tada tikrai buvo šaltas, nes jis juk žiemą maudėsi :) 12 laipsnių tik jūroje, brrr :D bet po to taip faina, toks lengvumas, liuks. Mieste pasikavinom ir toliau namuose laiką leidom, aš maistą ruošiau, tvarkiausi, MB balkone darbuojasi :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 06 14, 12:17)

Dėl sveikatos savo pačios vandenį geriu ir atsisakau alkoholio 🙂

Saunuole 4u.gif
As sakiau vyna tik savaitgaliais gersiu biggrin.gif O tai jau taip atsipalaidavom,kad praktiskai kasdien bent po taure dvi..
Bet visiskai atsisakyt.. Dar nenoriu biggrin.gif Skanu man tas vynas biggrin.gif

As tai vandenine biggrin.gif ir po tokio pasivazinejimo tikrai kaskarta isokciau maudytis biggrin.gif Nors Baltija tikrai salta..
Na siandien aisku niekur nevaziavom.. Kol sukilo visi,zuvies buvo like nekeptos. Tai va pasisedejom dar. Sveciai jau pries pora h isvazinejo,mes pasnaudem biggrin.gif Ryt laisva,tai viska graziai susitvarkysiu,siandien jau tik relaksuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Mes va su Mickute šį vakarą trumpam susitikom, knyga atnešė ji man. Gaila kad laiko daugiau neturėjau, va dabar sėdžiu vonioj ir laukiu kol baigs maziuke žaist baseiniukyje, nes čia pas tėvus tik dušas, o maudyt patogiau baseine. Nupirkę esam tokį nedidelį ir maudom jame smile.gif eisiu tada aš maudytis, nes MB jau issimaude. Tada vakarienė ir miegot dukrytei laikas bus. Nors ir mums jau reikės. Ryt keltis apie 5val. Rytinės bus.
Ryt jau ves mama maziukę į darželį, gana namuose ir jai sėdėt. Ten vaikai, pazais, pabendraus. O po pietų as paimsiu.
Atsakyti

Labutukas  :4u:

Jau ir mes namie. pasibuvom kaimukyje, nelabai koks oras, svarbu nelyjo. Vakar dar buvo MB brolis su zmona, bet vakarop jie isvaziavo namo, tai kad mums trims nebutu taip liudna, dar ten pas kitas gimines numynem  :P  senai labai buve, specialiai taip nevaziuojm, bet kazkaip tai reikia visus aplankyt. tai ir sutemo aisku , kazkur apie puse 12 tik namo parvairavau. siryt issimiegojom kiek tilpo, dar saslyku su desrelemis pasikepem, nes vakar jau ir nekepem, galvojom jei jau butu chebra like nakvoti, tai butume pavakaroje, bet  uz tai sveciuose kaimisko maisto prisikirtom - ju rukytu lasiniu, eina svilpt kokia skanus tie lasinukai  :D  patys i burna sulipa  :lol:  :lol:  dar savo  surio padejo ir avieciu trintu su cukrumi  :bigsmile: apsivalgymas. jus , sakau vyrai galit sau alu gurksnoti, as cia radau skaniau, parvesiu  :laugh: dar siandien MB zole  pjove, as darzeli anytai paravejau, taip neskubedami kazkur apie 5 ir namie buvom, Nu aisku kol   as viska issikrausciau, pieno parsiveziau 2 trilitriakus, o tai prisirauginsiu dabar, galesiu esti  :laugh:dar rugstyniu anyta dave, tai ir kazkiek i kamera, kazkiek is karto isviriau, Mb suruosiau pietus rytdienai i darba, trumpam iki Big Bang  dalekiau, nes kol kojos nesa, tai ejau, o dabar jau vsio, istiesiau, jau neprikelsit manes  :liezuvis:  jau net kojytes skauda. reikia ir pailseti . Bet siaip geras tas savaitgalis buvo  :bigsmile:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 birželio 2020 - 19:25
Labas rytas smile.gif
Kavyte geriu, Papusryciavau. Mažokai miegojau šiąnakt, sunku užmigt buvo smile.gif
Atsakyti