Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) gan vėsus pirmadienis, tai vėl truputį šiltesnių drabužių šiandien reikia :) va darbe esu, lekiu tuoj iki pašto, tada dar greit uogų noriu nusipirkti, nes jokių namuose nebeturim, lyg ir aviečių jau lenkiškų yra, tai manau pirksiu tikrai :rolleyes: 

Nauja savaitė, viskas įprastai, lyg neturim kažkokių ypatingų planų, tai darbuosimės ir tiek :) 

Oi rūgštynių sriubą kaip mėgstu, jau pora kartų viriau - skanumėlis :rolleyes: aš aišku truputį kitaip verdu, savo susigalvotą variantą, manasis su perlinėm kruopom, dar avinžirnių dedu, kad sotesnė būtų :) reikėtų gal vėl kokią dieną išsivirti. 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Puikiai savo lovyteje issimiegojau. Vadinasi- visur gerai- namie geriausia  :P 

O šiandien tai savimi labai didžiuojuos, na tikrai labai! anksti ryte su SB suplanavom su dviračiais lėkti ir aš taip juokais sakau, tai reikia jūroj išsimaudyti :D na ir prisišnekėjau, nes sukirtom rankom, kad padarom tokį iššukį :D tai va numynėm 15km ir įlindau aš į tą jūrą, pati nepatikėjau, nes aš net per karščius nesimaudau :D Bet toks ledinis vanduo, toks ledinis, net MB gėlė kojas, tai tada tikrai buvo šaltas, nes jis juk žiemą maudėsi :) 12 laipsnių tik jūroje, brrr :D bet po to taip faina, toks lengvumas, liuks. Mieste pasikavinom ir toliau namuose laiką leidom, aš maistą ruošiau, tvarkiausi, MB balkone darbuojasi :rolleyes:

tikrai salta. bet jei tarkim ten karta i metus atvaziuoji, prie juros, kazkaip griekas butu i ja neilysti  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Pirmadienis-laisvadienis biggrin.gif Skalbenke idarbinta,patalai perrengti,namus susitvarkysiu,paskui i maistine,pas uosviene reik nuvaziuot..
Atsakyti

tikrai salta. bet jei tarkim ten karta i metus atvaziuoji, prie juros, kazkaip griekas butu i ja neilysti  :D​ 

Na tikrai ne visi lenda, kai tik plius 12 ir gelia visas kojas iki kaulų :D​ 

Atsakyti

Buvau vietiniam shopingyne. biggrin.gif Gi pas mus siandien daug rubu batu pardziu atsidare. I Primarka eile kokiai valandai,i tkmaxx panasiai. I sportdirekt turbut 2h laukt.. Isproteje tie zmones ar ka.. ar jau taip apsirengt nebeturi ka.. Man tikrai basankiu reik,bet geriau jau sumokesiu 5£ uz atvezina,nei tokioj eilej stovesiu rolleyes.gif

Macdonalde irgi eiles po 1-2h blink.gif Nu niekaip nesuprantu tu nedaedusiu fastfudu..

Uzlekuau dar ir pas drauge,kaciuka pties kelias dienas parsinese,tai paniurkyt norejau wub.gif
Atsakyti

Koks katulis fainas :wub:  :bigsmile: 

Mačiau ir aš internete kas darosi prie parduotuvių ir niekaip nesuvokiu ar tikrai apsirengti neturi ką, ar čia jau tas reikia/nereikia, bet atsidarė ir reikia lėkt :D​ 

Atsakyti

Buvau vietiniam shopingyne. biggrin.gifGi pas mus siandien daug rubu batu pardziu atsidare.

Uzlekuau dar ir pas drauge,kaciuka pties kelias dienas parsinese,tai paniurkyt norejau wub.gif

Oho kokios eiles  :blink:  tikrai isproteje. O katulis tai fainulkinas  :wub:  galvojau, gal nauja gyventoja isitaisei  :wub:​ 

Atsakyti

Koks katulis fainas :wub:  :bigsmile:

Mačiau ir aš internete kas darosi prie parduotuvių ir niekaip nesuvokiu ar tikrai apsirengti neturi ką, ar čia jau tas reikia/nereikia, bet atsidarė ir reikia lėkt :D​ 

dar nevaiksciojau po rubus parde. Ir visas kitas. kazko nereikia ir neinu ten be reikalo

Atsakyti
Zinokit tikrai isproteje tie zmones...Nu atstumo laikos,bet vis tiek nestoveciau tiek laiko pardej...Nu nebent reiks grazint,ka UZsisakiau internetu biggrin.gif
Pasiemiau tokias basankes i darba.Ner jos grazios,bet labai patogios.As panasias turiu,tos pat firmos,tik priekiniai dirzeliai biski kitaip sukryziuoti..JAu plysta,nu bet jom ir yra beveik 10m biggrin.gif As su jom maudytis einu,kai vaziuojam i akmenuota pliaza mirksiukas.gif
https://www.sportsdi...olcode=18806603

Ir tokias tapkes po namus..Nes visos arba per pirsta arba kailines biggrin.gif O kai vesiau,noris su kojinem uzsidet...Emiau ruzavas,nes marti tokias pat juodas turi biggrin.gif KAd greit atsiskirtume kur kurios biggrin.gif
https://www.sportsdi...olcode=22317106

O kaciuko mamos seimininke -draugo pirma zmona. kate atsivese 3kaciukus,bet du numire kita diena,liko sitas vienas.. Kad draugu dukra labai neliudetu, daznai matytu ta kaciuka,pasieme buves vyras su antra seima 🙂 Ir siandien kai atvaziavau paniurkyt katinuko,ta mergaite buvo pas teva biggrin.gif
o koks minkstas tas katukas wub.gif Jau noreciau ir as kazkokio murkliuko..
Atsakyti
Maistas į darbą suruoštas, MB žaidžia su dukra, eisim tuoj miegot. Šiandien visai neblogai jai sekėsi darželyje, rytoj sakė vėl nori eiti smile.gif Tikiuosi taip ir toliau.
Einant pasiimti jos iš darželio, prie parduotuvės mergina braškes pardavinėjo, tai lenkiškos po 2.80,paemiau kilogramą, tada puskili silauogiu ir dar trešnių. Už viską apie 6eu sumokėjau. Daug pigiau nei parduotuvėj. Parduotuvėj 2eurai apie 250g braškių...

Knygos jau nepaėmiau į rankas šiandien, ryt pavyks manau. Nes šiandien pasportavau, ryt bus tikriausiai poilsis 🙂
Atsakyti

Turguje po 2.2 uz kila  pirkau siandien . Kai rytineje pamainoje dirbat, tai grisdami  is darbo prasukite, tam kioske is anos puses priesais Zuvi, dar turetum rasti, as siandien, nors ir pirmadienis kazkur puse 3  dar pirkau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 15 birželio 2020 - 21:07

Labas rytelis  :4u: 

Siandien as ankstyva, pagaliau vaziuosiu i darbo birza, paziuresim ka ten gero papasakos  :ax:​ 

Atsakyti