O aš va nesu vandens pramogų megėja, kažkaip ne man, nes plaukti nelabai moku ir patys vandens telkiniai šiokią tokią baimę kelia
o gyveni prie didziausios balos
Labas rytelis
As ir siandien anktsyva- tvarkiingia katinelis 6 ryto prizadino bet turiu ka veikti, 8 leksiu iki pardes, paskui veliau reikes antakius susitvarkyti pries baliu
dar diedelis mano prase kai ko jam turguje paziureti, vakarop su MB jo dukra darbe aplankysim su bulviniais blynais ir aisku dar belieka kapai, tevukas tai mano Jonas, tai kad turiu pries Jonines aplankyti. jau ryte issitraukiau rubus, perziurejau ka tikrai rengsiuos, tai vat rytoj issilyginti reikia, blizgucius susikrauti, juk ne vienai dienai visko reikia
Labas rytas
Paskutiniu metu taip gerai issimiegu. Nebereikia keltis rytais 5.30 sportuot, nes nuo vakar grizau i sporto klubo treniruotes, tai tikrai jauciasi tas skirtumas papildomos miego valandos Visa puikiai nusiteikus, nuotaika kita
Orai pas mus tokie meh - labai tvanku, karsta, vakar +23 buvo, bet apniuke, dangus cepelininis ir vis palyja. Atrodo nei viduj sedesi per karsti, nei i lauka iseisi, nes lyja Tai tik darbas ir gelbeja, nes lauke nepadirbsiu
Uzvakar sugalvojau, kad noriu keliu baldu namie atsikratyt, siek tiek atlaisvint vietos, tai vakar tarpe nuo darbu iskrausciau pilnai viena komoda, apsitvarkiau dar kelias spinteles. Reikes nufotografuot ir idet skelbimus tiems baldams, gal kam prireiks Daugiau tai nieko idomaus - dirbau, vakare vaziavau i treniruote ir tiek ziniu.
Siandien irgi planuose dirbti, vakare niekur nezadam nieko daryt, gal tik aplink rajona ar parke kelis ratus apsuksim ir viskas
Grazios dienos visoms ir skanios kavos
Sveikos šiandien toks rudeniškas oras, vėsoka, net džemperio reikia, taip staigiai atvėso nuo vakar vakaro, o ryt vėl dušniakas spėju bus
Apturėjom streso vakare. MB juk jau kelintą sezoną užsiima tuo wakinim’u, na vandenlenčių sportu. Jis važiuoja gan dažnai, dabar su treneriu mokosi papildomai, na patinka jam nerealiai vakar lėkiau kartu, faina ten taip tiesiog pabūti/pačilinti, grynu oru pakvėpuoti. Žiūriu po paskutinio rato pareina mano gražuolis su kruvinu veidu. Prasikirto antakį taip neblogai, tai aišku tiesiai į ligoninę, teko siūti...streso buvo tikrai.
Sveikos
šiandien toks rudeniškas oras, vėsoka, net džemperio reikia, taip staigiai atvėso nuo vakar vakaro, o ryt vėl dušniakas spėju bus
Apturėjom streso vakare. MB juk jau kelintą sezoną užsiima tuo wakinim’u, na vandenlenčių sportu. Jis važiuoja gan dažnai, dabar su treneriu mokosi papildomai, na patinka jam nerealiai
vakar lėkiau kartu, faina ten taip tiesiog pabūti/pačilinti, grynu oru pakvėpuoti. Žiūriu po paskutinio rato pareina mano gražuolis su kruvinu veidu. Prasikirto antakį taip neblogai, tai aišku tiesiai į ligoninę, teko siūti...streso buvo tikrai.
Oi kaip cia TB nepasiseke. Bet kaip sakoma- iki vestuviu - uzgis
Nezinau, kur ten pas jus ruduo, karsta, dusna, daugiau pasivaiksciojau, tai vel atrodo prie zemes traukia. Visa savaitgali zada +30., oi kepsim
Labukas
Lt bus lasvadieniai Jonijiu proga?Cia UK turbut ne tokios sventes nezino
kazkur 2003 buvo Utenos alaus ir TV3 surengta akcija - LAISVE JONINEMS ir gavom laisvadieni