Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Aga,uzsimerkus apgraibom iki tuliko 4 ryto biggrin.gifIs vakaro tai saltibarsciai,tai braskes,tai vynas,neiskenciau iki savo kelimosi biggrin.gif

nors kazka radai  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  butu ilgiausia naktis, tai butum 3 kartus nulekus paieskoti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas is ryto, Jonytes mano  :D  :4u: 

Voque - kaip TB jauciasi? Jergus, tos traumos tai tikrai velnio nestos kazkokios  :unsure: Gerai dar, kad palyginus gerai baigesi nu! Bet jauciu streso per akis vis tiek..

giega - vasara uzklumpa netiketai, visad, kai reik dirbt, ane?  :rolleyes:  :D  :D Nu niekaip tikrai tam zmogui moteriai gerai nebuna!  :D  :D 

mickute - tai kokie siandien planai tamstos? pati suradai zieda?  :D 

As tai neturiu ka pasakotis visai. Vakar po darbu nulekem iki vienos parduotuves, siek tiek rubu nusipirkom abu su vyru (as ana savaite taip prasivaliau rubu spinta, kad viena lentyna atlaisvinau pilnai ir vyrui atidaviau, o visos kitos irgi kone pustustes liko  :blink: ) ir grize namo seriala ziurejom. Siandien turiu kelis darbus didelius pasidaryt dienos eigoj, o vakare leksiu sportuot  :) Pirmadieni vyras su masina nuveze, nes oras prastokas buvo, bet jau sakem ne ne - su masina jau nebeiseis man cia vaziuot, nes kamsciai grizo i sena "gera" ritma. Leksiu siandien su motoroleriu, bus man zymiai lengviau, greiciau ir paprasciau  :) Airijoj motociklai ir motoroleriai gali kamscius lenkti, neprivaloma stoveti juose (Lietuvoj nelegalu apsilenkt, turi stovet kamsciuose su visais), tai vaziuosiu sau ir nuvaziuosiu per 20 - 30min, kai su masina uztrukom apie 50min  :blink:  :unsure:  :D Net bijojau paveluot vienu momentu..

Daugiau planu kaip ir nera. Laukiu vis dar keliu siuntiniu, pastrige kazkur paste  :blink: Bandysiu skambint siryt ir klaust, nes savaite laiko jau skirstymo centre guli batai. Tai ta grazia gaida baigiu, linkiu visoms puikaus vidursavaicio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) nors laisvadienis, bet darbuojuos sau ramiai, va pasidarysiu darbus, kuriuos atidėliojau, tai visai liuks :rolleyes: 

Vakar vėl vakare laiką leidom Wake parke, vyko mini varžybos Joninių proga, tai labai smagu buvo žiūrėti ir palaikyti :) turėjo MB dalyvauti, jau buvo įrašytas į sąrašus, bet yra kaip yra, nes nelabai dabar šlapinti galima. 

Ačiū, kad domitės, tai viskas jam gerai, po 10 dienų siūlus turi išimti ir tiek. Susižalojo, kai šoko per tam tikrą figūrą, kažkaip netaip leidosi ar kažkas panašaus :huh2: 

Oras liuks šiandien, pokolkas labai didelio karščio nesijaučia, vėjelis yra, ryte buvau maisto apsipirkti, uogų, nes savaitgaliais stengiamės jau nebesiprekinti :D yra žmogelių, tikrai jaučiasi vasarėlė ir gerai, tegul sau poilsiauja :rolleyes:​ 

Atsakyti
Gaila,kad nepavyko Vogue tb sudalyvaut,bet aisku-trauma yra trauma 4u.gif

Almost,tai jei apmazinai spintas,kam vel is naujo pildai biggrin.gif
O del oro,tai abidna... As pusiau lauke dirbu,tai speju pasidziaugt siltom dienom. Masinoj kondikas irgi atgaivina mirksiukas.gif Anjsti darba baigiu,turiu baseinuka biggrin.gif Eisiu tuoj mirkt biggrin.gif Bet va tikrai abidna,kai savaitgaliui lietu rodo.. Kai nuplanuotas gimtadienis gamtoj.. Aisku,jei stipriai lis,busim namie,ten yra didele sale.. ir issimaudyt per lietu gi galima,bet vis tirk abidna,kad darbo diena karsta,o kai pramogaut nori..
Atsakyti

Almost,tai jei apmazinai spintas,kam vel is naujo pildai

Nu apmazinau ne tam, kad maziau turet, o tam, kad atsikratyt nenesiojamu / nusibodusiu / nebepatinkanciu / netinkanciu  :) Persiziurejau, ko dar truksta, ko labai norisi, kame geriausiai jauciuosi - ta ir medzioju pirkt dabar, kai nuolaidos puikios  :)​ 

Atsakyti
Rubu kaita kazkaip savaime vyksta biggrin.gif Rudeni ir pavasari,kai keicias sezonai,iskart atmetu rubus kuriu nebenesioju,jie keliauja i palepe biggrin.gif Paskui kas kokius 2m visa susikaupusi turta isvezu i sendaikciu turgu ir parduodu biggrin.gif
O per siuos ispardavimus pirkau tik i darba bassnkes ir tapkes.. Rodziau kokias biggrin.gif Noretis naujos maudymkes,bet kai nelabai atostogu nusimato,o namie kokios 6, tai gal ir nelabai reikia biggrin.gif Be to tikrai nerandu tokios,kad verkiant reiktu biggrin.gif
Atsakyti

mickute - tai kokie siandien planai tamstos? pati suradai zieda?  :D

neieskojau, mano papartelis salia manes   :wub:  vakar ramiai    namie  vakarojom, uz tai siandien vaziavom iki kapu pasivazineti, dar pro kelias parduotuves prasukom, ieskojau draugams kokios vazonines geles, tai sutarem, nes ka ten vesiu skintas geles, tai  per toki karsti dar ir neatlaikys savaitgalio sodyboje. tai  radau  didele melyna orchideja  :wub:   tai kad grisdami uzsukom draugui rankos paspausti, nes is tikruju tai jo siandien gimtadienis, iteikem kvietka  ta proga  :P  ka as ji cia dar tampysiu i 3 auksta, :P tegul jau dziaugiasi, grizom namo, o karsta, dusniakas, dar biskeli virtuveje pastovejau, visiskai is koju  dusnumas vercia, tai isdribom prie teliku paziureti, dar ir   posmeli nusnaudziau. tada jau atsigavau, i vakara jau vesiau, gyvent galima, kojytems pedikiura pasidariau filma bespoksodama, rubus issilyginau. na kaip daugiau ir nieko nenuveikem  :ax:  Ryt po pietu su draugais  vaziuosiu i sodyba, vesim tortus is vakaro, o penktadieni dar turesiu veiklos- draugei pazadejau pora padeklu uzkanduku vieno kasnio priruosti.tai kad dar  paprakaituosiu  :ax:​ nes  pas mus zada karsta savaitgali  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 birželio 2020 - 20:55
Ar zinai,kad tos melynos orchidejos dazytos?
Turejau ri as nusipirkus melyna,nes tikrai nepraejau pro sali ,nors ir zinojau biggrin.gif Sekantys ziedai buvo balti biggrin.gif
Pedikiura ir as baigineju..Dar manikiuras eilej biggrin.gif KAi pati sau dazai,ilgiau uztrunka biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Oi vakar darbe būnant MB draugas parašė, gal norim atvaryt pasibendraut. Tai kadangi tėvai mano vaiką pasiėmė joninės kitur švęst, tai mes laisva vakarą turėjom, nu ir nulėkėm. Kompanija nebuvo pažįstama, bet smagu buvo ištraukt is namų. Gryzom po 12 jau.
Šiandien atsikėlėm, po pusryčių į zoo parką nuvarėm, nu žinokit labai prasti ten reikalai, gaila tiesiog tuu gyvūnų man ir tiek. Kažką girdėjau lyg planuoja renovuot, bet nežinau tiksliai nieko.
Tada nuvarėm i miestą, pažiūrėt kaip laisvės alėja atsinaujino. Smagu kad gyvenimas jau ten pradeda vėl virt. Prieš kelis metus buvo labai prasta situacija. Kažkaip net primine jaunystės dienas kai vaikas buvau ir laisvėj žmonių ir kavinių daug buvo. Žodžiu džiaugiuosi kad atsigauna ten viskas. Vaikui aišku ir veiklos. Su dviračiu pasivazinejo, fontanai kur iš žemės tyska prie karo muziejaus tai irgi patiko mažajai. Užsukom dar i picerija, tai vyras pica, as kavos o mažajai paėmiau bulvyciu fri. Atnešė tokia nemaža porcija, tai nežinau kaip ji sugebėjo bet visas sugebėjo suvalgyt. Po to gryzom namo, užmigo miegot ir vėl tas draugas rašo gal norim į karjerus. Tai atsikėlė mažoji, smukes greit I taše ir prie vandens. Nu tai prisimaude dar ir MB ir maziuke. Aš nelibdau, kažkaip nebuvo noro maudytis. Na ir dėl kompanijos gal. Sunkiai ten bendraut su moteriškėm sekėsi, nzn kodel, neprisileido 😂 ai bet su vaiku buvau tai turėjau ką veikt. Nenori nereikia, nesu ta kuri lys į akis. Žodžiu. Visumoj super dienele!!! Ištiese kojas gulim, jau vaikas miega, tuoj ir aš smigsiu smile.gif
Ryt vaikas I darželį, mes į darbą. Darbe susirinkimas, labai įdomu ką papasakos smile.gif
Voque - linkiu greit TB žaizdai sugyti.
Giega - gerai kai tu nesi tokia kad viską tik sau sau ir su kolega pasidalini darbu smile.gif
Mickute - oi turėsi ką veikt siom dienom, na kita savaite manau vėl kavyte derinsim, po mano rytinių smile.gif
Mouette kaip tavo dienos lekia?
Almost - na gal LT ir negalima, bet lenda tie motociklai kartais vistiek, na bet visad tu pažeidėju buvo ir bus.

Lyg visas pakalbinau smile.gif Labanakt smile.gif
Atsakyti

Ar zinai,kad tos melynos orchidejos dazytos?
Turejau ri as nusipirkus melyna,nes tikrai nepraejau pro sali ,nors ir zinojau biggrin.gifSekantys ziedai buvo balti biggrin.gif
Pedikiura ir as baigineju..Dar manikiuras eilej biggrin.gifKAi pati sau dazai,ilgiau uztrunka biggrin.gif

Aisku zinau. Reikia rasalo kapsule i vandeni ipylti  ir tokiu laistyti, tada  spalva issilaikys  :ax: 

Atsakyti
Labukas

NA ka,dar viena karsta dienele wub.gif Tik menedzeris kazko veluoja,neijungia mano marsruto,nezinau,kiek darbo turiu biggrin.gif NA bet laiko turiu,tuoj pavalgysiu,tada skambinsiu biggrin.gif Ot bus stebuklas-sakys laisva biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2020 06 24, 20:47)
Aisku zinau. Reikia rasalo kapsule i vandeni ipylti  ir tokiu laistyti, tada  spalva issilaikys  ax.gif </p>

Pas mus tai i pati stieba suleidzia dazu,tai tik ziedai melyni buna.Jei taip laistysi,tai ir lapai pamelynuos biggrin.gif Be to ta jau nudazyta nebegeicia spalvos,o va kai nauja saka isleis,ta jau bus balta..
O zinai hortenzijas?Jos pasirodo irgi visos dazytos blink.gif As pirkau toki graziai rozini kruma.Pirmi metai buvo tikrai ruzavesnis..O dabar sviesesnis..PAsirodo juos irgi reik laistyt su spec priemone,kad ta spalva islaikyt...Vis nenusiperku...

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

Ir pas mus karsta nuo pat ryto

Pas mus tai i pati stieba suleidzia dazu,tai tik ziedai melyni buna.Jei taip laistysi,tai ir lapai pamelynuos biggrin.gifBe to ta jau nudazyta nebegeicia spalvos,o va kai nauja saka isleis,ta jau bus balta..
O zinai hortenzijas?Jos pasirodo irgi visos dazytos blink.gifAs pirkau toki graziai rozini kruma.Pirmi metai buvo tikrai ruzavesnis..O dabar sviesesnis..PAsirodo juos irgi reik laistyt su spec priemone,kad ta spalva islaikyt...Vis nenusiperku...

vat del hortenziju tai nezinojau. vakar jas irgi paziurinejau. nu jo, jos tokios melynos, ruzavos, dar ryskiai salotines atsirado. o del to laistymo  , tai lai keicia spalva tie lapai, jie kai siaip  tamsesni, tai juk nebus tokie zydri. :P​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 birželio 2020 - 07:38